1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Film - Altyazı uyum sorunu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Film - Altyazı uyum sorunu ?

Arkadaşlar film indirdim bi tane , türkçe altyazı indirdim birde, isimleri aynı yaptım aynı klasöre koydum , ancak altyazı ile film birbirini tutmuyor. Onlarca program denedim , resimli anlatımlarla yaptım yok olmuyor bir türlü. Altyazı önce başlıyor diyaloglardan ve karışıyor ileride iyice. Bu işi bilen biiri varmı nedir bunun sorunu acaba sinirlerim bozuldu?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İllegal Ahmet Bazı videolarda sağ tıklayınca alt yazıya geciktirme seçeneği vb. ekleyebiliyorsun ama bilgisayarında açtığın programda böyle bir özellik yoktur.En iyisi başka bir alt yazı bulman.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tüm altyazıları denedim ya ayarlıyorum programla hepsini ilk 20-30 saniye uyumlu gidiyor sonra konuşma yokkken altyazı geliyor , konuşurken yazı yok felan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tmmdır hallettim lanet olsun 2 saat olmuş tam uğraşalı. Yinede izleyeceğim filmi okula gidemesem bile inat değilmi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yönetimin ortak aldığı kararlar sonucunda forum içerisinde korsanla ilgili konuşmak yasaktır.

Bu nedenle konuyu kapatmak zorundayım. Korsanla ilgili konu açmamanızı ve mesaj yazmamanızı rica ediyorum. Gördüğünüz noktalarda ise raporlarsanız sevinirim.

Mesaj Yetkileri