1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: 24. Hafta | Hacettepe - Giresunspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 24. Hafta | Hacettepe - Giresunspor

33 puanla 8.sırada bulunan yeşil beyazlı ekibimiz 17. sırada bulunan Hacettepe ile deplasmanda pazar gunu karşılaşacak.

Bu karşılaşmadan alınacak 3 puan sonrası çok daha iddialı konuma geleceğiz süper lig yolunda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşılaşmayı Gökhan Güneşer yönetecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Giresunspor ilk 6 yolunda çok iyi ilerliyor...Hacettepe'yide yeneceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun Hacettepe'yi gözüne kestirdi

Hacettepe ile karşılaşacak olan Giresunspor'un ikinci başkanı İhsan Yarkın, play-off iddialarını daha da kuvvetlendirmek için kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Yarkın, yaptığı açıklamada, Hacettepe maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini ifade ederek, ''Kocaelispor engelini 3-0 gibi net bir skorla kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz, ancak bu galibiyetin daha da anlam kazanması için Hacettepe'yi de mağlup etmemiz gerekiyor'' dedi.

Hacettepe karşılaşmasını play-off yolundaki en önemli virajlardan biri olarak gördüklerini ifade eden Yarkın, şöyle konuştu: ''Maçı kazanarak ikide iki yapmak ve lige ağırlığımızı iyice koymak istiyoruz. Play-off iddiamızı daha da kuvvetlendirmek için kazanmak zorundayız. Bizim tek bir hedefimiz var o da play-off'a kalmak. Bu hedefe ulaşmak için önümüzdeki her maçı bir final olarak gördüğümüzü daha önce defalarca söylemiştik. Hacettepe maçı bizim için çok kritik bir maç. Alacağımız 3 puanın ligde bizi nasıl bir konuma getireceğinin farkındayız. Rakibimizin ligin alt sıralarında bulunmasına aldanmıyoruz. Biz her rakibimizi önemsiyoruz. Hacettepe karşılaşmasından sahadan galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz.''

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim açımdan play-off umutlarının hemen hemen tükendiği bir maç oldu.

1-0 öne geçmişken ilk yarıda farkı yakalayabilirdik ama olmadı son 10 dakikada yediğimiz golle malesef 1 puana razı olduk. Bolu'ya 1 puan daha yaklaştık ama Karşıyaka ile olan puan farkı da 6 ya çıktı.

Mesaj Yetkileri