Diyarbakırspor
Denizlispor
Berabere
Denizlispor için artık her maç final havasında ve bu maçıda kazanmak isteyeceklerdir fakat Diyarbakırspor'un buna izin vermeyeceğini ve beraberlik çıkacağını düşünüyorum
Bu maçı alırsak ligde kalırız bence.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başladığı gibi biter diyorum. beraberlik çıkar bu maçtan.
Şöyle düzgün bir 11 istiyorum H.K. senden.
ben de beraberlik dedim ama inşallah denizli kazanır... yılda 1 maça gidiyoruzligden düşmeyin yaww
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Denizlispor 2-0 önde götürüyor mücadeleyi.
Kimse yorum yapmamış dakika 84 D.Bakırspor 0 DENİZLİSPOR 2 (Goller : Koffi - Youla )
Denizli ligde kalsın yav.Taraftarları var hiç yoktan taraftarı olmayan takımlar düşsün.![]()
Maç bitti,2-0 Haydi Horoz düşmeyeceğiz !
Haftayada Ankaraspor galibiyeti gelecek Denizlispora..Önemli bir yoldalar.İnşallah ligte kalırlar.
Helal olsun gerçekten.Taraftarı ile bütünleşip evindeki maçlarıda kazanırsa bu takım kümede kalır bence.Önümüzdeki hafta Ankaraspor'dan alınan hükmen galibiyet olmasıda çok iyi olmuş.
Denizlispor toparlanmaya başladı. Kendine güvensizliğin ortadan kalkması nedeniyle seri galibiyetlerin devam edeceğini düşünüyorum.
Diyarbakırspor'da kendini ateşin içine iyice soktu.
Taraftarıda tebrik etmek lazım. Denizlispor'u alkışlarla karşılayıp takımın yenilmesine rağmen alkışlarla uğurladılar.
Denizli ye malum 2006daki olaylardan ötürü gıcığım ambiyane tabireyle ama Hakan Kutlu sevdiğim bir hoca...Ligde kalırlarsa şaşırmam..
Denizli bu ligde kalmayı Diyarbakır ve Ankaragücünden daha fazla hak ediyor..Küme düşme mücadelesinde denizliyi destekliyorum toparlanmaya başladılar inş. kalırlar ligde..
Denizlisporlu oyuncular önümüzdeki sezon da süper ligde kalmak için çabalıyorlar.
En sevdigim Anadolu takımlarından biridir Denizli ve inşAllah kümede kalacaklar , umarım Diyarbakır ateşin içine düşer.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
denizli'nin kümede kalması zor bence.yine düşüşe gececeklerdir.Ve kurtulamazlar bana göre..
Denizli ne yapıp edip lige kalacak herhalde.![]()
Tebrikler Denizli'ye ve Diyarbakır seyircisine. Umarım Denizli düşer.
Diyarbakırspor taraftarına helal olsun.Denizlispor'a karşı tutumları çok iyiydi.Fakat 2 hafta sonra aynı taraftar Bursa maçında neler yapıyor görücez..A.Gücü Eskişehirspor'a nasıl bileniyorsa,Diyarbakır'da Bursaya bileniyor..![]()