1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: İşte Aziz Yıldırım'ın cezası!

Hybrid View

Default İşte Aziz Yıldırım'ın cezası!

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 21 gün hak mahurimiyeti cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1- Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın, 20.03.2010 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Gaziantepspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

2- Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, resmi internet sitesinde TFF'nin saygınlığını zedeleyen ve futbolun değerini düşüren sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunulmasından dolayı takdiren 50.000. TL para cezası ile cezalandırılmasına,

3- Trabzonspor A.Ş.'nin, 21.03.2010 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş. - Galatasaray A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, tribünlere kapasitenin üzerinde seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,
    Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi MAHMUT AKSU'nun, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

4- GALATASARAY A.Ş.'nin, 21.03.2010 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- KASIMPAŞASPOR Kulübünün, 19.03.2010 tarihinde oynanan KASIMPAŞASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    6- BURSASPOR Kulübünün, 22.03.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - DENİZLİSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, tribünlere kapasitenin üzerinde seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi"

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hayırlı olsun herkese cezalar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Aziz Başkan ceza almaya alıştı. Zaten kendin locası var, maçlarıda oradan izliyor.

Aziz Başkan yarın yapacağı açıklamadan sonra nasıl bir ceza alacak merak ediyorum.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aziz Başkan ceza almaya alıştı. Zaten kendin locası var, maçlarıda oradan izliyor.

Aziz Başkan yarın yapacağı açıklamadan sonra nasıl bir ceza alacak merak ediyorum.
    Ceza aldığı takdirde tribünlerden maçı takip edemiyor diye biliyorum. . .

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ceza aldığı takdirde tribünlerden maçı takip edemiyor diye biliyorum. . .
    Hak mahrumiyeti cezası, Fenerbahçe Başkanı olarak yükümlülüklerini yerine getirmemesini sağlıyor diye biliyorum. Stadda Şeref, Protokol Tribünü hariç istediği yerden izleyebilir maçı. Eğer o konuda ayrı bir cezası yoksa.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Az bile olmuşÇünkü çok yapıyo böyle adam akıllı bi ceza gelse daha az yapar bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne kadar şaşırdım ne kadar şaşırdım Seyircisiz maçta Ankara'ya bir ceza bekliyodum ben daha bu neki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bugn haberlerde aziz yıldırımın cezası yüzünden manisa maçını stadda izleyemediğini söylemişti ntvsporda..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

21 gün bişe değil yaa

Mesaj Yetkileri