1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Football Manager 2010 Editör Hakkında

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Football Manager 2010 Editör Hakkında

Öncelikle merhaba arkadaşlar..Benim editörle ilgili ufak bir sorunum var..10.3 yamasını yükledim fakat başarısız buldugum için 10.0 ile oyunu oynamaya devam ediyorum..Ama 10.0 daki bazı genç oyuncular bayagı bir yol katettiği için profillerini yeniden düzenlemek istiyorum kendimce..Örnegin Lukaku gibi gençleri..Lukaku'dan örnek verecek olursam 13 olan bitiriciliğini 15 yapmak istiyorum yapıyorum editörden bunu oyunda alakasız bir yansıması oluyor bunun..bitiricilik 8-9'a düşüyor..11 verdiğim başka bir özellik oyunda karşıma 6 şeklinde çıkabiliyor..bunun nedeni nedir acaba ? bende mi bir sorun var ? yoksa düzeltebilecek bir şey midir bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

CA ve PA değerleriyle alakalı. Eğer özelliklerini CA'dan daha fazla olacak şekilde yükselttiysen oyun onu tekrar düzenliyor ve CA'ya uygun hale getiriyor. CA dediğimiz şey oyuncunun bütün özelliklerinin şu andaki toplamıdır. Yani CA 200 üzerinden 100 iken siz bütün özellikleri 18-19 yaparsanız, oyun onu düzenler ve özellikler 9-10'a kadar düşer. Anlatabildim mi? Eğer yüksek değerler vermek istiyorsanız CA'yı yükseltin editörden. Ama hiçbir zaman bütün özelliker 17-18-19-20 olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

eyvellah kardeşim anladım sagolasın..

Mesaj Yetkileri