Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

20 74.07%
  • Denizlispor

5 18.52%
  • Berabere

2 7.41%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Bursaspor - Denizlispor [ 26. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Bursaspor - Denizlispor [ 26. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

2-0 olsun bizim olsun
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben seni çözemedim Kasım , tuttugun takım Beşiktaş , avatarın Fenerbahçe , favorin bursaspor
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

avatar! bayıldım o yaşlı çifte yoksa Fenerbahçe tek sevmeyi beceremediğim kulüp Beşiktaş aşkını da kalbime gömdüm, (Y.D. sağolsun ) artık varsa yoksa memleketim Bursa
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Denizlispor iyi futbol oynuyor ama iyi futbola sonuca gidilmiyor.

Bursanin kalan maclarinda tek bu macta suprizle karsilasabiliriz gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Denizli geçen hafta çok iyi oynamıştı ama kaybetmişti. Bu hafta çok zor maç olacak Bursa için. Kazanacaklardır ama kolay olmayacak bu kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bursa alır dedim fakat Denizli ligde son kartlarını oynuyor Eğer kaybederlerse umutlar tükenir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maç dışı karşılıklı atışma mesajları silindi arkadaşlar. Kurallara biraz daha uygun olmaya özen göstererek paylaşımlarımızı yapalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Liderliği de kapmışken bırakmayız diye düşünüyorum.Belki zor geçebilir ama galip gelen Bursaspor olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düşünülenlerin aksine, Bursaspor için rahat bir karşılaşma olacağı düşüncesindeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Denizlinin Ligde Kalmasını İstiyorum Ama Bursasporunda Şampiyon Olmasını İstiyorum
    Bursaspor Zorlansada Kazanacaktır
    Başarılar Bursaya

Zor bir maç olacaktır. Erken gol bulmamız gerecek yoksa sıkıntılı bir maç bizi bekliyor olacak.

Denizlispor artık son kozlarını ortaya koyuyor. Youla çok çok iyi bir maç çıkartmaz ise Bursaspor kazanır ve yoluna devam eder. . .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Serkan Çınar verilmiş sanırım bu maça daha önce yönettiği bir maçtaki gibi hatalı kararlar olmazsa güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.

Özellikle Denizlispor için artık altın değerinde haftalar bunlar, kimden ne koparsak kardır düşüncesiyle hareket edebilirler, ama yinede 1 veya 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Pazartesi gününe kadar değişen şeyler olur elbet ama umutluyum en azından.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Her ne kadar favori Bursaspor olsa bile zevkli bir maç olacaktır..Denizli nannar hocamızın dediği gibi son kartlarını oynuyor o yüzden bu maçın skoru hiç belli olmaz ama favorim Bursaspor..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ne kadar dirensekte Bursaspor'u yenemeyiz,şampiyonluk yolunda başarılar dileriz ancak 16'ya .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu macin pazartesi gunu olmasinin nedeni nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lig TV'de yayınlanacak o yüzden sanırım. 3 büyük takım + Trabzon yayınlanıyodu genelde ama bu hafta Trabzonspor - Galatasaray maçı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bilet izdihamı !

Pazartesi günü oynanacak Denizlispor maçının biletleri bu sabah Kent Meydanı ve Fima Market Biletix Satış noktalarından satışa çıktı.

Bilet satış noktalarına akın eden taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdular. Fima Market'ten biletini almak isteyen Bursasporlu taraftarlar Nalbantoğlu'na kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Kent Meydanı'nda da durumun aynı olduğu bildiriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig için pazartesi maçları yoktu ama yakın zamanda başladı. Bu uygulama Bank Asya'da vardı. Cts,Pzr,Pts olarak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bunun nedeninin LigTV'nin maç sonu ve öncesi programlarından kaynaklandığını düşünüyorum, bu sayede daha çok kişiyi kendilerine çekecekler.

Cuma, Cumartesi, Pazar ve şimdi Pazartesi 4 gün boyunca özel program yapıyorlar. XX Günü Futbolu diye, seneye hazırlık da olabilir tabii bunlar.

Bir de şu var, şuan 5 takımın maçı yayınlanıyor değil mi? Şöyle dapıtılabilir.

Cuma - 1 Takım
    Cumartesi - 2 Takım 1 Takımın maçı 15-16:00 arasında başlar. Diğeri 19:00'da
    Pazar - Takım 1 Takımın maçı 15-16:00 arasında başlar. Diğeri 19:00'da

Saatler daha da aşağı çekilebilir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

O zaman niye cumartesi ogle veya pazar ogle oynanmiyor. Hadi illa aksam oynayanacak, neden Bursaspor? Bursa ve Denizlinin kupa maci yok birsey yok. Besiktas pazaresi mac yapip cuma oynuyor, ama nedense Bursaspor pazar mac yapip pazartesi oynuyor, biri 4 gun dinlenip digeri 7 gun dinleniyor, ki Besiktas'in rakibi normalde zaten 1 hafta ekstra dinleniyor. Biraz sacma degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee daha 2 hafta önce Bursa Pazartesi - Cuma oynadı o zaman hiç ses çıkmıyodu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir tek Beşiktaş'a olmuyor, bizede oluyor, oldu ve olacak. Ligdeki birçok takım Pazartesi - Cuma oynuyor, oynayabilir.

Fenerbahçe'yi geriden yenerek geldiğimiz maçtan sonra Sivasspor maçımız vardı. Fenerbahçe maçı, 22 Şubat Pazartesi, Sivasspor maçı 27 Şubat Cumartesi oynandı. Kaç gün var 4.

Kasımpaşa maçını erteleme maçımızı yani, Çarşamba oynadık, o haftanın Pazar gününe Manisa maçını oynadık. Kaç gün var 3. Beşiktaş ise erteleme maçından sonraki maçını Pazartesi oynadı, kaç gün var 4. E o zaman buda bize haksızlık.

Denizlispor maçı 22 Mart Pazartesi günü. Sonra İBB maçımız var, 26 Mart Cuma günü. Kaç gün var 3.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    O zaman niye cumartesi ogle veya pazar ogle oynanmiyor. Hadi illa aksam oynayanacak, neden Bursaspor? Bursa ve Denizlinin kupa maci yok birsey yok. Besiktas pazaresi mac yapip cuma oynuyor, ama nedense Bursaspor pazar mac yapip pazartesi oynuyor, biri 4 gun dinlenip digeri 7 gun dinleniyor, ki Besiktas'in rakibi normalde zaten 1 hafta ekstra dinleniyor. Biraz sacma degil mi?
    Geçen hafta aynı serzenişi buradan yapmıştım. Bursaspor bu hafta p.tesi günü Denizli ile oynadıktan sonra cuma günü İBB deplasmanına gidecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ayrıca sanırım Bursaspor bir daha Pazartesi Cuma oynayacak. Hiç öyle haksızlık felan yok ortada. 17 takımda sahada mücadele ediyor. Ayrıca Beşiktaş'a karşı rakiplerin 1 hafta dinlenmesi Beşiktaş'ın işine geliyo. Formda bir takım Ankaraspor'la karşılaşması olduğu için 1 haftayı boş geçiriyor ve çoğu futbolcuya izin veriliyor. Sonucunda konsantrasyn kaybı oluyor.

Maçla ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Bursaspor kazanacaktır. Denizlispor'da Youla cezalı felan değilse bu maçta gol atabilir. Skor tahminim 3-1
    I'm back...

Hakemler ile ilgili maçtan önce yorumlarda bulunmam ancak maçın hakemi olan Serkan Çınar geçen sene Hacettepe ile oynadığımız maçta görev almıştı. 2 golü ofsayt nedeni ile saymayan hakem 90+ da rakibin ceza sahası içinde el ile oynamasını da es geçmişti. Umarım adil bir yönetim gösterir. . .

Nesil
    2006

Denizlispor Hakan Kutlu ile iyi bir çıkış yakaladı. Ligde kalabilmeleri için acilen puana ihtiyacı var. Birde üstüne Bursaspor gibi bir kulüple oynamaları onu bu maça daha iyi konsantre edecektir.

Bursaspor'un en önemli lig maçı. Çünkü; yavaş yavaş oyuncular stres yaşamaya başladılar. Bu maça lider olarak çıkacaklar buda stres yaşatacaktır. Manisa önünde de bu gözüktü. Eğer Denizli ilk golü atarsa Bursaspor maçı zor çevirebilir.

Bu maçın berabere biteceğini skor olarakda 1-1 olacağını yazıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Bursaspor en az iki farkla kazanır.

KAÇ YIL OLDU SAYMADIM, ŞAMPİYON OLMADIK
    MEVSİMLER GELDİ GEÇTİ KUPA ALMADIK.

YÖNETİCİ TARAFTAR ELELE VERSİN
    ŞAMPİYONLUK KUPASI BURSA'YA GELSİN....
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bilet izdihamı !

Pazartesi günü oynanacak Denizlispor maçının biletleri bu sabah Kent Meydanı ve Fima Market Biletix Satış noktalarından satışa çıktı.

Bilet satış noktalarına akın eden taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdular. Fima Market'ten biletini almak isteyen Bursasporlu taraftarlar Nalbantoğlu'na kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Kent Meydanı'nda da durumun aynı olduğu bildiriliyor.
    Biletlerin tamamı çıktığı gün tükenmiş . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Bir tek Beşiktaş'a olmuyor, bizede oluyor, oldu ve olacak. Ligdeki birçok takım Pazartesi - Cuma oynuyor, oynayabilir.

Fenerbahçe'yi geriden yenerek geldiğimiz maçtan sonra Sivasspor maçımız vardı. Fenerbahçe maçı, 22 Şubat Pazartesi, Sivasspor maçı 27 Şubat Cumartesi oynandı. Kaç gün var 4.

Kasımpaşa maçını erteleme maçımızı yani, Çarşamba oynadık, o haftanın Pazar gününe Manisa maçını oynadık. Kaç gün var 3. Beşiktaş ise erteleme maçından sonraki maçını Pazartesi oynadı, kaç gün var 4. E o zaman buda bize haksızlık.

Denizlispor maçı 22 Mart Pazartesi günü. Sonra İBB maçımız var, 26 Mart Cuma günü. Kaç gün var 3.

Yanliz biz o hafta Denizli'ye deplasmana gidiyorduk, Bursa ise ic sahada oynayacakti.
    Ben her turlu haksizliga karsiyim, Bursaspor'a karsi olana da. Bursa'nin maci cuma ise o da buyuk sacmalik. Neden bu rotasyon da hep BJK ve Bursa icin oluyor o da ayri konu, GS ve FB nedense hep cumartesi-pazar, bizim maclarin yaridan fazlasi hafta ici. Koca sezon neredeyse pazar maci oynamadik GS derbisi disinda. Allah'tan Ingiltere ligini yonetmiyor bu federasyon, oyle olsa herhalde ayni gune 3 mac falan koyarladi herhalde....

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri