1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: kastamonuspor

Smile kastamonuspor

arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum...
    isteyim olacak sizlerden....

3.lig yaması indirdim türksportal sitemizden .... patch 10.0.2 kullanıyorum ona göre yapalım birde bir sorum olacak patch 10.0.3 yükledikten sonra sorun çıkmasın kastamonusporumda

bir arkadaş bana kastamonusporu editleyebilirse mutlu olacam

kastamonu finans düzeltilsin 6 milyon euro transfer bütçesi istiyorum
    stadyum 21000 kişilik olsun Stadyum İsmi: Çılgın Türk olsun

personel için çok sey istiyorum;

lasmar doktor,
    roland kohc kondisyoner,
    güzel bir asistan manager,
    coch oğuz çetin

oyuncular istiyorum ABARTILMADAN genç türk oyuncular nuri sahin emre çolak felan gibi....

OYUNCU KONTRATLARI 2014 OLSUN ama yeni oyuncularımın

tekrar sölüyorum abartılı ronaldinho felan pahalı futbolcu istemiyorum genç FİTbolcular istiyorum

aziz yıldırırm başkan olsunnn BAKALIM FENERE KİM BAŞKAN OLCAK MERAK EDİYORUM

türkiye 3.ligde kastamonu onu 3.ligden alın 2.lige yükselme gruplarına atın

forma ve arma düzenleyebilirseniz mutlu olurum düzenleyemesseniz canınınz sağolsun

düzenleyene +rep verebilirsem verecem saygılarımla hayırlı geceler tekrar kandilinizi kutlarım ...

FİNANSI LÜTFEN ABARTMADAN DÜZELTİN

editlemek?? orjinal oyundan oynasanız.. yada illa yetenekli klüp istiyorsanız alın büyük birşeyler.. ha yine olmadı açın editörü kastamonuspor tüm oyuncuları kaldırın ne istiyorsanız yapın:S

arkadaş dik dik konuşma bilsem kendim yapardım yardımcı olacaksan ne ala bende biliyom real madridi barça yı almayı :@

dik konuşma yok ortada..Fakat " FM10 - Teknik Sorunlar ve Çözümleri" kısmında yer alınca ve isteği okuyunca garipsiyor insan.. editör kullanımı hakkında konu da bulabilirsiniz forumda veya denk gelemezseniz internette..

kardeş ozaman bana nasıl editör yapacağımı anlatın AMA OYUNUN EDİTÖRÜYLE O SONRADAN ÇIKAN DANDİRİK EDİTÖRLER DEĞİL

editörde sol üstte "file" menüsünden "load database" i seçin.. 10.2.0 update le onaylayın.. Menu yazan yerden database sekmesinde ki clubs ı seçin.. filter ın yanında ki boşluğa yazın kastamonuspor.. biraz evvel database yazan yerde şimdi kastamonuspor yazısını göreceksiniz.. altında da details stadium vs vs diye gidiyor.. anlattığınıza göre stadium u finance ı ve staff players kısmını ayarlayacaksınız sadece..players kısmı için;ilgili sekmeyi seçiniz add clear remove butonları var altta.atacaklarını remove la hallet.. add kısmıyla da ekleyeceğin oyuncuyu ararsın çift tıklamayla zaten takıma atıyor.. kolay gelsin

işte sorun kaydetmekte kaydederken direk savegame mi dicez

"save editör data as" de boşlukları da kafana göre adlandır

ya belgelerim fm klasörüne fmkastamonu.dbc diye bi dosya atıyo ismi ben verdim nereye atacam bunu

olmadı ya yapamıyorum yokmu bana yapabilecek biri ÇOKMU vaktinizi alacak birisi yapsa bana

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

O dosya galiba orada kalcak oyunu kurarken değiştir dersin ondan sonra çıkar databasen kurar oynarsın

belgelerim/sports interactive/football manager 2010/editor data nın içine at.. oyun aç 10.2 ile zaten ek olarak aşağıda kutu çıkacak onu da işaretlersen geçerli olur

Türksportal Ekibinden Rica Ediyorum Isteğimi Yerine Getirin Editör Yapmayı Bilmiyorum

Mesaj Yetkileri