FM'de oyuncunun boyunun uzadığını ilk defa gördüm. 169 boyundaydu 170 oldu. Siz karşılaştınız mı böyle bir şeyle?
![]()
FM'de oyuncunun boyunun uzadığını ilk defa gördüm. 169 boyundaydu 170 oldu. Siz karşılaştınız mı böyle bir şeyle?
![]()
Yaşıda 19'a değmiş ama daha ergen galiba![]()
Uzar ,kilo alıp tombik olan bile var
Hem gençler diye,hemde antreman veriyosun, asistanın geliyo bağlıyo oyuncuyu kollarından bacaklarından geriyo geriyo,eğer oyuncunun uzama limiti kalmasa bile bir kaç santim boy atıyor![]()
zaten yanaklarına da bi al al geldi.![]()
Eski serilerde dikkatimi çekmişti ve bununla alakalı bir başlık yazmıştım. Genç oyuncularda boy uzaması olayı güzel bir özellik gerçekten.![]()
Süpermiş yaa![]()
Acaba ilerki yaşlarda da kemik erimesinden boyu kısalıyor mudur?![]()
Bende boyu uzamış deyince....
1 cm'nin lafını yapmayın bana.![]()
Şimdi yine boyunun 190 Santim olduğunu mu söylemeye çalışıyorsun Bart ?![]()
1 cm 1 cm dir önemli olan işlevi..![]()
genç futbolcuların {15-19) genelde boy kilo değişimi yaşar.
Yalnız ne malum boyunun uzadığı? Emrah'ın sözüne güvenmiyorum ben belki. Adamın boyu hep 170 cm. idi belki. Belgelerle ispatlanamayan bir durum var ortada memur bey. Alın bunu.![]()
adam yalnız fenaymış valla..
boy uzaması neyse de benim oyunda bazı oyuncular ten rengi değiştiriyorbi kaç kere oldu da mesela adamı aldığımda zenciydi bi ara beyaz oldu şimdi yine zenci
![]()
bırakın boyu kiloyu da bende adamın özelliklerine kitlenmiş durumdayım.. böyle bir mc arıyorum açıkçası gayet başarılı regenmiş![]()
Son değeri 60 milyon TL olmuştu bu adamımın.Özellikleri ise bundan daha da gelişti. Mental özellikleri Iniesta-Xavi ayarında olmuştu.
![]()