1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Transfer Önerileri (Normal takımlar için)

Default Transfer Önerileri (Normal takımlar için)

Kocaelispor'la Süper Lig'e yeni çıktım ve 2.6m Sterlin transfer bütçesi verildi. Oyuncu özelliklerine göre transfer yapacağım boştaki veya fazla bonservisi olmayan oyuncuları fakat her iyi özelliği olan oyuncularda güzel performans sergilemiyor, önceki oyunlarımda bunlara rastladım, ertesi sezon onları satmak için özellikle yabancı oyuncuları satmakta zorlanıyorum. Yaşlı oyuncular boşta oluyor genelde, ligde kalmak için ilk sezon mecburen öyle adamlar alıyoruz sonra kötü çıkınca satamıyoruz 1 yıllık yapcam bundan sonra yaşlı yabancıların sözleşmelerini.

Taktiğim

4-1-2-1-2

Sağ ve sol açık yok takımda.
    Bunun için
    Kaleci
    Sağ-Sol Bek
    Stoper
    Ön Libero
    Orta Saha
    Ofansif Orta Saha
    Forvet

bu mevkiler için sizin takımınızda oynattığını ve verim aldığınız oyuncu önerilerini bekliyorum. Aradım forumda ama bulamadım bu tarz bir başlık eğer varsa birleştirilebilir.

İyi oyunlar.

valla ben istanbulspor la başlıyorum her seferinde ve Savaş Yıldızhan, Ersin Aydın, Müslüm Aydoğan, Gürkan Öztürk gibi genç oyuncular hep yıldızım olmuştur.2016 da uefayı almıştım İstanbulspor ile.

İranlı DC Nosrati, DMC Cassey, satılmadıysa MC Verratti...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sağ bek için daniel opare..orta saha için marco verratti.. kaleye hamid bill ya da alphonse areola(e şapkalı ama hamid bill 22 yaşından önce gelemiyo sanırım..dc ye vincenzo camilleri..amc/fc nikao(ferreira da cruz diye aratabilirsin).. iş görecek adamlar...

hocam sionko geremi iliç maldonado bunlar boşta oluyor bide amerikalı sal zizzo ile sırp marko milinkovic i öneririm ben bu transferlerle uefaya gitmiştim kocaeli ile

Marko Milinkovic'i bende tavsiye ederim AlanyaSpor'u Bank Asyadan Süper Lige çıkaran adamdır kendisi bnm oyunda=)

Süper Lig'e çıktım, sezon başında 2 Milyon Sterlin transfer bütçesi vardı 1.1'i ile Zigoni'yi transfer ettim ve boştaki isimlerden tranfer yaptım, ilk yarı sonunda 8.bitirdim, sezon başında ancak yaşlı isimleri almıştım, onları gönderdim. Şimdi yine boştakileri almaya çalışıyorum kontrat olarak haftalık ancak 2.400 ödeyebiliyorum, çok maaş alan oyuncumda yok anlamadım gitti, transfer içinde param var ama kontrat olarak kimseyi cezbedemiyorum.

hocam milinkovic i aldınmı bide izmitin neresindensin bende izmitliyimde

bu sezonu ortalarda bitiricem sezon sonunda fm genie scout programına göre CA ve PA ya göre transferleri yapıcam kötü yabancıları göndererek, maaş bütçesini nasıl ayarlıyacaz bakalım. Tütünçiftlikte oturuyorum bu arada tanırsın kocaelispor resmi sitesini yapıyorum ben foto felan

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Forvete 18 yaşındaki forvet Kramaric,Amc mevkisine Milinkovic tek geçeceğim adamlar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ben Kocaeliyle 10-15 sezon oynadım. 2.6 € bile 4-5 senede verdiler

AMC'de Nikao'yu oynatıyorum, ilk sezon sonunda Fiorentina istedi ama vermedim, müthiş performans gösteriyor. Forvette Zigoni'yi oynatıyorum ama bir türlü verim alamadım, özellikleri çok iyi ama gol atamıyor adam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu bölümü gördün mü bilmiyorum ama bu bölümden de faydalanabilirsin, orada orta halli ve küçük takımlar için önerilmiş oyuncular da yer almakta.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=565
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri