Sivasspor
Gençlerbirliği
Berabere
(/s)
Sivasspor'un galibiyete ihtiyacı var, karşısındaki takımda savunmayı iyi yapan bir takım. G.Birliği'ni bir adım önde görüyorum bu mücadelede.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu Maç Başladığı Gibi 0-0 Biter Zor Gol Olur Bu Maçta.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu Maçı Alamazsak Muhsin Hoca Gidiyor Bir Şekildede Olsa Alırız Bu Maçı Diyorum Ben
Gencler oyandigi futbol ile alir bu maciMuhsin hocada gider artik bi zahmet
Bülent Hoca Zamanında Yenildiğimiz Maçlarda Baş Baş Oynuyorduk Üstün Oynuyorduk Ama Muhsin Hoca Zamanında Yendiğimiz Maçlarda Bile Rakip Kadar İyi Oynayamıyoruz İstediği Transferlerde Yapıldı Ama Bir Türlü İstediğimiz Sivassporu Gösteremedi Bize Zaten İBB Maçında İstifaya Çağırdı Maraton Tribünümüz Bu Maçı Yenilirsek Yüzde 90 Gidecek
0-0 bitecek bir maç gibi duruyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gençlerbirliği, Fenerbahçe beraberliğinden sonra biraz gaza gelmiş olabilir, skor tahminim 0-1..
Sivasspor'un ne olursa olsun bu maçı kazanacağını düşünüyorum...Yada Muhsin Ertuğral'a sempatim olduğu için bunu istiyorda olabilirim
Dk 87 ve Gençlerbirliği deplasmanda 2-0 önde Kahe ve Mustafa'nın golleriyle...
Yazık oluyor Sivas'a,küme düşerlerse hele ki.
Yarın Sivas gazetelerinde büyük protesto hazırlığı varmış. Yerel gazetelerin tümü tek bir manşet ile siyah olarak çıkacakmış . . .
Oo görün şimdi siz son haftalardaki çekişmeyi. Sivas böylelikle düşme potasında. Diyarbakırla puanları eşit.
Bundan sonraki senelerde dicemiz su cumle var
" Bir zamanlar Sivas'ta vardi"
Bülent Uygun. Kendi kurdu,kendi yıktı. Bu takım zaten düşmemeye oynuyordu.