Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İstanbul Büyükşehir Bld.

14 51.85%
  • Fenerbahçe

7 25.93%
  • Berabere

6 22.22%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bursa maçından önce oy kullanmamıştım..Çünkü Fenerbahçe kaybeder demeye dilim varmaz..Bunu yazmıştım..

Bu maçta yine oy kullanmıyorum..Normal şartlarda Fenerbahçe bu ligde her maçın favorisidir.. Favoriler her zaman kazanmaz; ama bu Fenerbahçenin favori olduğu bir maçı kaybetmesidir sadece..

Ama bu haliyle,bu kaleciyle,bu defans kurgusu ve bu "dahi"Daum'la ve hatta herşeyi çok bildiğini sanan bu yönetimle Fenerbahçe hiçbir maçın favorisi değildir.. Bizim halı saha ekibi bile bu takıma gol atarsa şaşırmam..Belki 13 veya 15 yeriz ama inanın iki tane atarsak kimse şaşırmasın..(Şaka bir yana; sadece savunmanın ne kadar S.O.S. verdiğini misallendirmek istiyorum..)

Bu maçta Fenerbahçenin üç puan alması sürpriz sayılmalı; Büyükşehirin değil.. Zaten o stadda bir lanet var sanki..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Stad büyüsü umarım devam ederde rakibimiz puan kaybedip , liderlik yarısında yara alır , umarım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teknik direktörleri bir maçlığına değiştirip sahaya çıkarlarsa Fener 5 atar.

Yoksa tek farklı galibiyet bekliyorum en fazla 2; beraberlik surpriz olmaz 70'e kadar maç tek farklı giderse.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İBB'de Hasagiç gibi bir kaleci olduğundan FB en fazla 2 gol atar diye düşünüyorum.İBB'de de forvetler gününde olursa bu maçtan puan ve ya puanlar alabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hasagic Fenerbahçe maçlarında genelikle oynamıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eğer Fenerbahçe Lille maçını kazansaydı o moralle rahat kazanır derdim ama öyle olmadı...Bu nedenle 1 veya 0 olacağını düşünüyorum maçın iddia deyimiyle...(Tabi Tum-İskender gününde olursa)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gerçekten stad büyüsü bozulmazsa fenerbahçe puan kaybeder.ama nedense fenerin kazanacağını düşünüyorumumarım öyle olmaz.ya 1-0 ibb ya 1-0 fb

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İBB büyüklere ters gelen, iyi mücadele eden bir takım ama haftalar ilerledikçe puan kayıplarının telafisi zorlaşacaktır. Dolayısıyla oyuncularımız bunun bilince, ciddiyetinde olacaklardır. İlk devre genelde kötü futbola rağmen puan toplayan takım ikinci devre iyi oyuna rağmen puan kaybeden takım görüntüsüne büründü. Bunda şanssız sakatlıkların ve bireysel hataların çoğalmasının da önemli bir payı var. Umarım bu sefer güzel oyunu 3 puanla da süslemeyi başarırız. Skor tahminim: 4-1 alırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Son antrenmana 13-14 futbolcu katılmadı. Daum'un elinde çıkaracağı 11'den başka adam kalmadı. Bu maçı kazanırda biraz olsun moral gelir takıma inşAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbb'de de 8 eksik varmış.Zor bir karşılaşma olacağına benziyor.İbb 1 puan alır ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Puan kaybı herşeyi zor sokabilir.Kesin kazanmamız lazım ama çok eksik var fakat rakiptedede 8 eksik varmış.1-0 olsun bizim olsun mantığıyla devam edersek işimiz zor aksi bir durumda ise farklı bile kazanabiliriz..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    İbb'de de 8 eksik varmış.Zor bir karşılaşma olacağına benziyor.İbb 1 puan alır ..
    hatırlarsan ibb gs maçında da 8 eksikle oynamıştıbilemiyorum yani.değişik bir sonuç çıkabilir ortaya

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Fenerbahçe karşılaşmasına eksik bir kadroyla çıkmak zorunda olduklarını dile getirerek, ''Maça genç bir kadro ile çıkacağız. Umarım güzel bir maç olur ve hak eden kazanır'' dedi.

Dizar, Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz, Martin Kus, Abdülkadir Kayalı ve Okan Buruk'un Fenerbahçe karşısında forma giyemeyeceğini ifade etti.

Bizde de baya eksik var.Ama kazaniriz bu maci bence.Bu puan kayiplarinin telafisi yok artik..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yorum yapilicak takimlar IBB ve FB olunca ne soyliycegimi bilemedim bi an cunku 2 takiminda gunluk performanslari degisiyor IBB bazi gunler cok mukemmel oynuyor bazende 2. lig takimi gibi , Bence Fener gununde olursa 2-1 alir bu maci ama son maclardaki kotu performanslari ustunede eksikler yuzunden kotu oynarlarsa bu mac kotu oynayip kazanilabilicek maclardan biri degil diye dusunuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak.. Her branşta,basketbol başta olmak üzere futbol,voleybol ayırımı yapmadan her branşta Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak..

-Kalecime güvenmiyor,inanmıyorum..Bu maç beni kurtarabilir; ama bir sonraki maç yakmayacağını garanti edemem..

-Defansımın göbeğine güvenmiyorum.. Neredeyse 10 yıldır aynı golleri yiyoruz.. Ajda'nın şarkısındaki gibi; "kimler geldi,kimler geçti.."

-Santraforuma güvenmiyor ve inanmıyorum.. Taraftarın üzerinde psikolojik baskı uygulayarak zorla,iteleye kakalaya sahiplenmeye çalışıyorlar..Ama taşıma suyla değirmen dönmez..

-Hocamın "dahi" olmadığını,hatta ucuz tarafından basit bir "kurnaz" olduğunu ve nabza göre şerbet vererek bize mavi boncuk dağıttığını adım gibi biliyorum.. (Halkımıza mâlolmuş bir tabir vardır: Herkesi saf,kendini akıllı zannedip ucuz numaralarla günü kurtarma derdindekilere "köylü kurnazı" derler..)

-Bu yönetimin her hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından "gereğini yapacağız" diye bizi teselli edip ertesi sezon yine aynı hamam,aynı tas durumlarını gördükten sonra artık onlara da inanmıyorum.. Bugüne kadar sadece ve sadece amatör branşlara verdikleri destek için onların orada kalmasını istedim,sohbetlerimde savundum ama "Tanjeviç" skandalından sonra orada da ciddiyeti yitirdiklerini anladım.. Artık herşeyi biz biliriz havasından çıkmaları bu saatten sonra çok ama çok zor..

-Kısacası; bir Fenerbahçeli olarak, bu sezonki kadar karamsar olduğumu hiç ama hiç hatırlamıyorum.. Aragones'li karanlık günlerde bile "yönetim gereğini yapar" umuduyla bekliyorduk.. Artık o ümitte kalmadı..

-Bu şartlarda nasıl yarın Büyükşehir'i yeneceğimizi iddia edebilirim ki? İnşallah yeneriz ama kendimi kandırmak istemiyorum.. Yalanlardan bıktım artık.. Geçen gün Volkan Demirel konuşuyor: "Bu duruma biz düşürdük, çıkaracak olan da bizleriz.." Eline bir metin tutuşturup ezberletmişler, aynı nutuklarla idare ediyorlar.. Çünkü aynı demeçleri geçen yılda kelimesi kelimesine söylediler..

-İnanan inansın.. Bu takıma inanmıyorum..Ve bunları söylemek canımı acıtıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Önder, Bekir, Bilica, Andre Santos, Gökhan Gönül, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza (Semih)

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bence artık Gökhan Ünal'ın oynama zamanı geldi.Keşke 11'de o başlasa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiç umudum yok bu maçtan 3 puan altın değerinde olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İBB, Fener'e hep ters gelen bir takım ve maçında Olimpiyatta olması İBB'nin şansını artırıyor bence büyük ihtimal berabere biter bu maç
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Denizin yerine Önderin oynaması güzel, ancak gökhanın yine ileride oynaması kötü.. Kadro bir yana fenerbahçenin puan veya puanlar kaybetme lüksü yok.. O sebeple maçı alırız. Hatta ilk yarıyı 2-0 önde kapatır, ikinci yarı da 1 gol yer, taraftara dejavu korkusu yaşatır ancak maçı kazanırız..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İBB puan ya da puanlar alacaktır çünkü;
    1-FB Avrupa yorgunu
    2-FB Lille'ye son dakikada elenmenin moral bozukluğu ile maça çıkacak
    3-İBB oyuncuları büyükleri her zaman zorlamış bir ekip.Bugün de aynısının olma ihtimali var
    4-Lugano sakat
    5-FB'nin başında Daum varken FB şampiyonluğu unutsun.Adam günü kurtarmak için herşeyi deniyor.Fenerbahçe'nin son haftalarda her maçı son dakika golleri ile kurtarmıştır.(Bursa(ZTK),Manisaspor ve daha birçoğu)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İSTANBUL BŞB.
    Hasagiç
    Rızvan
    Barbosa
    Marcus
    Gökhan Süzen
    Sylla
    Efe
    Serhat
    İskender
    Tevfik
    Ali Güzeldal

F.BAHÇE
    Volkan Demirel
    Deniz
    Bekir
    Bilica
    Andre Santos
    Gökhan Gönül
    Selçuk
    Emre
    Vederson
    Alex
    Güiza

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    5-FB'nin başında Daum varken FB şampiyonluğu unutsun.Adam günü kurtarmak için herşeyi deniyor.Fenerbahçe'nin son haftalarda her maçı son dakika golleri ile kurtarmıştır.(Bursa(ZTK),Manisaspor ve daha birçoğu)
    Böyle bahsettiğin adamla 2 şampiyonluk yaşamamız da ilginç bir olay...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deniz acaba sağ bekte mi oynayacak? Bekir'i sağ bektense stoperde görmek isterim. Fenerbahçe olumusz yönde bir rekora doğru gidiyor, büyük takıma yakışanı yapıp, bu galibiyetsizlik serisine son verecektir, bu kadar uzun süre galip gelememe 40 yılda 1 olur, 2002'den bu yana 40 sene geçmedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evet Deniz sağ bekte oynuyor.

Edit: Sağ kanatta olabilir, henüz tam net değil. xD

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Deniz sağ açık oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

G. Gönül - Bilica - Bekir - Santos
    Deniz - Selçuk - Emre - Vederson
    --------------Alex--------------
    --------------Guiza--------------

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Böyle bahsettiğin adamla 2 şampiyonluk yaşamamız da ilginç bir olay...
    Fenerbahçe kaç haftadır galibiyet alamıyor ya da kaç haftadır son dakikalar maç kurtarmıyor?Daum hoca değil kesinlikle bu olaya Guardiola örneğini de verebiliriz çünkü kadro iyi Guardiola'nın yaptığı bişey yok Daum'un şampiyon yaptığı seneler FB'nin kadro kalitesi iyidir sadece

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri