Gençlerbirliği
Bursaspor
Beraberlik
(/s)
Bursaspor için sezonun en zor maçı. Galatasaray - Beşiktaş maçları olmasına rağmen bunu söylüyorum çünkü kabul etmeselerde üzerlerinde stres var ve Gençlerbirliği takımı sürekli koşan rakibi bozan bir takım. Bu maçta Turgay sağ kanatta Sercan forvette olabilir. Hatırladığım Volkan - Ozan - Ömer erdoğan kart cezalısı.
Bursa'da çok önemli eksikler var... Gençlerbirliği yener ya da berabere biter bence...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Volkan cezalı değil diye biliyorum, Ozan ve Ömer Erdoğan harici eksiğimiz olmamalı. Ozan yerine Volkan geçer, sağa Sercan'ı koyabilir. İleriye Turgay, arkasına Batalla. Defansta da Zapo var ama İbrahim-Ömer çok iyi uyum sağlamıştı, Zapo ile de aynı uyum olur mu onu bilemiyorum işte
Zor bir deplasman normalde ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Tibünlerde bolca Bursaspor'u destekleyen kişi bulunacaktır.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ozan İpek
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=17
Ömer Erdoğan
http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=24
Volkan Şen
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=33
Erdinç, Volkan için cezalı dedi ama 6. sarı kartını görmüş bu sezon. Ömer 4 Ozan 8. sarı kart.
http://guncel.turkcellsuperlig.com/UI/PlayerStats.aspx
Volkan'ın sarı kart sınırında olduğunu zannediyordum o yüzden maç başlığında cezalı dedim ancak yanlış hatırlıyormuşum. Neyse Volkan'ın oynaması bizim için avantajVolkan - Ali hattı çok etkili bir şekilde çalışıyor. Ali Tandoğan'ın müthiş bir form grafiği var toplam 10 asiste ulaştı Alex ile aynı sayıda.
Zor bir maç olacaktır. Gençlerbirliği bize ters gelen bir ekip, ilk sezon evimizdeki maçta yenilmiştik o maçın hırsı olacaktır takımda ayrıca Gençlerbirliği eski formundan uzakta.
Maça taraftarın büyük organizasyonu var. 7200 bilet ayrılmış, Ankaragüçlülerin desteğiyle iyi bir maç olacağını düşünüyorum.
-Hüseyin, Sercan ve İbrahim ceza sınırında.-
Ozan ve Ömer'in eksiklikleri önemli ama takımı çok bozacak eksiklikler değil. Zaten Bursa'nın en önemli özelliği takım oyunu oynamaları. Öyle istatistiksel olarak takımı domine eden bir futbolcuları yok içlerinde. Bursaspor'un bu maçı kazanmasının en önemli anahtarı psikolojidir. İki hafta önceki baskının üstlerinden kalktığını düşünüyorum. Kötü oynayarak da kazanmasını biliyorlar aynı zamanda. Ama bu hafta ben Bursaspor'dan iyi oyun bekliyorum.
Bursaspor maçı alır kanaatimce.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu maçın kilit adamı Serdar Kulbilge olacaktır. Onun performansına göre maçın seyri değişecektir. Kendisi maç içinde 35 dakika çalarak ve maçı kartsız tamamlayarak bu alanda tek kaleci olma özelliğine sahiptir...
I'm back...
Bursa'nın en kritik sınavı. Ömer ve Volkan yok. Ankarada ki zemin ortada. Bunula birlikte iyi mücadele eden bir ekip Gençlerbirliği. Her skora açık bir maç.
Volkan var Ozan yokkeşke ik maçın hırsı olsa o zaman kesin kazanırız derdim de artık şampiyonluk dillerde, stres arttı oyuncularda. Şampiyonluk yolunda önemli bir maç olarak bakacaktırlar. Bu da işimizi zorlaştırıyor. Umarım son iki karşılaşmada olduğu gibi erken bir gol yiyip geri düşmeyiz...geçen hafta kurtardık, bu kez o kadar kolay olmaz.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Gençlerbirliği zorlayacaktır mutlaka Bursa'yı...Her sonuca açık bir maç bence...
Bursa'nın bileğini bükecek bir takım lazım oda Gençler olur biz hakem hatası yüzünden bükemedik ama neyse![]()
Bursaspor çok iyi form tuttu ama Gençlerbirliği isteyince çok iyi performans gösteriyor.Bu arada maça gidip Gençlerbirliğini destekleyesim var![]()
Gençlerbirliği çok mücadeleci bir takım..Serdar gününde olursa neden Gençlerbirliği kazanmasın ki? Her şeyin olabileceği bir maç bence en önemliside maçın çekişmeli olacağı..![]()
Genclerbirliginden bir surpriz bekliyorum.Haydi Gencler![]()
Bursa bu maçı kazanırsa rahatlar ve üzerindeki stres ortadan kalkar çünkü Fenerbahçe'nin Ankaraspor haftasına denk geldiği bir hafta alacağı 3 puan çok şey demek.
Yakma Bursa'yı Hacı Cavcav
Gençlerbirliği sonuna kadar şerefli mücadelesini verir ama Bursa Bursa gibi oynarsa zaten puan kaybetmez,yeter ki stresi üzerlerinden atabilsinler.Bir de ilk golü yemesinler.
Bana kalırsa Gençler sürpriz yapmayı ve çelme takmayı seven bir ekip. Bursayada bunu yapacaklardır diye düşünüyorum.
Bursaspor'un önemli eksiklikleri var.Beraberlik bekliyorum bu maçtan.
Genclerbırlıgı onemlı eksıklerı olan bursasporu yener bence
Bursa'daki maçta Gençlerbirliği sürpriz yapmış ve maçı kazanmıştı.Bu sefer ise tam tersi olacağını ve Bursaspor'un bu kadar havaya girmişken maçı kazanacağını,kazanamasa da en az 1 puan ile ayrılacağını düşünüyorum Başkent'ten.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Öncelikle maçın golsüz beraberlikle biteceğini düşünüyorum.Gençlerbirliği kolay kolay gol yemeyen bir takım fakat gol de atamıyor.Bence bu kısırlık bu maçta da devam edecek.
Beraberlik beklediğim bir maç.Gençlerbirliği kaybetmek istemeyecektir.Bursa'nın zorlanabileceğini düşünüyorum.
Aldığım Sağlam Duyumlarla Bursadan Akın Var Ankaraya ve Skorboard Tarafındaki Kale Arkası Full Bursa Tarafına Ayrıldı.
Aynı Şekilde Tam Karşısında Ankaragücü Olacak Tam Bir Gövde Gösterisi Olacak Tribünlerde.
Eee Bu Maç Kaçmaz Bizde Yerimizi F-G Bloklarında Alacağız Yerimizi Ama Ben Gençlerbirliğini Bu İttifakın Ortasında Yalnız Bırakmam
Pazar Günü Gelebilecek Arkadaşlar Varsa F-G Bloklarına Akın Edin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bursa eksikleri nedeniyle 1 puanla ayrılır bence bu hafta.
Bu maçı kazanırsak ilk 2 garanti. . .
BURSASPOR: İvankov, Ali Tandoğan, Zapotocny, İbrahim, Mustafa Keçeli, Batalla, Hüseyin, Ergiç, Volkan, Turgay, Sercan
Last edited by Crocodile1963 : 11.Nisan.2010 at 15:09
iki ihtimalli maçberaberlikbursaspor
Hiddink tribünde. Terim geçen sezon tek bir Sivas maçını biLe izLememişti. KaLite, isim farkı, tecrübe farkı bu oLsa gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
DK 33 Durum 0-0 .
Maçın en etkili atağı Batalla'nın pasında Ali Tandoğan'ın vuruşunun kaleye paralel bir şekilde kornere çıktığı pozisyondu. Gençlerbirliği uyutuyor resmen maçı. Bursaspor'da organize olamadı şimdiye kadar. Serdar klasik hareketlerine maçın başında daha başladı. . .