Antalyaspor
Galatasaray
Berabere
Denizlispor karşısında oynadığımız gibi oynarsak işimiz zor.O şekilde oynarsak beraberlik olur.Ama iyi oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Haydi Cimbom Haydi Cimbom haydiii
İnşl. kazanırız.İddaa'dada banko 2 verdik bekliyoruz
GALATASARAY
Ufuk,
Emre Güngör
Uğur
Neill
Servet
Ayhan
Caner
Mustafa Sarp
Barış
Arda
Joao
Yedekler:
Elano
Emre Aşık
Serkan Kurtuluş
Giovani
Emre Çolak
Çetin
maçtan önce bozuk plak gibi tek soylediğim ama jo sakatlanmasın bişey olmasındı. yalçın gibi rakibi öldürmeye giren adamlar olduğu sürece daha çok oyuncu sakatlanır.
bu maçı kaybederiz turu geçeriz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
şu yorumculara acaba biri forvetsiz oynadığımızı elano nun yedek keita kewell baros un olmadığını arda nın forvet oynadığı biri sölerse neden kötü oynadığımız orataya çıkar belki..
Galatasaray ilk kez bu kadar etkisiz.Rjjkaard ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.Adam gibi top oynat yahu.
Oyundakilar oynamıyorsa adam ne yapsın çıksın kendi mi oynasın? Servet topu uzaklaştırmaktan aciz, M.Sarp pas yapmaktan aciz, ayağa düştük resmen.
birde Ömer üründül neden gs pas yapamıyor diyor acaba mustafa sarp barış ayhan caner den hangisi çok iyi pas yapan bir adam ? gs nin en iyi pası yaptığı dönem solda kewell ortada arda sağda keita ilerde baros olduğu zamandı bu oyunculardan sadece arda oynuyor şuan bilgisizlik çok kötü birşey gerçekten
Uğur Uçar sol bekte,Emre Güngör sağ bekte çok yetersiz kaldı.Özellikle Emre Güngör'ün olduğu taraf çok aksadı.Galatasaray ilk yarıda yeterince organize olamadı.Özellikle 1-0 öne geçmesine rağmen hücumda bu kadar etkisiz kalması çok şaşırtıcıydı.
Antalyaspor'u çok iyi gördüm bu 45 dakikada.Böyle devam ederlerse maçı kazanacaklardır.
Jo da sakatlandı altyapından bir forvet çıkaralım baride onla oynayalım olmayacak böyle..
Rezil top oynuyoruz şu anda . Jo'nun inşallah önemli birşeyi yoktur . Bizde bu şans varken sezonu kapatabilir gerçi .. Jo çıktıktan sonra Rijkaard napmaya çalıştı anlayamadım . Caner sola , Arda ortaya , Gio sağa geçip arkalarına da 3lü orta saha ayhan-sarp-barış olursa etkili olabileceğimizi düşünüyorum . hatta bana kalırsa ayhan çıkıp elano bile girebilir . Emre Güngörle Uğur'un da yerini değiştirmemiz olumlu yansır bence takıma . Uğur yerine geçerse bari bi taraf kurtulur . Emre nasıl olsa 2 kanatta da birşey yapamıyor .
Bir sözüm de trt'ye . bir kanaldaki çalışanlar bu kadar mı işinden anlamaz . ne kameraman adamakıllı ne spiker spiker ne de yorumcu yorumcu . şaka gibi . jo ya çıkana kadar djeouha dedi . sakatlık oluyo kamera abuk subuk yerleri çekiyo . sakatlığın nasıl oldugunu gösteren yok . yorumcu bütün gün antalya eksiklerini sayıyo iki dakika sonra gs niye kötü oynuyo diyo ... vs vs
Böyle şanssızlık,kader -ne derseniz deyin- olmaz olsun.Bizde sakatlıklar son bulmadığı sürece tüm kupalar hayal olacak bu gidişle.Yazıklar olsun sağlık ekibine.Yazıklar olsun kendine bakmayan futbolculara!![]()
Bir takımda bu kadar sakat olmaz.
Bir takımın kadrosuyla bu kadar oynanmaz.
Rijkaard ve ekibinin bu işten anlamadıklarına inanmak istemiyordum ama malesef ısrar ediyorlar.
Galatasaray turu geçer yada elenir. Mevzu neden ısrarla bu kadar anlamsız işler yapıldığıdır.
Leo Franco'ya laf ediyoruz sonuna kadarda haklıyız ama ne Aykut nede Ufuk ondan farklı değiller. Ufuk ayağına gelen bütün topları taca attı ve yediği ilk golde yenecek türden değildi.
sarp bi yürü git şu takımdan ya![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2-1 bitti.Antalyaspor için kazanmak iyi oldu ama Galatasaray Arda'nın ayağından gelen golle rövanş için iyi bir konumda.1-0'lık galibiyet bile Galatasaray'ı yarı finale götürür ancak ben rövanş maçının o kadar kolay geçeceğini düşünmüyorum.Galatasaray'ın toparlanması gerekiyor.Bu maç zorlu lig ve Avrupa maçları öncesinde ciddi bir uyarıdır.
Ah Keita ah.Bunu dememek elde değil.Ah Baros ah.Ah Kewell ah.Bunları dememek elde değil.Ben bundan sonra inanmıyorum.Ocak-Şubat ayları en az 7 sakatımız oluyor.Bunların biteceğine inanmıyorum.
Ah be Rijkaard,madem sağ bekin yok.Stoper olan adamı oraya koymada Serkan Kurtuluş'u koy.Hepsinden iyi oynar.Madem sol bekin yok.Ters ayaklı adam koymada,Caner'i koy hiç değilse bindirme yapar.
Ah be Rijkaard,3 tane aynı tip adamla başlamada -Barış,Ayhan,Mustafa Sarp-onların yerine Elano'yu ilk 11'de başlat.
Yazacak çok şey var ama bu şanssızlıklar yakamızı bırakmadıkça birilerinde suç aramanın pekte faydası olmuyor.
Antalya gerçekten çok güzel oynadı tebrik ediyorum umarım fener ve gs ye bu motivasyonla ölümüne oynadıkları topu bir gün bjk ye de oynarlar..Takımda jo çıktıktan sonra birkaç tane uzaktan çekilen şut dışında etkili olamadık barış sağ açık adamı değil uğur sol bek değil emre güngör sağ bek değil dos santos tam forvet değil mustafa ve ayhan pas yapma özürlü sadece ardanın çabalarıyla bişeyler yapmaya çalıştı takım oda biyere kadar..Ayrıca caner i resmen faul yapa yapa ite çeke bitirdiler orda en sonunda bir pozisyonda caner bağırdı yeter diye de hakem sarı gösterdi yoksa oda olmıyacak..
Ali sami yen de antalya yı yenip bu turu geçiceğimizi umut ediyorum ama bu futbolla çok zor...
Avrupa Kupalarında başarı isteniyorsa yıldız oyuncu transferine falan gerek yok . Şu sağlık ekibinin tümüyle kovulması yeterli . Doktor , hemşire ne varsa yollanmalı . Başarı ancak o zaman gelir . 5-6 yıldır her maça en az 5 sakatla çıkıyorsak bunun başka açıklaması olamaz .
Antalya - G.Saray maçından notlar
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında Antalyaspor ve Galatasaray, soğuk bir havada karşılaştılar. İki takım da eksik kadroyla mücadele etti.
Antalyaspor'da Ali Zitouni, Orhan Ak, Hakan Özmert, Fatih Ceylan, Balili ve Kerim Zengin sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.
Galatasaray'da sakatlıkları süren Kewel, Mehmet Topal, Sabri, Hakan Balta ve Milan Baros karşılaşmada yer almadı. Afrika Kupası'ndan geç gelen Keita maç kadrosuna alınmadı. Kaleci Leo Franco ile Keita karşılaşmayı tribünden izledi. Maçı şeref tribününde Galatasaray'dan yönetici Haldun Üstünel takip etti.
Karşılaşmayı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da izledi.
Antalyaspor maça, ''Mevlüt Çavuşoğlu'nun AKPM Başkanlığını kutlarız'' pankartıyla çıktı. Antalyaspor kırmızı çubuklu formayla mücadele ederken, Galatasaray mor formayla sahaya çıktı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, uzun bir aranın ardından şeref tribünündeki yerini aldı. Akaydın, ligde oynanan Antalyaspor-Galatasaray maçında Galatasaray'ın golünü alkışladığı için taraftarların tepkisiyle karşılaşmış ve Antalyaspor'un iç sahadaki maçlarında tribüne gelmemişti.
03.02.2010
Kaynak : Sporx.com
Ya benim anlamadığım neden mustafa sarp , Barış , Ayhan değilde kewell baros sakatlanıyor ? Neden Yıldızlar sakatlanıyorda diğer oyuncular sakatlanmıyor. Şansmı bu ?
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Şubat.2010 at 00:21
Şu maçta tek üzüldüğüm Jo'nun sakatlanması.İnşaallah uzun süreli bir sakatlık geçirmez.Üzerimizde var bi uğursuzluk ama hadi hayırlısı..
Hakeden kazandı. Tebrikler Antalyaspor.
Elano çok sinirli yaa kimse kendisine dokunmasın istiyor, rakibe topsuz alanda tekme atmaya ittirmeye çalışıyor sürekli :/