01.03.2010 Salı günü saat 20:00'da maçımız.. Kazanıp 2.liğimizi sürdürmek istiyoruz.
01.03.2010 Salı günü saat 20:00'da maçımız.. Kazanıp 2.liğimizi sürdürmek istiyoruz.
Müthiş bir maç bizi bekliyor.Yalnız maç salı günü değil pazartesi.1 mart pazartesi günü.
ikincilik mücadelesi için iki takımda var gücüyle savaşacaktır.Ev sahibi avantajımızla maçı kazanmaya yakınız ama Buca da maçı kolay kolay bırakmaz.Seyir zevki yüksek bir maç olacaktır.Stad Bolu maçında dolmuştu.Merdiven boşlukları bile dolmuştu.Buca maçıda şayet yağmur filan olmazsa full dolar.Uzun süredir saha kapatma cezası da yemiyor kulübümüz.Bucalı taraftarlar gelsinde kavga çıkar büyük ihtimalle biraz ceza yiyelim![]()
Beraberlik kokuyor gibi
Bucaspor 1-0 önde.
0-2 oldu
Dk. 85
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rezalet bir oyunla rakibe yenildik.İlk defa bu kadar kötü bir maç gördüm.Şansta yanımızda değildi.Kaç topumuz direkten döndü.Sonuçta Buca maçı sonuna kadar haketti helal olsun.Yalnız birşey belirtecem o Mehmet Batdal ne öyle ya.Sahada İlk gördüğümde Buca İbrahimoviçi almış sandım![]()