Beşiktaş
Eskişehirspor
Berabere
(/s)
Kim kazanırsa kazansın çok güzel bir karşılaşma olacağı kesin..Eskişehirspor,Beşiktaş'a kolay kolay puan vermez..1-1 ve ya 2-2 bitebilecek bir maç olabilir..
Derbinin olduğu bu haftada zor bir maç bizi bekliyor.Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.Eskişehir zor bir rakip ancak evimizde oynayacak olmamız avantajımız.Umarım kayıpsız geçebiliriz.
So what?
Saike
Kritik dönemlerde maçlarını birşekilde kazanıyor BeşiktaşRakipleri birbiriyle oynarken bu fırsatı geri tepeceklerini zannetmiyorum. Sahada nasıl bir oyun olur bilemem ancak 90 dakika bittiğinde büyük ihtimalle gülen taraf Beşiktaş olacaktır.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ne olursa olsun bu maçı kazanmalıyız ve takımıma güveniyorum...Holosko ve Bobo'nun golleriyle 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
Rahat bir galibiyet olacaktır. 2.sıraya yükselerek Bursa ile farkı 3 e indiririz.
Beşiktaş'ı 29 yıldır yenemiyoruz. Artık yenmenin vakti geldi. Orta sahanın ortasında sıkıntı var ancak bu bir engel değil. 2. yarının Bursaspor'dan sonra en iyi takımıyız. Takımın kendine güveni var. Rıza Hoca ile taraftar arasındaki sıkıntılar çözüldü. Transferler uyum sağladı. Aydın Yılmaz maçtaki yerini alabilecek. Gol atarsak kazanırız. 2-1 kazanırız diye bekliyorum. Haydi Es-Es'im İnönü'de ES'elim...
I'm back...
Fink oynarsa, Holosko ve Nihat oynamazsa kesin kazaniriz.....
Ben bu maçı Es-Es in kazanacağını düşünüyorum neden bilmiyorum ama kazanacaklar gibi geliyo işte![]()
Beşiktaş zorda olsa kazanır bu maçı hele ki şampiyonluk yolunda en önemli rakibin 3 puan kaybetmiş ve sıralamada senden üstte olan iki takım karşılaşıyorsa Beşiktaş bu maçı kaybetmez. Eskişehir'li dostlar bizi yenme isteklerini başka bahara bırakabilir.![]()
Beşiktaş'ın kazanacağını tahmin ediyorum. Umarım Bobo gol ya da goller atar. Yıllar sonra gol krallığı potasına bir futbolcumuzu sokmak üzereyiz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Es-es attı...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Golde tartışılacak bir olay yok bariz Ferrari hata yapıyor Ümit Karan'ın faulü falan yok..
Ümit Karan'a bak yavGS'de atmaz Eskişehir'de atar
![]()
Şaka bi yana eğer 02 biterse iyi olacak kuponum açısından
![]()
Maçın başında golü yememiz kötü oldu.Bakalım çevirebilecekmiyiz bu maçı.Eskişehir güçlü bir takım.İşimiz zor.
Derken ikiyi yedik.Allah sonumuzu hayır etsin..
So what?
Saike
Es Es 2 oldu.
2-0 oldu penaltıdan yine Ümit attı.. Penaltıda tartışmasız Ernst sağlam girdi adama..
eskisehir hizli basladi maca simdiden 2-0
3-4 u kacirdi eskisehir cok guzel mac oluyor
Eskişehir'in de İBB'den farkı yok diyecektimde tek fark taraftarlarıGS'nin önünü kestiler FB'nin de sıra BJK'deymiş..Ama maç bitmedi futbol bu her şey olabilir..Bursa'yı çok sevindirir bu skor..
1-2 oldu ama fena goller kaçırdı Es-es
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
simdide roller degisti BJK kacirmaya basladi golleri , cok guzel mac oluyor
Golden hemen sonra Fink atabilse o pozisyonu çok iyi olacaktı.Ya da son dakikada Bobo bir kaç santim geride olsaydı..Golden sonra baya bastırdık ama olmadı.Umarım ikinci yarı maçı çevirebiliriz.Puan kaybı çok kötü olur..
So what?
Saike
2. yarı Beşiktaş'ı kontrolümüz altında tutmalıyız. Yoksa golü yeriz. Ne Bobo, ne Ernst, ne Tello. Korktuğum 2 adam vardı 1i Nihat diğeri Yusuf. Yusuf yokmuş Nihat'tan yedik. Haydi Es-Es'im dayan 2. yarıda...
I'm back...
güzel maç oluyor![]()
Beşiktaş 3-2 alır.
Ferrari değiştirilmek istiyor. Bizim için çok iyi fırsat Jaycee oyuna girerse bişeyler yapabilir...
I'm back...
Ferrari çıkıyor, Ugur inceman giriyor
1 gol daha kaçırdık