eski puanlı sistem nie kalktı bence güzel bi faliyetti acaba tekrar o sisteme geçemezmiyiz gecemessek neden![]()
eski puanlı sistem nie kalktı bence güzel bi faliyetti acaba tekrar o sisteme geçemezmiyiz gecemessek neden![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi ben o döneme yetişemedim galiba nasıl bir sistemdi
yaa işte herkezin avatarının altında puanı yazıyodu msj attığında o puanın artıyodu başkasınada puan bağışlaya biliyodum bence süper bi uygulamaydı ama nedense sonradan iptal edildi o uygulama
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
evet çünkü insanlar o uygulama nedeniyle gereksiz mesajlar atıyorlar ve o puan sistemi ile birşeyler olduğunu düşünüyorlardı. Gereksiz olduğu için kaldırıldı ve bu sisteme konmadı.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
reputation digilmi o
Ya bunda da anormallikler var bana saçma sapan rep puanları geliyor kim attıığını bilmiyorum ama birisi Benim resimlerimim olduğu başlık için "yakışmamış" ile birlikte eksi puan vermiş
Yani bunda da saçmalıklar var..Ve bunun gibi 5 tane yorum var![]()
yazanlar neden yazıyo onu bilsem![]()
-
bence kalkmasi ii oldu
bendede var aynısından bide nedensiz varOriginally Posted by Maymuncuk
evet gereksiz yere rep puanı gönderiyorlar eski sisteme geçsek ii olur ama gereksiz mesajlar şimdide atılıyorfazla fark yoq
şimdi verilen rep puanların kimlerden gönderildiği yazıyor ama şimdide boş rep veriyolar