Bursaspor
Denizlispor
Berabere
(/s)
2-0 olsun bizim olsun![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ben seni çözemedim Kasım , tuttugun takım Beşiktaş , avatarın Fenerbahçe , favorin bursaspor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
avatar! bayıldım o yaşlı çifte yoksa Fenerbahçe tek sevmeyi beceremediğim kulüp
Beşiktaş aşkını da kalbime gömdüm, (Y.D. sağolsun
) artık varsa yoksa memleketim Bursa
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Denizlispor iyi futbol oynuyor ama iyi futbola sonuca gidilmiyor.
Bursanin kalan maclarinda tek bu macta suprizle karsilasabiliriz gibime geliyor
Bursa alır dedim fakat Denizli ligde son kartlarını oynuyorEğer kaybederlerse umutlar tükenir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Maç dışı karşılıklı atışma mesajları silindi arkadaşlar. Kurallara biraz daha uygun olmaya özen göstererek paylaşımlarımızı yapalım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Liderliği de kapmışken bırakmayız diye düşünüyorum.Belki zor geçebilir ama galip gelen Bursaspor olur..
Düşünülenlerin aksine, Bursaspor için rahat bir karşılaşma olacağı düşüncesindeyim.![]()
Denizlinin Ligde Kalmasını İstiyorum Ama Bursasporunda Şampiyon Olmasını İstiyorum
Bursaspor Zorlansada Kazanacaktır
Başarılar Bursaya
Zor bir maç olacaktır. Erken gol bulmamız gerecek yoksa sıkıntılı bir maç bizi bekliyor olacak.
Denizlispor artık son kozlarını ortaya koyuyor. Youla çok çok iyi bir maç çıkartmaz ise Bursaspor kazanır ve yoluna devam eder. . .
Serkan Çınar verilmiş sanırım bu maça daha önce yönettiği bir maçtaki gibi hatalı kararlar olmazsa güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.
Özellikle Denizlispor için artık altın değerinde haftalar bunlar, kimden ne koparsak kardır düşüncesiyle hareket edebilirler, ama yinede 1 veya 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Pazartesi gününe kadar değişen şeyler olur elbet ama umutluyum en azından.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Her ne kadar favori Bursaspor olsa bile zevkli bir maç olacaktır..Denizli nannar hocamızın dediği gibi son kartlarını oynuyor o yüzden bu maçın skoru hiç belli olmaz ama favorim Bursaspor..
Ne kadar dirensekte Bursaspor'u yenemeyiz,şampiyonluk yolunda başarılar dileriz ancak 16'ya.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu macin pazartesi gunu olmasinin nedeni nedir?
Bilet izdihamı !
Pazartesi günü oynanacak Denizlispor maçının biletleri bu sabah Kent Meydanı ve Fima Market Biletix Satış noktalarından satışa çıktı.
Bilet satış noktalarına akın eden taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdular. Fima Market'ten biletini almak isteyen Bursasporlu taraftarlar Nalbantoğlu'na kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Kent Meydanı'nda da durumun aynı olduğu bildiriliyor.
Süper Lig için pazartesi maçları yoktu ama yakın zamanda başladı. Bu uygulama Bank Asya'da vardı. Cts,Pzr,Pts olarak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bunun nedeninin LigTV'nin maç sonu ve öncesi programlarından kaynaklandığını düşünüyorum, bu sayede daha çok kişiyi kendilerine çekecekler.
Cuma, Cumartesi, Pazar ve şimdi Pazartesi 4 gün boyunca özel program yapıyorlar. XX Günü Futbolu diye, seneye hazırlık da olabilir tabii bunlar.
Bir de şu var, şuan 5 takımın maçı yayınlanıyor değil mi? Şöyle dapıtılabilir.
Cuma - 1 Takım
Cumartesi - 2 Takım 1 Takımın maçı 15-16:00 arasında başlar. Diğeri 19:00'da
Pazar - Takım 1 Takımın maçı 15-16:00 arasında başlar. Diğeri 19:00'da
Saatler daha da aşağı çekilebilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
O zaman niye cumartesi ogle veya pazar ogle oynanmiyor. Hadi illa aksam oynayanacak, neden Bursaspor? Bursa ve Denizlinin kupa maci yok birsey yok. Besiktas pazaresi mac yapip cuma oynuyor, ama nedense Bursaspor pazar mac yapip pazartesi oynuyor, biri 4 gun dinlenip digeri 7 gun dinleniyor, ki Besiktas'in rakibi normalde zaten 1 hafta ekstra dinleniyor. Biraz sacma degil mi?
Bir tek Beşiktaş'a olmuyor, bizede oluyor, oldu ve olacak. Ligdeki birçok takım Pazartesi - Cuma oynuyor, oynayabilir.
Fenerbahçe'yi geriden yenerek geldiğimiz maçtan sonra Sivasspor maçımız vardı. Fenerbahçe maçı, 22 Şubat Pazartesi, Sivasspor maçı 27 Şubat Cumartesi oynandı. Kaç gün var 4.
Kasımpaşa maçını erteleme maçımızı yani, Çarşamba oynadık, o haftanın Pazar gününe Manisa maçını oynadık. Kaç gün var 3. Beşiktaş ise erteleme maçından sonraki maçını Pazartesi oynadı, kaç gün var 4. E o zaman buda bize haksızlık.
Denizlispor maçı 22 Mart Pazartesi günü. Sonra İBB maçımız var, 26 Mart Cuma günü. Kaç gün var 3.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ayrıca sanırım Bursaspor bir daha Pazartesi Cuma oynayacak. Hiç öyle haksızlık felan yok ortada. 17 takımda sahada mücadele ediyor. Ayrıca Beşiktaş'a karşı rakiplerin 1 hafta dinlenmesi Beşiktaş'ın işine geliyo. Formda bir takım Ankaraspor'la karşılaşması olduğu için 1 haftayı boş geçiriyor ve çoğu futbolcuya izin veriliyor. Sonucunda konsantrasyn kaybı oluyor.
Maçla ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Bursaspor kazanacaktır. Denizlispor'da Youla cezalı felan değilse bu maçta gol atabilir. Skor tahminim 3-1
I'm back...
Hakemler ile ilgili maçtan önce yorumlarda bulunmam ancak maçın hakemi olan Serkan Çınar geçen sene Hacettepe ile oynadığımız maçta görev almıştı. 2 golü ofsayt nedeni ile saymayan hakem 90+ da rakibin ceza sahası içinde el ile oynamasını da es geçmişti. Umarım adil bir yönetim gösterir. . .
Denizlispor Hakan Kutlu ile iyi bir çıkış yakaladı. Ligde kalabilmeleri için acilen puana ihtiyacı var. Birde üstüne Bursaspor gibi bir kulüple oynamaları onu bu maça daha iyi konsantre edecektir.
Bursaspor'un en önemli lig maçı. Çünkü; yavaş yavaş oyuncular stres yaşamaya başladılar. Bu maça lider olarak çıkacaklar buda stres yaşatacaktır. Manisa önünde de bu gözüktü. Eğer Denizli ilk golü atarsa Bursaspor maçı zor çevirebilir.
Bu maçın berabere biteceğini skor olarakda 1-1 olacağını yazıyorum.
Bursaspor en az iki farkla kazanır.
KAÇ YIL OLDU SAYMADIM, ŞAMPİYON OLMADIK
MEVSİMLER GELDİ GEÇTİ KUPA ALMADIK.
YÖNETİCİ TARAFTAR ELELE VERSİN
ŞAMPİYONLUK KUPASI BURSA'YA GELSİN....
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Yanliz biz o hafta Denizli'ye deplasmana gidiyorduk, Bursa ise ic sahada oynayacakti.
Ben her turlu haksizliga karsiyim, Bursaspor'a karsi olana da. Bursa'nin maci cuma ise o da buyuk sacmalik. Neden bu rotasyon da hep BJK ve Bursa icin oluyor o da ayri konu, GS ve FB nedense hep cumartesi-pazar, bizim maclarin yaridan fazlasi hafta ici. Koca sezon neredeyse pazar maci oynamadik GS derbisi disinda. Allah'tan Ingiltere ligini yonetmiyor bu federasyon, oyle olsa herhalde ayni gune 3 mac falan koyarladi herhalde....