Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

2 25.00%
  • Eskişehirspor

4 50.00%
  • Beraberlik

2 25.00%
1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Denizlispor - Eskişehirspor [ 29. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Denizlispor - Eskişehirspor [ 29. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Denizli çok zor durumda desek yalan olur çünkü artık düştükleri kesinleşti gibi birşey Ben Es-es yenilmez diyorum.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezgin cezalı bu maçta. Koray takımdaki yerini alacak. Bekte Koray açıkta Aydın Yılmaz veya Erkan Zengin oynayacaktır. Sezer inanılmaz bir oyun sergiledi Kasımpaşa maçında. Bu hafta formunu sürdürecektir. Avrupa iddiamızı sürdürmek istiyorsak Denizli deplasmanında maçı kazanmalıyız. Denizlispor adına gerçekten çok üzgünüm. Düşmemesi gereken bir takımdı ancak kaç senedir böyleler bu sene olmadı ve artık %99 düştüler. Başkan değişikliğiyle süper lige geri döneceklerdir. 2-0 veya 2-1 kazanırız diyorum. Gollerden birisini Sezer'den bekliyorum...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Sezgin cezalı bu maçta. Koray takımdaki yerini alacak. Bekte Koray açıkta Aydın Yılmaz veya Erkan Zengin oynayacaktır. Sezer inanılmaz bir oyun sergiledi Kasımpaşa maçında. Bu hafta formunu sürdürecektir. Avrupa iddiamızı sürdürmek istiyorsak Denizli deplasmanında maçı kazanmalıyız. Denizlispor adına gerçekten çok üzgünüm. Düşmemesi gereken bir takımdı ancak kaç senedir böyleler bu sene olmadı ve artık %99 düştüler. Başkan değişikliğiyle süper lige geri döneceklerdir. 2-0 veya 2-1 kazanırız diyorum. Gollerden birisini Sezer'den bekliyorum...
    Sen geliyo musun abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bilet fiyatlarınız 40 lira olacak galiba kardeşim gelemem ben.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eskişehirspor,düşmesi büyük ihtimal olan Denizlispor'u yenecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denizlispor'un artık son şansları bunlar, yüksek mücadele ile oynayacaklardır. Ben beraberlik çıkar diyorum bu karşılaşmadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eskişehir'in yenmesini istiyorum bu maçta. Zaten artık Denizlispor gitti Bank Asya'ya. İş 31. haftaya kalmasın. Biz düşürmeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maç başladı. İnanılmaz bir yağmur varmıştı maçtan önce Denizli'de. Umarım bir aksilik yaşamayız. Haydi bu maçı alalım 5.liğe yerleşelim..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Denizlispor baya bastırıyo. Gayet doğal son çırpınışları ikinci yarı takım kendine gelecektir..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

denizli son dk larda attı 1-0

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Angelov 89.dakikada attı. Diyarbakırspor'uda yenersek bu gün, Denizlispor'un şansı olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mükemmeldik takım ve seyirci olarak.Es-Es seyircisini ise tebrik etmeliyiz .89'da gol geldikten sonra 90'a kadar cins cins sesler çıkardım heralde bağırarak çok mutluyum =).

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Denizlispor'u tebrik ederim. Ozyy tebrikler kardeşim. İlk 6 hedefinden biraz uzaklaştık. Dinlediğim kadarıyla Denizlispor daha iyiydi ve maçı kazanmayı hakettiler. İvesa'da insan bir yere kadar dayanıyo.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Denizlispor'u tebrik ederim. Ozyy tebrikler kardeşim. İlk 6 hedefinden biraz uzaklaştık. Dinlediğim kadarıyla Denizlispor daha iyiydi ve maçı kazanmayı hakettiler. İvesa'da insan bir yere kadar dayanıyo.
    Abi İvesa'ya karşı korner falan atıyoruz zıplamıyor bile adam .Emin Aladağ en çok parlayan isimdi sahada her işi yaptı =).

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post

Abi İvesa'ya karşı korner falan atıyoruz zıplamıyor bile adam .Emin Aladağ en çok parlayan isimdi sahada her işi yaptı =).
    Kardeşim ben hala iddia ediyorum İvesa bu ligin en iyi kalecileri arasında ilk 3'e girer.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Helal olsun Denizli. Şu 2 hafta puan kaybı olmasa rahatlayacaklardı. İnşAllah 31. hafta bizde yeniliriz.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Helal olsun Denizli. Şu 2 hafta puan kaybı olmasa rahatlayacaklardı. İnşAllah 31. hafta bizde yeniliriz.
    Yav Sende İsmail Çözemedim Seni Canım Bir Ankaralısın Bir Manisa Bir Aydın Bir Fener Bir Denizli Çok Eşlilik Durumu Bu Olsa Gerek Canım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yav Sende İsmail Çözemedim Seni Canım Bir Ankaralısın Bir Manisa Bir Aydın Bir Fener Bir Denizli Çok Eşlilik Durumu Bu Olsa Gerek Canım
    Manisamı Allah korusun.

Denizli düşmesini istemiyorum çünkü en yakın deplasman orası. Ankara 9 saat. 1 maça geldiğimde ertesi gün ayağa kalkamıyorum yorgunluktan. 2 saat Denizli - Aydın arası. Senin tuzun kuru tabi İstediğin zaman git maça biz burda hasret çekiyoruz

denizlisporun düşmesini istemem hep sempati ile bakmışımdır türkcell süper liğin demir başlarındandır hele efsane başkanı ali ipek ile inşallah düşmezler denizli değilde sivas düşşün o stadla falan bu liğe yakışmıyolar

Diyarbakirin falan yenildigi haftada galibiyet güzel oldu ins bu galibiyetin devami gelir ligde kaliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Denizlisporun dusmesini istemiyorum. Bu maci almalari bi umut oldu ama cok zor kalmalari

Antalya (D)
    Ankaragucu
    Gencler
    Trabzon (D)
    Antep

Maclar cok zor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Denizlispor... Bu galibiyetle tekrar umutlandılar ama maçları çok zor gerçekten de.

Mesaj Yetkileri