Denizlispor
Eskişehirspor
Beraberlik
(/s)
Denizli çok zor durumda desek yalan olur çünkü artık düştükleri kesinleşti gibi birşeyBen Es-es yenilmez diyorum.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sezgin cezalı bu maçta. Koray takımdaki yerini alacak. Bekte Koray açıkta Aydın Yılmaz veya Erkan Zengin oynayacaktır. Sezer inanılmaz bir oyun sergiledi Kasımpaşa maçında. Bu hafta formunu sürdürecektir. Avrupa iddiamızı sürdürmek istiyorsak Denizli deplasmanında maçı kazanmalıyız. Denizlispor adına gerçekten çok üzgünüm. Düşmemesi gereken bir takımdı ancak kaç senedir böyleler bu sene olmadı ve artık %99 düştüler. Başkan değişikliğiyle süper lige geri döneceklerdir. 2-0 veya 2-1 kazanırız diyorum. Gollerden birisini Sezer'den bekliyorum...
I'm back...
Bilet fiyatlarınız 40 lira olacak galiba kardeşim gelemem ben.![]()
I'm back...
Eskişehirspor,düşmesi büyük ihtimal olan Denizlispor'u yenecektir...
Denizlispor'un artık son şansları bunlar, yüksek mücadele ile oynayacaklardır. Ben beraberlik çıkar diyorum bu karşılaşmadan.
Maç başladı. İnanılmaz bir yağmur varmıştı maçtan önce Denizli'de. Umarım bir aksilik yaşamayız. Haydi bu maçı alalım 5.liğe yerleşelim..
I'm back...
Denizlispor baya bastırıyo. Gayet doğal son çırpınışları ikinci yarı takım kendine gelecektir..
I'm back...
denizli son dk larda attı 1-0
Angelov 89.dakikada attı. Diyarbakırspor'uda yenersek bu gün, Denizlispor'un şansı olabilir.
Mükemmeldik takım ve seyirci olarak.Es-Es seyircisini ise tebrik etmeliyiz .89'da gol geldikten sonra 90'a kadar cins cins sesler çıkardım heralde bağırarak çok mutluyum =).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizlispor'u tebrik ederim. Ozyy tebrikler kardeşim. İlk 6 hedefinden biraz uzaklaştık. Dinlediğim kadarıyla Denizlispor daha iyiydi ve maçı kazanmayı hakettiler. İvesa'da insan bir yere kadar dayanıyo.![]()
I'm back...
denizlisporun düşmesini istemem hep sempati ile bakmışımdır türkcell süper liğin demir başlarındandır hele efsane başkanı ali ipek ileinşallah düşmezler denizli değilde sivas düşşün o stadla falan bu liğe yakışmıyolar
![]()
Diyarbakirin falan yenildigi haftada galibiyet güzel oldu ins bu galibiyetin devami gelir ligde kaliriz.
Denizlisporun dusmesini istemiyorum. Bu maci almalari bi umut oldu ama cok zor kalmalari
Antalya (D)
Ankaragucu
Gencler
Trabzon (D)
Antep
Maclar cok zor
Tebrikler Denizlispor...Bu galibiyetle tekrar umutlandılar ama maçları çok zor gerçekten de.