Arkadaşlar getafe ile 3. sezonuma başlıyorum klasik 4-2-3-1 oynuyorum.Fakat tek forvet olarak alacağım adamı bilemedim.Yaya Sanogo ve MAcheda arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
Arkadaşlar getafe ile 3. sezonuma başlıyorum klasik 4-2-3-1 oynuyorum.Fakat tek forvet olarak alacağım adamı bilemedim.Yaya Sanogo ve MAcheda arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
bence sanogo
uzun ve bitiriciliği iyi olanı al.
Sanogo o zamanbi de benim 3 tane brezilyalı oyuncum var 2 sene oynattım çifte vatandaşlık hakkı çıktı awaiting paperworks diyor 2 aydır.BU adamlar ne zamana ispanya vatandaşlığını kazanacak ya merak ediyorum?
mutlaka kafa vurabilsin, finishing ve composure de oldu mu tadından yenmez. aynı sisteme ben de Borges'i transfer etmiştim gol kralı oldu. Kontra atağa da sık sık çıkacağın için pace ve dribbling de de gözün olsun.
Aldım sanogoyu.7 maç 5 gol 2 asist gerçekten inanılmaz etkili ki daha gelişmedi bile...Lukakuyu almak istedim ama cash para 22 milyon euroya vermediler.Lukaku'yu aratmayacak gibi![]()
Soldado gibi komple bir golcün varken ne gerek onlaraBende Getafe'yi yönetiyorum ama henüz sezon başındayım. Soldado'yu daha önce Hull'a almıştım, premier ligde harika performans göstermişti.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Personal bölümünde yazıyor.
Bazen oyuncu ülkedeki vatandaşlık süresini doldursa bile alamıyor çifte vatandaşlık nedendir bilmiyorum. Evrakları bekleniyor gibi bişey yazıyor. 21. yüzyılda evrakların 1 hafta içinde gelmemeside enteresan oluyor.![]()
I'm back...
İspanya'da bazen o süreyi beklemeden vatandaş olabiliyor oyuncular.