1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: En etkili kanat kullanılabilecek taktik

Default En etkili kanat kullanılabilecek taktik

arkadaşlar madrid'le oynuyorum,büyük bir takımda bu kadar zorlancağımı düşünmezdim daha önce hiç seçmediğim için,ama bir türlü takıma taktik oturtamadım.ribery'ide transfer ettim yani kaka-ronaldo-ribery gibi çılgın bir 3'lüm var.kanatlı ( amr aml) tarzı olan taktik daha önce pek kullanmadığım için oturtamadım sizce nasıl bir taktik kullanmalıyım?

..............x...............
    x............x.............x
    ........x...........x........
    böyle bir diziliş etkili olabilir. sol Ronaldo, Sağ Ribery, orta Kaka. touchline instructionsta play wider ve exploit flanks dersen sıkça topla buluşabilir kanat oyuncuların. hattta amr-aml'yi inside forward yap derim. Kaka'da advanced playmaker olabilir.

peki 2 mc nasıl oynamalı sence,ikiside defansifmi? lassana diarra xabi alonso oynicak orda diye düşünürsek..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

TOp kapan ortasaha yaparsan daha iyi olacaktır. İlerisi hiç pres yapmadığı için o 2 oyuncu bol bol gelen atakları karşılar.

ben birini ball winning-support yapıyorum diğerinide deeplying playmaker- support
    Beşiktaş'ta kullandığımda olumlu sonuçlar aldım.
    ball winning Fink, deeplying playmaker Ernst, önlerinde sol Nihat, sağ Holosko, orta Tabata. forvete istediğini koy

evet bende aynı şekilde beşiktaşta başarılı olmuştum.burdada alonsoyu deeplying playmaker lassanayıda ball winning yapmayı dusunuyorum.onlerındeki üçlü amrlc yani attack mı supportmu olmalı sence?

attack iyidir skor avantajının olduğu durumlarda ya da önemli maçlarda belki support tercih edilebilir - ki zaten R.Madrid söz konusu takım overload!!!

tamamdır yeni taktikle ilk maçımı yaptım valencia 0-4 real madrid yardımlar için teşekkürler

Ben;
    FC
    AML AMR
    MC MC
    DMC

ile çok sağlam kanat organizasyonu yapıyorum. Tavsiye ederim.

ortadaki oyuncular box to box veya deep oynaması avantajlı olacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Madrid'in orta sahadaki defansif oyuncuları ön libero oynadığı için

Aml---Amc---Amr
    -------------------
    ---DMC----DMC-

şeklinde oynat, biri deep-lying playmaker diğeri çapa veya normal ön libero olsun.

Mesaj Yetkileri