Manisaspor
Fenerbahçe
Berabere
Manisaspor'dan galibiyet bekliyorum.Çünkü Daum,Lille maçını düşünürse o kadar da iyi bir kadro sürmez.
Bursaspor karşısındaki halimizi ve aczimizi gördükten sonra Manisanın iştahlandığına eminim.. Ama Diyarbakıra kaybedilen iki puandan sonra, burada takılma lüksümüz yok..
Manisanın şiddetle puana ihtiyacı var..
BİZİM DAHA DA ŞİDDETLE PUANA İHTİYACIMIZ VAR..ŞAMPİYONLUK İÇİN..
en zor yorumu bu mac uzerine yaparim diye dusunuyorum, cunku fenerli oldugumdan duygusal olacamkazansin istiyorum sadece
sahaya cikan ilk 11 in sadece maci kazanmasini dusunmesini istiyorum. fmde de var ya overconfidence[asiri guven], en buyuk sorunu bu takimin. bursa maci en iyi ornegi oldu. daum un cok iyi hazirlamasi gerek takimi mental olarak. surpriz bi beraberlik cikabilir ama kazanacagina inanmak istiyorum
![]()
Takımın üstünde var bişey ama hadi hayırlısı. Lugano Lille maçında oynamak istediğini açıklamış kendi internet sitesinden.Fenerbahçemizin Bursaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçı öncesi yapılan son antrenmanda sağ dizinden Sakatlanan Ali Bilgin Saat 10:30'da Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde menüsküs ameliyatı olacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Taşer tarafından gerçekleştirilecek olan ameliyat sonrası tecrübeli futbolcunun rehabilitasyon sürecine başlanılacak.
Ameliyat sonrası yapılacak kontrollerin ardından Ali Bilgin'in sahalar ne zaman döneceği kesinlik kazanacak.
Maça hırsla çıkacaktır Fenerbahçe'li oyuncular. Gerek geçen haftaki maç gerekse hafta içi 3 gol yemeleri nedeniyle. Manisaspor'un en tehlikeli yeri çok hızlı çıkmaları. Savunma arasına derin top atarlarsa tehlikeli olurlar. Simpson uzaktan çok iyi şutlar atıyo bu zorlayabilir takımı. Çok eksik var Fenerbahçe'de ama bunların yerinde oynayacak adamlar yerlerini dolduracaklardır.
Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesi gereken bir maç, haliyle kazanacaktır.
Kazanacığımızı düşünüyorum alt bitebilir maç.
İlk 11;
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Deniz
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Özer
Alex
Semih
Lugano yerine Deniz var, diğerleri normal kadro. Bursa maçında alınan sonucu affettirmeleri gerekiyor, Galatasaray'ın 3 puan aldığı haftada mutlaka 3 puanı almalıyız.
"YÜCE ATATÜRK"
Kesinlikle kazanmamiz lazim ve ben kazanacagimiza inaniyorum.Galatasaray'in 3 puan aldiginida dusunursek kazanmamiz gerekiyor.Kadromuz cok iyi Ozer ve Mehmette oynuyor insallah 3 puani aliriz..
Cristian 1-0....
1-1 oldu.Atamayana atarlar.
Şaka gibi olsa da güzel bir maç. İlk yarı boyunca sahanın her yerini kullanan, çok iyi pas yapan bir Fenerbahçe vardı. Manisa'nın da değil tehlikeli pozisyonu, şutu dahi yoktu ama son haftalardaki şanssızlığımız devam ediyor ve kalemize gelen ilk pozisyon gol oldu. Bu gol Manisa'nın ikinci yarıya daha dirençli çıkmasını sağlayacak olsa da; biz ilk yarıdaki oyunumuzu oynarsak Manisa fazla direnemez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manisaspor'un teknik patronu büyük bir hatadan erken dönerek sahanın en kötüsü olan ve sürekli hata yapan Kemal'i oyundan aldı ve yerine Mehmet Nas'ı soktu..Mehmet Nas golün asistini yaptı ve çok yararlı oynuyor.Son andaki ara topunda da kaleciyle karşı karşıya bıraktı arkadaşını.... Yalnız Manisa'yı daha dirençli zannediyordum ben yaw... Fenerbahçe çok rahat top oynuyor... Eğer Manisa gaza gelmezse Fenerbahçe rahat alır 2. yarıda... Ama eğer Manisalılar savunmaya gömülmeyip orta alanda çoğalır ve kaptıgı toplarla yavaş değil de hızlı ve araya oynarlarsa Fenerbahçe zorlanacak gibi duruyor2. yarı belli olacak bakalım herşey...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe muhteşem bi mücadele koyuyor ortaya. Böyle giderse 1-3 1-4 alırız.. Yeter ki futbol şansı azıcık yanımızda olsun, yediğimiz golde defans ve volkanın hataları hiç yakışmadı.. (volkan konusunda şüpheliyim bi daha izlemek lazım)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Aslinda bulduklarimizi atsak maci erken koparabilirdik ama sanssizlik adamlar ilk geldiklerinde golu buldular.Ikinci yari boyle oynamaya devam edersek kazaniriz..
Çok gol kaçırıyoruz.
Manisaspor kaleci değişikliğine gidiyor. Bir dezavantaj olabilir Manisa için.
(/s)
Manisa kalecisi İlker sakatlandı. Yerine Bulut Basmaz girecek.
Alex'in vuruşunu kaleci karşıladı maç tempo kazandı iyice..
Evet Fener bastırıyor...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kaçan gollere bak yaw... Manisa bunları aramaz inşallah maç bitiminde...
Güven biraz daha becerikli olsa Manisa öne geçebilirdi.
7 dakika uzatma verildi.
7 dakikalık ne oldu yawww ?
Manisa 2-1 yaptı.
Lider olmaya çok yakınız!
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Volkana diyecek hiçbişe bulamıyorum.. Kendine takım bulmalı gönderilmeli napıyolarsa yapsınlar... Bu kadar iyi oynanan maç nasıl kaybedilebilir ki...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Çok güzel bir gol attı Isaac.
Valla Antalyaspor'da Necati nasıl kral olmuşsa, Promise'de burda resmen kral olmuş... Adam kendini bulmuş resmen![]()