1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Müthiş bir ikilemdeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Default Müthiş bir ikilemdeyim.

Arkadaşlar getafe ile 3. sezonuma başlıyorum klasik 4-2-3-1 oynuyorum.Fakat tek forvet olarak alacağım adamı bilemedim.Yaya Sanogo ve MAcheda arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?

Nesil
    2003
    Yer
    ısparta

bence sanogo

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Sanogo o zaman bi de benim 3 tane brezilyalı oyuncum var 2 sene oynattım çifte vatandaşlık hakkı çıktı awaiting paperworks diyor 2 aydır.BU adamlar ne zamana ispanya vatandaşlığını kazanacak ya merak ediyorum?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

mutlaka kafa vurabilsin, finishing ve composure de oldu mu tadından yenmez. aynı sisteme ben de Borges'i transfer etmiştim gol kralı oldu. Kontra atağa da sık sık çıkacağın için pace ve dribbling de de gözün olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Aldım sanogoyu.7 maç 5 gol 2 asist gerçekten inanılmaz etkili ki daha gelişmedi bile...Lukakuyu almak istedim ama cash para 22 milyon euroya vermediler.Lukaku'yu aratmayacak gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Soldado gibi komple bir golcün varken ne gerek onlara Bende Getafe'yi yönetiyorum ama henüz sezon başındayım. Soldado'yu daha önce Hull'a almıştım, premier ligde harika performans göstermişti.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    Sanogo o zaman bi de benim 3 tane brezilyalı oyuncum var 2 sene oynattım çifte vatandaşlık hakkı çıktı awaiting paperworks diyor 2 aydır.BU adamlar ne zamana ispanya vatandaşlığını kazanacak ya merak ediyorum?
    Oyuncunun sanırım position özelliklerini gösteren bölümde altta yazıyor kaç gün sonra vatandaşlığa geçeceği. Ya da personal bölümü tam hatırlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Personal bölümünde yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bazen oyuncu ülkedeki vatandaşlık süresini doldursa bile alamıyor çifte vatandaşlık nedendir bilmiyorum. Evrakları bekleniyor gibi bişey yazıyor. 21. yüzyılda evrakların 1 hafta içinde gelmemeside enteresan oluyor.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bazen oyuncu ülkedeki vatandaşlık süresini doldursa bile alamıyor çifte vatandaşlık nedendir bilmiyorum. Evrakları bekleniyor gibi bişey yazıyor. 21. yüzyılda evrakların 1 hafta içinde gelmemeside enteresan oluyor.
    Evrakları bekleniyordan evrakları tamamlanmaya çalışıyor gibi bir şey kastetmiş olabilirler. Ayrıca Türkiye olsa 1 ay beklerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İspanya'da bazen o süreyi beklemeden vatandaş olabiliyor oyuncular.

Mesaj Yetkileri