1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Transferi Gizli Yürütme

Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir

Default Transferi Gizli Yürütme

Transfer Nasıl Gizli Yürütülür

kimden gizliyceksin ki Demirörenden mi

Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    kimden gizliyceksin ki Demirörenden mi
    evet bu arada senin formayı facede sanırım ben yapmıştım ))

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

arada uyarı yapar gizli tut falan diye hikaye onlar,herkese göstere göstere alırım oyuncuyu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

transfer seçeneklerinde private seçmen yeter. Zaten otomatik o seçiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yok demek istediği bir oyuncuyu isteyince mesja gelio transfer söylentisi sızdı diye. sonra diğer kulplerde peline düşüyo. Bunun bir yolu yok sanırım.

Ya oyuncudan sızıyodur ya da bazı klüp görevlileri sızdırıyodur... Menajeri de sızdırabilir. Genelde eğer sızdığını asistan sölüyorsa ya oyuncu ya koç sızdırıyodur... Koç sölüyorsa asistan veya scoutlar...

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    transfer seçeneklerinde private seçmen yeter. Zaten otomatik o seçiliyor.
    İlk teklifte public-private seçeneği çıkmıyo dostum?

Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir

korkarım cevap alamıycim

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Türk takımı yönetiyorsan zor işin cin gibi medyamız var, sen aklından geçirirken gazeteler yazmaya başlar

şaka bir yana çok sayıda kulüp tarafından izlenen bir oyuncunun transferini gizli yürütme şansı pek yok hemen haberleri oluyor teklif geldiğinden.
    Kısalistende ekli olan oyuncularla ilgili arada spekülasyonlar çıkıyor, bu da bir sebep gizli kalmamasında. Birde teklif yaparken private seçeneği olmalı teklifin nasıl yapılacağı konusunda. Aklıma bunlar geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

transfer teklifini devredilemez yapıcaksın hayret bu kadar kişide bilmiyormuş kimse cevap verememiş şaşırdım doğrusu

Quote Originally Posted by serkan1520 View Post
    transfer teklifini devredilemez yapıcaksın hayret bu kadar kişide bilmiyormuş kimse cevap verememiş şaşırdım doğrusu
    arkadaşım snn söyledğin seçenek son teklif içindir bunun konuyla bir ilgisi yoktur

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

hayır alakası yok eğer görüşme sürerse basına sızıyor ama devredilemez yaparsan ya kabul ya da red ederler ben kaç defa denedim hiç bir şekilde basına sızmıyor devredilemez yapınca

kolpa basın

Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by omrcanjc View Post
    kolpa basın
    o nasıl olacak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by kraldost View Post
    o nasıl olacak
    Basına, "Öyle bir transfer bombası patlatacağız ki, Cristiano Ronaldo transferi yanında sönük kalacak" gibisinden demeçler vereceksin; millet Kaka, Messi, İbrahimovic beklerken sen gidip Tabata'yı alacaksın, mesela..

Antep yemez ama bunu.. Basın yer, onun işine gelir.
    Last edited by meddah : 05.Mart.2010 at 00:25
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Basına, "Öyle bir transfer bombası patlatacağız ki, Cristiano Ronaldo transferi yanında sönük kalacak" gibisinden demeçler vereceksin; millet Kaka, Messi, İbrahimovic beklerken sen gidip Tabata'yı alacaksın, mesela..

Antep yemez ama bunu.. Basın yer, onun işine gelir.

o nasıl olacak peki

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

devredilemez yapacaksın...pazarlığa girdiğin zaman basına sızıyor ve kısalistende bulunmadan yapackasın bu işi...ya zaten alacağın oyuncular fazla kulubler arasında izlenmeyecek olacak...alacağın oyuncuya gözlemci gönderirken sana raporunda en ez atıyorum 7 € en fazla 9€ teklifler kabul edilecektir...sende uygun olanı yapıp devredilmez yapacaksın... ve son diyeceğim şey fm 2010 da basına cok önem vermişler yani senin yorum yapamayacağın şeyleri basına yayıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

bu duruma yakın bı taktık verebılırm mesela oyunun basında felıpe vargas kolarov 3ude sol bek 3ununde pesınde che ve manu var sen ıstedıgın oyuncuya teklıf yapınca onlarda dırek ılk teklıf yapılana yapıyorlar ve senın elınden kapıyorlar bunun onune gecmek ıcın yalan teklıf yapıcaksın mesela vargası ıstıyorsan ılk felıpe ve kolarova teklıf yapıcaksın bu oyunlarıda che ve manuda teklıf yapıp onlar alıcak sonradan vargasın pesınını bırakıcaklar sende rahat rahat pazarlıgını yapıcaksın

Mesaj Yetkileri