-
Eskişehirspor, ünlü teknik adam Gullit'in peşinde

Süper Lig'de geride kalan 20 haftada topladığı 31 puanla 7. sırada bulunan Eskişehirspor'da hedef büyüten yönetimin Rıza Çalımbay'ın yerine Ruud Gullit'i göreve getirmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Kırmızı - siyahlı yönetimin daha büyük hedeflere ulaşmak için Hollandalı teknik adamı takımın başına getireceği iddia edilen Turkiyemax'ın haberine göre Eskişehrispor'da Rıza Çalımbay'ın eskidiği Ruud Gullit'in gündemde olduğu belirtildi.
Eskişehirspor yönetiminin bir süredir düşündüğü teknik heyette kan değişikliği operasyonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası tekrar gündeme geldi. Taraftarın istifaya davet ettiği Rıza Çalımbay'la yollarını ayırmayı düşünen yönetim başta Hollandalı efsane isim Ruud Gullit olmak üzere bir çok teknik adamı gündeme aldı.
Özellikle başkan Halil Ünal'ın Rıza Çalımbay'la yola devam etmek istemediği ancak kritik haftalarda bu kararı açıklamaktan kaçındığı belirtildi. Sezonun son beş haftasına girildiğinde Eskişehirspor'un ligdeki konumuna göre bir karar verileceği öğrenildi.
Eskişehirspor yönetiminin takımın başına getirmek istediği Gullit Feyenoord, PSV Eindhoven, Sampdoria, Chelsea takımlarında da forma giydikten sonra Chelsea ve Newcastle United takımlarında da teknik direktörlük yaptığı biliniyor.
CİHAN
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules