1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Boşalan milli takım koltuklarının haberleri...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Boşalan milli takım koltuklarının haberleri...

Şu anda 3.sezona yeni başlayacağım transfer sezonundayız yani,lazio yu çalıştırıyorum ve başka herhangi bir milli takımıda çalıştırmak istiyorum ve boşalan tüm milli takımların haberlerinin gelmesini istiyorum şu ana kadar 3 senede yalnızca 1 2 takımın boşaldı onlarda kabul etmediler mutlaka daha çok yer açılıyordur fakat bunlardan nasıl haberim olabilir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

normalde haberlerin gelmesi lazım otomatik olarak. ben benim yaptığım şeyi söyleyeyim. herhangi bir uluslararası organizasyon sona erdikten sonra genelde en az 3-4 milli takımda görev boşluğu doğuyor. uluslararası herhangi bir organizasyonu iyi takip etmen lazım. sonuçta elenen veya başarısız sonuç alan milli takımlar menajerlerini kovup yeni kan arayışına gidiyorlar.

bundan ziyade, finaller öncesi elemeler bittikten sonra da elenen milli takımlarda menajerler gönderiliyor.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

teşekkürler,anladığım kadarıyla tüm haberlerin gelmesi için yapabileceğim bir şey yok , artık 2012 yazında turnuva bitince boşalan yerlere bakarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Subscribe özelliğini kullanmalısınız. Milli takım ekranında sağ üstte yıldız gibi bir işaret var ona tıklarsanız daha sonra manager subscribe'de o milli takım için job seçeneğini aktif ederseniz gelecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok teşekkürler bu şekilde oldu...

Mesaj Yetkileri