1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Nasıl Gol Ama?

Default Nasıl Gol Ama?

Çok beğendim golü yayınlamak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzleyene kadar ömrümden ömür gitti valla

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

oyuncular kanattan elini kolunu sallaya sallaya geçiyor.Kanattaki bekler kolay kolay müdahale yapmıyor.öylece önüne geçip bekliyor adamın geçmesini orta yapmasını.Böyle goller yediğimde çok sinir oluyorum.

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Aynen, adam ortayı yapana kadar bütün duyguları hissetmiştim.
    Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    oyuncular kanattan elini kolunu sallaya sallaya geçiyor.Kanattaki bekler kolay kolay müdahale yapmıyor.öylece önüne geçip bekliyor adamın geçmesini orta yapmasını.Böyle goller yediğimde çok sinir oluyorum.
    Aslında dediğin gibi bu saçmalıklardan bir tanesi. O kadar zaman insan bir hamle yapmaz mı? İlginç, ama biz atınca güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bizim adamlar olsa mal gibi bekin gelmesini bekler ben şahit oldum adam çalımı attı ama orta açmadı diğer adam geldi müdale yaptı korner oldu
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir de geçip durup adama çarptırıp korner kazandım diye sevinenler var

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Bizim adamlar olsa mal gibi bekin gelmesini bekler ben şahit oldum adam çalımı attı ama orta açmadı diğer adam geldi müdale yaptı korner oldu
    Haha

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bir de geçip durup adama çarptırıp korner kazandım diye sevinenler var
    O da bi beceri

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    aynennn

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Gol sonuçta emek ama çok da anlı şanlı diil. Yine de tebrikler kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Başlığı görünce harika bir gol izlemeyi umuyordum ama saçmasapan bi gol olduğunu gördüm

Yapay zeka biraz daha geliştirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Başlığı görünce harika bir gol izlemeyi umuyordum ama saçmasapan bi gol olduğunu gördüm

Ben de golu hiç iyi bulmadım yaa yalan yok şimdi.. Bişey diyemiyorum

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Gol sonuçta emek ama çok da anlı şanlı diil. Yine de tebrikler kardeşim
    Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Ben de golu hiç iyi bulmadım yaa yalan yok şimdi.. Bişey diyemiyorum
    O kadar haklısınız ki anlatamam. Bende bunu kaydederken bir düşündüm asıl amacım ne diye. Öncelikli olarak ortadaki saçmalıktı, yahu o kadar zaman bir hamle yapılmaz mı! Bir şey yap pozisyonunu kaybet, en azından helal olsun denedi yine de diyelim. Siz de buna değinmişsiniz. Özel olarak da ben bu tarz gollerin hep kurtarıcım olduğunu düşünürüm. Bu yüzden de oyunda ilk işim takıma hızlı ve iyi dribbling yaparak bu gibi işler çıkarabilecek oyuncular katmak olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    O kadar haklısınız ki anlatamam. Bende bunu kaydederken bir düşündüm asıl amacım ne diye. Öncelikli olarak ortadaki saçmalıktı, yahu o kadar zaman bir hamle yapılmaz mı! Bir şey yap pozisyonunu kaybet, en azından helal olsun denedi yine de diyelim. Siz de buna değinmişsiniz. Özel olarak da ben bu tarz gollerin hep kurtarıcım olduğunu düşünürüm. Bu yüzden de oyunda ilk işim takıma hızlı ve iyi dribbling yaparak bu gibi işler çıkarabilecek oyuncular katmak olur.
    Olsun kaRdeş saygımız var.. Bol Fm'ler..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aslında oyunda çok oluyor bu. Seninkinin farkı sonunda gol atmış adam.

Şu oyunda Keita'ya orta açma ve top sürme ile ilgili her türlü talimatı denedim ama bir türlü adamın gerçekteki gibi topu alıp koşmasını sağlayamadım. Arada Sabri'nin paslarıyla kanatta topu alıyor. Orta açma pozisyonunda orta açmıyor. Korner bayrağından kale direğine kadar top sürüyor. Sonra mal gibi şut çekiyor. Tabi ki auta gidiyor. Neler önerirsiniz? Adamda 18 hız var. 13 orta açma var ama bu içerde Jo olacağı için pek sorun olmayacak -Jo her kafa topunu alıyor- Şöyle dribbling yapıp sonra da topu alıp orta açmasını istiyorum. Karışık oldu biliyorum Cevap bekliyorum yine de

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by barpolla View Post
    Şu oyunda Keita'ya orta açma ve top sürme ile ilgili her türlü talimatı denedim ama bir türlü adamın gerçekteki gibi topu alıp koşmasını sağlayamadım. Arada Sabri'nin paslarıyla kanatta topu alıyor. Orta açma pozisyonunda orta açmıyor. Korner bayrağından kale direğine kadar top sürüyor. Sonra mal gibi şut çekiyor. Tabi ki auta gidiyor. Neler önerirsiniz? Adamda 18 hız var. 13 orta açma var ama bu içerde Jo olacağı için pek sorun olmayacak -Jo her kafa topunu alıyor- Şöyle dribbling yapıp sonra da topu alıp orta açmasını istiyorum. Karışık oldu biliyorum Cevap bekliyorum yine de
    O dediğini yapamıyoruz malesef FM'de. Keşke her oyuncunun bireysel yeteneklerini ayrı ayrı aktarabilseler ama nerdee. C.Ronaldo'yu al oynat, onun Ronaldo olduğunu bilmesen anlamazsın. C.Ronaldo'ya has şeyler olmuyor oyunda mesela. Hani eski bir atari oyunu vardı Mame'de, adı sanırım Side Kick 4'tü. Bu oyunda şut çekerken yakın plana giriyordu sadece kaleyi gösteriyordu, çok zevkliydi. FM'de bu olay olsa çok zevkli olur bence. 3D'yi falan bıraksınlar da böyle küçük ama zevk verecek şeyler yapsınlar. SI Games'e iletmek isterdim bu fikrimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Ne bileyim maç talimatlarıyla olması lazım normalde.. Oyuncunun talimatlarına girip, Ortaları sık sık yaparsın.. Ayrıca orta yeri'ni de çizgiden yerine dipten yaparsın... Olur heralde... Bi de winger yerine adamı bi de Wing Midfielder yapmayı dene...

emrah44 arkadaşımın dediği gibi keşke aktarılabilse ancak mümükün değil. Ancak şunu belirmek istiyorum, yukarıda izlediğiniz oyuncu (Onur Çubukçu) Keita'dan iyi bir oyuncu değil. Senin istediğini Keita'dan daha iyi nasıl yapıyor diyorsan ben taktiği genelde daha garanti işler çıkabilsin diye kanatlardan kuruyorum. Örneğin; "clear ball to flanks" Bunu her maç ayarlarım, yalnız burada erken olduğu için ayarlanmamış olarak görünüyor. Bunun dışında focus passing'i down both flanks yaparım, ortayı katmam. Bu oyunculara bol bol crossing yapın gibisinden şeyler de ssöylerim. Sanırım bütün bunların sonucunda bu hareketi yapıyor hale geliyorlar. Aklıma geldi! Kanatına göre preferred moves olarak "wing model"ini ayarlayın. Sağ ise sağdan koşar, sol ise soldan gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

pozisyon biraz da filmlerde yol boyunca aracın önünde koşupta kenara kaçmayı düşünmeme olayına benzemiş

bende dzeko 30 metreden kafa golü atmştı gs'ye

Mesaj Yetkileri