Çok beğendim golüyayınlamak istedim.
![]()
Çok beğendim golüyayınlamak istedim.
![]()
İzleyene kadar ömrümden ömür gitti valla![]()
oyuncular kanattan elini kolunu sallaya sallaya geçiyor.Kanattaki bekler kolay kolay müdahale yapmıyor.öylece önüne geçip bekliyor adamın geçmesini orta yapmasını.Böyle goller yediğimde çok sinir oluyorum.
Bizim adamlar olsa mal gibi bekin gelmesini beklerben şahit oldum adam çalımı attı ama orta açmadı
diğer adam geldi müdale yaptı korner oldu
![]()
turksportal...
Bir de geçip durup adama çarptırıp korner kazandım diye sevinenler var![]()
Gol sonuçta emek ama çok da anlı şanlı diil. Yine de tebrikler kardeşim![]()
Başlığı görünce harika bir gol izlemeyi umuyordum ama saçmasapan bi gol olduğunu gördüm
Yapay zeka biraz daha geliştirilmeli.
O kadar haklısınız ki anlatamam. Bende bunu kaydederken bir düşündüm asıl amacım ne diye. Öncelikli olarak ortadaki saçmalıktı, yahu o kadar zaman bir hamle yapılmaz mı! Bir şey yap pozisyonunu kaybet, en azından helal olsun denedi yine de diyelim. Siz de buna değinmişsiniz. Özel olarak da ben bu tarz gollerin hep kurtarıcım olduğunu düşünürüm. Bu yüzden de oyunda ilk işim takıma hızlı ve iyi dribbling yaparak bu gibi işler çıkarabilecek oyuncular katmak olur.![]()
Aslında oyunda çok oluyor bu. Seninkinin farkı sonunda gol atmış adam.![]()
Şu oyunda Keita'ya orta açma ve top sürme ile ilgili her türlü talimatı denedim ama bir türlü adamın gerçekteki gibi topu alıp koşmasını sağlayamadım. Arada Sabri'nin paslarıyla kanatta topu alıyor. Orta açma pozisyonunda orta açmıyor. Korner bayrağından kale direğine kadar top sürüyor. Sonra mal gibi şut çekiyor. Tabi ki auta gidiyor. Neler önerirsiniz? Adamda 18 hız var. 13 orta açma var ama bu içerde Jo olacağı için pek sorun olmayacak -Jo her kafa topunu alıyor- Şöyle dribbling yapıp sonra da topu alıp orta açmasını istiyorum. Karışık oldu biliyorumCevap bekliyorum yine de
![]()
O dediğini yapamıyoruz malesef FM'de. Keşke her oyuncunun bireysel yeteneklerini ayrı ayrı aktarabilseler ama nerdee. C.Ronaldo'yu al oynat, onun Ronaldo olduğunu bilmesen anlamazsın. C.Ronaldo'ya has şeyler olmuyor oyunda mesela. Hani eski bir atari oyunu vardı Mame'de, adı sanırım Side Kick 4'tü. Bu oyunda şut çekerken yakın plana giriyordu sadece kaleyi gösteriyordu, çok zevkliydi. FM'de bu olay olsa çok zevkli olur bence. 3D'yi falan bıraksınlar da böyle küçük ama zevk verecek şeyler yapsınlar. SI Games'e iletmek isterdim bu fikrimi.
emrah44 arkadaşımın dediği gibi keşke aktarılabilse ancak mümükün değil. Ancak şunu belirmek istiyorum, yukarıda izlediğiniz oyuncu (Onur Çubukçu) Keita'dan iyi bir oyuncu değil. Senin istediğini Keita'dan daha iyi nasıl yapıyor diyorsan ben taktiği genelde daha garanti işler çıkabilsin diye kanatlardan kuruyorum. Örneğin; "clear ball to flanks" Bunu her maç ayarlarım, yalnız burada erken olduğu için ayarlanmamış olarak görünüyor. Bunun dışında focus passing'i down both flanks yaparım, ortayı katmam. Bu oyunculara bol bol crossing yapın gibisinden şeyler de ssöylerim. Sanırım bütün bunların sonucunda bu hareketi yapıyor hale geliyorlar. Aklıma geldi! Kanatına göre preferred moves olarak "wing model"ini ayarlayın. Sağ ise sağdan koşar, sol ise soldan gibi...
pozisyon biraz da filmlerde yol boyunca aracın önünde koşupta kenara kaçmayı düşünmeme olayına benzemiş![]()
bende dzeko 30 metreden kafa golü atmştı gs'ye![]()