Diyarbakırspor kazanır
Berabere biter
Bursaspor kazanır
So what?
Saike
Bursaspor zor günler çok iyi organize olan bir takım. Taraftarıyla iç içe olduğu için bu maç öncesi yapılanlar onları motive edecektir. Geçen yıllarda maça '' TEXAS '' yazılı pankartla çıkmışlardı. Bu maçtada aynısını yapabilirler.
Maça gelirsekte Bursa tabikide favori. 3 puan alır diyarbakırspor'u iyice aşağıya iterler.
Gideriz-Yeneriz-Geliriz.
Kendi yorumumdur;
Bu maçta bazı işler döndüğünü hissediyorum. Maçın hakemine baktığımdada hiç güvenilir bir hakem değil. Bu maçta Bursaspor'a çelme takılabilir...
I'm back...
Diyarbakır Bank Asya'ya dönüş yolunda. giderayak yolumuza taş koymazsalar sevinirimtabiiki gönlümde mantığımda Bursaspor diyor. İnşallah 3 puanı alıp döneriz.
Diyarbakır son galibiyetini 10. haftada almış. Onların için maç daha sıkıntılı olacaktır. Zira üstlerinde baskı oluşacaktır maç ile ilgili.
Bursaspor'da ise Volkan Şen, Milli takımdan sakat olarak döndü.
Ivankov - Ali - Ömer - İbrahim - Mustafa Keçeli - Turgay - Hüseyin - Ergiç - Ozan - Batalla - Sercan ; Bursaspor'un ilk 11'i.
Takım otobüsü stadyuma gelirken taşlanmış. Gece boyunca bir grup saldırgan olaylar çıkartmışlar.
http://www.bursasportv.com/index/vid...ce_Boyle_Gecti...
İstiklal marşını ondan ıslıklıyosunuz zaten.Bursaspor kafilesi Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne ait bir otobüsle yoğun güvenlik önlemleri altında farklı bir güzergahtan Atatürk Stadyumu'na getirildi. Kafileyi bazı taraftarlar yuhaladı.
Dün geceyi Dedeman Oteli'nde geçiren Bursaspor kafilesi, emniyet müdürlüğüne ait otobüsle otelden alındı. Yoğun güvenlik önlemleri altında farklı bir güzergahtan Atatürk Stadyumu'na getirilen kafile bazı taraftarlarca yuhalandı. Kafile stadyuma giriş yaptı. Maça Diyarbakırspor taraftarları büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren stada girmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
Stadyumda Diyarbakırsporlu taraftarlarca hazırlanan ilginç pankartlar da yer aldı. Stadyumun dört bir tarafında yer alan pankartlardan bazıları şunlar: ''Ülkemizi sizden çok seviyoruz', 'Bize bir özür borcunuz var', ''Türk-Kürt kardeştir, ayırım yapan kardeştir', ''Tenlerimiz ve gözlerimiz farklı renkte olsa da, akan gözyaşlarımızın rengi aynı.'' Bu arada, zemini kontrol etmek için sahaya çıkan Bursasporlu oyuncular taraftarlarca yuhalanırken, Diyarbakırsporlu oyunculara ise büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.
Son 20 dk artık maç için. Eğer işim erken biterse atkımı takıp maçı izlemeye gidicem.
Keşke şu takımın tüm maçları seyircisiz oynansa.
Bu maç zor biter..
Bir Dost
Hellbells
Taşlamada başladı artık içimden geleni yazarsam 5-6 ay banlanacağım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bursa maçta galip devam ederse saha karışır.Taraftar sahaya iner. Bu maç bitmez.
Bir Dost
Hellbells
Anons ile tezahüratı da ilk defa görüyorum xD
Aygün senaryoyu ben yazmadım hafta içi yazmışlar şu anda oynanıyor o senaryo.Durum berbat böyle maç oynanmaz.
Bir Dost
Hellbells
Yardımcı yere yığıldı, özellikle Ali Tandoğan'a aşırı tepki var.
Ayman bu maçı tamamlayamaz, kesin atılır. Tabii maç ertelenmezse.
Karışıklık olmuş. Bu arada hakeme taş geldi. Oyuna ara verilir ve bence taraftar tahliye edilip devam edilmeli ve ayrıca 4-5 maç seyircisiz ceza gelmesi gerek. Rezillik bu ya.
Bir Dost
Hellbells
3.Ligte cebinde bozuk para ile stada zor giriyorsun.Ama süper ligte taş atıyorlar.Nasıl sokuyorlar arkadaş ya.O hakemede yazık top oynamaya çalışan topçuyada.Diyarbakır seyircisi zaten taraftar değil HOLİGAN . .
Daha İstiklal Marşı okunurken bu maç zor biter diye yazmıştım. Bu maç buraya kadar.
Bir Dost
Hellbells
Tatil edilmiş maç.Gözlemci öyle demiş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hakem doğru karar verdi. Ben olsam ben de çıkmam maça bir daha. Can güvenliği falan yok. Atılan taşlar ufak tefek de değil. 4-5 maç ceza gelir. Hakem de maçı tatil etti. Bu maç bitmiştir. Sırada Trabzon maçı var.
Bir Dost
Hellbells
İstiklal marşını Islıklayanların Hepsi Teröristtir.Teröristlik sadece dağa çıkmakla olmaz böylede olur.Yukardaki Görüyor Hepinizin Sonu gelecek bir gün...
maç tatil edilmiş. diyarbakır'a saha kapatma ve maçı başka bir ilde oynama cezası verilmeli.
(/s)
Korner olduğunda polisler seferber oluyor, böyle bir ortamda futbol mu oynanır ? Ligin bitimine 11 hafta kaldı. Diyarbakır'ın muhtemelen evinde 5-6 maçı vardı; sağlam bir ceza gelmesini ve Diyarbakırspor taraftarının sezonu kapatmasını umut ediyorum. Hadi çakmağı anladık, bozuk parayı anladık, suyu anladık ama bu taşları nerden buluyorlar ? Fenerbahçe maçında da Özer'in bacağına gelmişti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şaka gibi şeyler oluyor.
Sanki şov programı var mikrofonu alan konuşuyor ne bu böyle. Maç tatil edilmeli. Diyarbakırspor hükmen mağlup sayılmalı ve sezon sonuna kadar tarafsız ve seyircisiz oynamalı. Bir dersi hak ettiler.
Bir Dost
Hellbells
Galiba bu tribündekiler dağdan inmiş.Yapmadıkları şey değil.
Bursasporlu futbolcular sahadan ayrılıyor.Maç tatil.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?