1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Oyuncu sakatlıkları

Default Oyuncu sakatlıkları

Yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın, sıkıntım başlıktanda anladığınız üzre oyuncu sakatlıkları. Fakat benim derdim sıradan sakatlıklar değil, oyuncuların antremanda birbirini sakatlaması.
    Bir olur, iki olur anlarımda her hafta 1-2 oyuncum bu şekilde sakatlık geçirip takımdan ayrı kalmaya başlayınca sizlere danışma gereği hissettim.
    Sebebi nedir sizce, antreman programı mı? oyuncuların fiziksel-zihinsel yapıları mı? ya da başka sebepler varsa aklınıza gelen bir çözüme kavuşturmak istiyorum bu sorunu

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Antreman programından olsa gerek bende biraz programı ağırlaştırsam sakatlıklar artıyo

Peki oyuncuların agresiflikleri buna sebep olabilir mi? tekrar gözden geçirdim sakatlıkları...3 tanesine Can Arat sebep olmuş, aggression 19. Kullandığım antreman programı da Tug's training

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Antrenman programının yoğunluğunu azalt ama bu biraz da oyunun kendisiyle âlâkalı. Oyunun kendisinde de sorun var. Ama senin yapmam gereken, antrenman programının yoğunluğunu azalt, ara sıra oyuncularını dinlendir hepsi zinde olsun. Sezon başında fiziki antrenmanlara ağırlık ver. Gerisi de kısmet.

Can Arat'ı gönderdim sorun ortadan kalktı doğru tahmin etmişim, agresifliği yüksek oyuncular antremanda rakiplerini sakatlıyor arkadaşlar, dikkat edin. Can'dan sonra bir benzerini de Kanfory yaptı. 18 aggression'u var.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Direkt olarak bir oyuncuya bağlamayı pek doğru bulmuyorum.Aggressionu 15in üzerinde De Rossi, Fletcher,Rooney, Owen Harg., Brown, Vidic gibi çok sayıda oyuncum var.Sezon başından beri çok az sakatlık sorunu yaşadım.Bence kullandığın antrenman programının büyük ölçüde etkisinin olmasıyla birlikte, şanssız bi şekilde sakatlıklarda ard arda ve aynı kişiyle gelmiş.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

FC bayern'le oyuna basladim. Hazirlik maclari bitti tablo:

Robben 6 ay sakat
    Ribery 8 hafta sakat
    Gomez 6 hafta
    Olic 4 hafta
    Hamit 4 hafta
    Muller 5 hafta

bayiliyorum bu oyuna

Mesaj Yetkileri