1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: "Yeni sezona hazırlanıyorum"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Yeni sezona hazırlanıyorum"

"Yeni sezona hazırlanıyorum"

Sivasspor eski Teknik Direktörü Bülent Uygun, sezon sonuna kadar kesinlikle hiçbir takımı çalıştırmayı düşünmediğini söyledi.

Uygun, yaptığı açıklamada, isminin teknik direktör değişikliği yaşayan birçok takımın gündemine geldiğini belirtti.

Sivasspor'da yakaladığı başarı nedeniyle gündeme gelmesinin kendisini gururlandırdığını ifade eden Uygun, ''Sivas'taki başarımız dolayısıyla birçok başkan, yönetici ve taraftar bizi takımlarının başında görmek istiyor. Bu da benim için gurur verici bir olay'' dedi.

Uygun, Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra hedefleri olan bir takımı çalıştırmak istediğini söylediğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
    ''Birçok takımdan teklif geliyor. Öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum. Sezon sonuna kadar kesinlikle hiçbir takımı çalıştırmayı düşünmüyorum. Şu an tamamen kendimi geliştirmeye yönelik programlarla yeni sezona hazırlanıyorum. Hafta sonları çeşitli maçları izlemek için yurt dışına gidiyorum. Belçika'ya, Fransa'ya gidip oradaki maçları takip ediyorum. Bunun dışında hafta içi günlerde de yine program çerçevesinde burada çalışıyorum. Hedefim yeni sezonda inandığım, başarıyı yakalayabilecek bir takımı çalıştırmak.''

Kaynak--->LigTv

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş`ın başına geçsin. Eminim çok başarıLı oLacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kendisini geliştirmek için çaba göstermesi güzel bir olay.Umarım bir sonraki tercihi başarılı olur ve ülkemizdeki gezgin hocalar kategorisine Bülent Uygun da katılmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun hedeflerini çok yüksek tutmasın bence Sivas düzeyindeki takımlarla yeni sezona devam eder ..

Mesaj Yetkileri