Transfer Nasıl Gizli Yürütülür![]()
Transfer Nasıl Gizli Yürütülür![]()
kimden gizliyceksin ki Demirörenden mi![]()
arada uyarı yapar gizli tut falan diye hikaye onlar,herkese göstere göstere alırım oyuncuyu.![]()
transfer seçeneklerinde private seçmen yeter. Zaten otomatik o seçiliyor.
Yok demek istediği bir oyuncuyu isteyince mesja gelio transfer söylentisi sızdı diye. sonra diğer kulplerde peline düşüyo. Bunun bir yolu yok sanırım.
Ya oyuncudan sızıyodur ya da bazı klüp görevlileri sızdırıyodur... Menajeri de sızdırabilir. Genelde eğer sızdığını asistan sölüyorsa ya oyuncu ya koç sızdırıyodur... Koç sölüyorsa asistan veya scoutlar...
korkarım cevap alamıycim
Türk takımı yönetiyorsan zor işincin gibi medyamız var, sen aklından geçirirken gazeteler yazmaya başlar
şaka bir yana çok sayıda kulüp tarafından izlenen bir oyuncunun transferini gizli yürütme şansı pek yokhemen haberleri oluyor teklif geldiğinden.
Kısalistende ekli olan oyuncularla ilgili arada spekülasyonlar çıkıyor, bu da bir sebep gizli kalmamasında. Birde teklif yaparken private seçeneği olmalı teklifin nasıl yapılacağı konusunda. Aklıma bunlar geldi.
transfer teklifini devredilemez yapıcaksın hayret bu kadar kişide bilmiyormuş kimse cevap verememiş şaşırdım doğrusu
hayır alakası yok eğer görüşme sürerse basına sızıyor ama devredilemez yaparsan ya kabul ya da red ederler ben kaç defa denedim hiç bir şekilde basına sızmıyor devredilemez yapınca
kolpa basın
Last edited by meddah : 05.Mart.2010 at 00:25
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
devredilemez yapacaksın...pazarlığa girdiğin zaman basına sızıyor ve kısalistende bulunmadan yapackasın bu işi...ya zaten alacağın oyuncular fazla kulubler arasında izlenmeyecek olacak...alacağın oyuncuya gözlemci gönderirken sana raporunda en ez atıyorum 7 € en fazla 9€ teklifler kabul edilecektir...sende uygun olanı yapıp devredilmez yapacaksın... ve son diyeceğim şey fm 2010 da basına cok önem vermişler yani senin yorum yapamayacağın şeyleri basına yayıyorlar...
bu duruma yakın bı taktık verebılırm mesela oyunun basında felıpe vargas kolarov 3ude sol bek 3ununde pesınde che ve manu var sen ıstedıgın oyuncuya teklıf yapınca onlarda dırek ılk teklıf yapılana yapıyorlar ve senın elınden kapıyorlar bunun onune gecmek ıcın yalan teklıf yapıcaksın mesela vargası ıstıyorsan ılk felıpe ve kolarova teklıf yapıcaksın bu oyunlarıda che ve manuda teklıf yapıp onlar alıcak sonradan vargasın pesınını bırakıcaklar sende rahat rahat pazarlıgını yapıcaksın![]()