1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Dev Maçın Hakemi Aydınus !

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Dev Maçın Hakemi Aydınus !

Derbinin hakemi açıklandı

Turkcell Süper Lig'de 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu !.. Futbol Federasyonu'dan yapılan açıklamaya göre Beşiktaş ile Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü yapılacak ikinci yarının ilk derbi maçını Fırat Aydınus yönetecek. Kayserispor'un maç yapmadan geçireceği 22. haftanın hakemleri şunlar:

Sivasspor-Manisaspor: Bünyamin Gezer
    Eskişehirspor-Gençlerbirliği: Halis Özkahya
    Trabzonspor-İBB: Yunus Yıldırım
    Diyarbakırspor-Denizlispor: Cüneyt Çakır
    Ankaragücü-Antalyaspor: Hüseyin Göçek
    Kasımpaşa-Gaziantepspor: Hakan Özkan
    Fenerbahçe-Bursaspor: Bülent Yıldırım

Kaynak: LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Korktuğum başıma geldi..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fırat Aydınus çok iyi hakem , iyi bir karar olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş'ın maçlarına Fırat Aydınus'u hiç vermiyorlardı.Bu sezon bu tutumdan vazgeçildi.İyi bir hakem Fırat Aydınus ama hataları da oluyor haliyle.(3-0 lık Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin bir penaltısını vermemişti) Umarım bu maçta maçın kaderini etkileyecek bir hatası olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gergin geçmesi beklenen maçlar için en ideal isim Fırat Aydınus'tur. Tavırlarıyla sahadaki oyuncuları germeden maçı yönetmeye çalışır. Örneğin bir Fırat Aydınus'un sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; hafif bir tebessümle oyuncuyu ikna eder şekilde. Bir de Bünyamin Gezer'in sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; oyuncunun üstüne koşup, nerdeyse dövecek şekilde. Ha Fırat Aydınus'un da önemli hataları olmuyor mu ? Oluyor ama yine de Fırat Aydınus önemli hakemlerimizden biridir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Gergin geçmesi beklenen maçlar için en ideal isim Fırat Aydınus'tur. Tavırlarıyla sahadaki oyuncuları germeden maçı yönetmeye çalışır. Örneğin bir Fırat Aydınus'un sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; hafif bir tebessümle oyuncuyu ikna eder şekilde. Bir de Bünyamin Gezer'in sarı kart gösterişini gözümün önüne getiriyorum; oyuncunun üstüne koşup, nerdeyse dövecek şekilde. Ha Fırat Aydınus'un da önemli hataları olmuyor mu ? Oluyor ama yine de Fırat Aydınus önemli hakemlerimizden biridir.
    Katılıyorum...Böylesine gergin geçmesi beklenen maçlarda en ideal hakemimizdir Fırat Aydınus.

Mesaj Yetkileri