1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Konyasporlu Poljac Felç Olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Konyasporlu Poljac Felç Olabilir

Trafik kazasında ağır yaralanan Konyaspor'un forvet oyuncusu Branimir Poljac'ın felç olabileceği açıklandı.

26 yaşındaki Hırvat oyuncu dün antrenmandan çıktıktan sonra kardeşiyle birlikte kaza yapmış, aracı 7 metre yüksekten düşmüştü.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan Poljac ve kardeşi kaldırıldıkları Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Doktorlar, Konyasporlu futbolcunun bacak ve kollarında kısmi felç bulunduğunu söyleyerek Poljac'ın felç kalma ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

Olayın gelişimi

Kaza, dün saat 17.10 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Marangozlar Altgeçiti'nde meydana geldi.

Banka Asya 1'inci Lig'de mücadele eden Konyaspor'un Norveç vatandaşı olan Hırvat oyuncu 26 yaşındaki Branimir Poljac, Tevik Lav Tesislerindeki antrenmandan çıktıktan sonra kardeşi 23 yaşındaki Mario Poljac ile birlikte 42 BN 419 plakalı otomobiline binerek evine gitmek üzere yola çıktı.

Poljac, Marangozlar Altgeçiti'ne geldiği sırada, iddiaya göre virajı alamaması sonucu kontrolünü kaybetmesi üzerine otomobil yolun sağındaki bariyerleri aştıktan sonra yaklaşık 7 metre yükseklikteki altgeçide uçtu.

Takla atan otomobilin içinde sıkışan Poljac ve kardeşi sağlık görevlileri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

O Nasıl Bir Takladır Öyle Yav. Kim Bilir Kaçla Gidiyorlardı.

Ölmediğine Dua Etsin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok fena kaza yapmışlar büyük ihtimalle hızlı gidiyorlardır..

Çok üzücü bir durum inş. en yakın zamanda iyileşir ve felç olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

of Allah korumuş, büyük geçmiş olsun.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Büyük geçmiş olsun,umarım felç kalmaz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Dün haberlerde felç kaldığı söyleniyordu...
    Allah Şifa Versin,Geçmiş Olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Konyaspor başkanı yaptığı açıklamada Poljac'ın bundan sonra tekerlekli sandalye ile yaşama devam edeceğini açıladı .Büyük ihtimalle felç kalmış yani tekerlekli sadalye ile devam edicekmiş hayatına.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yazık adama. Konyaspor yönetimi sağlam yardım yapsa bari. Bir dönem Vestel Manisaspor Michael Meduna'ya ülkesinde bayi açması için yardım etmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Poljak hayati tehlikeyi atlattı

Konya'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Konyaspor'un Norveçli oyuncusu Branimir Poljac'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Reanimasyon Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Alper Yosunkaya, yaptığı açıklamada, Norveçli futbolcunun hayati tehlikeyi atlattığını, ancak bacaklarında ve kollarındaki felç durumunun sürdüğünü bildirdi.

Yaşamsal açıdan bundan sonra bir tehlikenin söz konusu olmadığını kaydeden Yosunkaya, ''Artık rehabilitasyon süreci başlayacak. Poljac'ın şu an itibariyle bilinci açık ve çevresindekilerde konuşabiliyor. Kardeşi Mario'nun sağlık durumu da ameliyatın ardından daha da iyiye gitmeye başladı'' dedi.

İki bacağı ve kollarındaki kısmi felcin sürdüğü ifade edilen Poljac, Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü aracılığıyla yaptığı açıklamada, çok büyük bir kaza atlattığını belirterek, şunları kaydetti:
    ''Şu anda yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. En kısa sürede iyileşerek futbola geri dönmek istiyorum. Kazadan sonra bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Beni seven herkesten dua bekliyorum.''

KAZA
    Poljac ve kardeşi Mario'nun içinde bulunduğu 42 BN 419 plakalı otomobil, 2 Nisan'da Mobilyacılar Üst Geçiti'nde bariyerlere çarparak, yaklaşık 7 metre yükseklikten düşmüş, kazada, Poljac ve kardeşi Mario yaralanmıştı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geri dönebilecek mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bizim basin abartmis herzaman ki gibi.. yinede ucuz atlatmis...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nerede okuduğumu hatırlayamıyorum ama bir haber sitesinde artık yürüyemeyecek diye bir haber vardı. Umarım yanlış bir haberdir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

evet, tekerlekli sandalye ile geçirecekmiş hayatını sanırım. çok üzücü bir durum

Mesaj Yetkileri