1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Kafkas Bırakıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Kafkas Bırakıyor

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sezon sonunda Kayseri’den ayrılacağını açıkladı. Kafkas, kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kayserispor ile sözleşme imzalayıp imzalamayacağı sorusu üzerine net cevap veren Kafkas, “Kayseri’de kaldığım süre içinde önemli işler yaptığımız düşüncesindeyim. Ama artık gitme vakti geldi. Sezon sonunda Kayseri’den ayrılacağım” diye konuştu.

Tolunay Kafkas ayrıca Kayserispor’dan neden ayrılma kararı aldığını ise düzenleyeceği bir basın toplantısı ile açıklayacağını sözlerine ekledi.

Faruk Aydemir/Kayseri

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yerinde bir karar. Kayserispor'a daha göze hoş gelen futbol oynatacak hoca lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gitmemesi lazım bana göre,oturmuş bir sistem var. Plan,program var. Gelen başarısızlık sadece sakatlıklardan. Yanlış yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezon sonu ayrilcaksan simdi niye acikliyorsunki ? ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdiden takım aradığını duyurmak için gazeteleri seçmiş herhalde. O yüzden bu açıklamayı yapmış.

Nesil
    2006

Kayserispor, iyi istikrar yakalamıştı teknik adam konusunda. Umarım doğru bir tercih yaparlar ve üst sıralara oynayarak Avrupa'da tekrar oynama hakkı elde ederler.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Gitmemesi lazım bana göre,oturmuş bir sistem var. Plan,program var. Gelen başarısızlık sadece sakatlıklardan. Yanlış yapıyorlar.
    Katılıyorum,2.yarının başında gelen sakatlıklar ve buna bağlı olarak alınan üstüste mağlubiyetler ile Kayserispor bu son dönemde başarısız olmuştur.

Kayserispor,umarım seneye bu sistemin üstüne koyacak bir teknik adamla anlaşır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye istikrarı ne zaman öğrenecek?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayserispor hemen hoca arayışına başlamalaı hatta sezon sona ermeden hocayı da belirlemeli. Maçları staddan takip eder, çalışmalarını yapar, Tolunay Kafkas'tan gerekli bilgileri alır.

Uzatacak mı, uzatmayacak mı tartışmalarıyla zaman harcamak yerine en doğrusunu yapmış açıklayarak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Türkiye istikrarı Abdullah Avcı'dan öğrenecek sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası elindeki değerleri iyi değerlendiremediğini düşünüyorum.Bence isabet olmuş.Kayserispor yönetiminin daha iyi bir hoca bulması lazım.Mesela Yılmaz Vural olabilir.Kasımpaşa ile neler yapıyor,Kayseri ile daha iyi işler yapabilir.
    So what?
    Saike

Ulan Şöyle Bir Kulübe Kapak Atamadım Hayırlısı Olsun Ne Diyelim. Kayseri Yönetiminden Teklif Bekliyorum Sivas'da Olabilir Neden Olmasın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun gelebilir belki.

Önümüzdeki ay içerisinde ortaya atılan isimlerden az çok kimin gelebileceği çıkarılır.

Samet Aybaba, Ziya Doğan gelmesinde, vallahi 10 yıl geriye gider Kayseri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun en uygun isim olur Kayseri için bence

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bunun istikrarla alakası yokki..Adam 3 senedir takımın başında yapabileceği şeyleri gördü,klüp hocayı tanıdı şans verdi,hoca sene başında hedeflerini açıkladı hedeflerin altında kalındıgı takdirde sonuçlarına katlanacagını söyledi ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayacagını açıkladı..bunu kendini klüp arıyor onun için erken açıkladı diyerek açıklamamak gerek..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispora istikrarsız demek yanlış olur süper ligdeki en istikrarlı takımdık 3 sene tolunay hoca hizmet etti.Yerine gelecek hoca samet aybaba vs gibi anadoluyu dolaşan bir hoca olmayacaktır büyük ihtimal genç bir hoca olacak tahminimce ama şunu söylemeyeliyim bu takımdan almancı futbolcuların birçoğu ve süleyman hurmada gitmedkçe çok birşey değişmeyecek gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tolunay Kafkas'ın yerine Hakan Şükür konuşuluyormuş şimdilik.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hakan Şükür ismi pek inandırıcı bir isim değil

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Kayserispor ile görüştüm"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arveladze, Kayserispor'un başına geçmek için tekllif geldiği yönünde çıkan haberleri doğruladı
    Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın sezon sonunda Kayserispor’dan ayrılacağını açıklamasının ardından adı Kayserispor’la anılan Trabzonspor’un eski oyuncusu Şota Arveladze, Best FM'de yayınlanan "Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi" programına katılarak sarı kırmızılı kulüple görüştüğünü söyledi.

"HENÜZ BİR KARAR VERMEDİK"
    Hollanda’nın AZ Alkmaar Kulübü’nde Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Şota, “Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile bu konuyu görüştük. Tolunay Hoca ile de konuştuk. Ama henüz verilmiş olan bir karar yok ortada. Zaten Tolunay Kafkas her zaman görüştüğüm, kardeş gibi olduğum bir insan. Kendisi bana kulüpten ayrılacağını söyledi ve bunun üzerine bir konuşma yaptık” dedi.

"MİLLİ TAKIM İÇİN BİR TEKLİF YOK"
    A Milli Takım’ın başına getirilen Guus Hiddink’in yardımcısı olacağı yönünde de haberler çıkan Şota, “Hiddink Türkiye ile anlaştığı zaman benim yardımcısı olmam yönünde haberler çıktı. Ama kendisiyle hiçbir görüşmemiz olmadı. Şu ana kadar da birisiyle anlaşılmamış heralde. O yüzden şu an için bu konuda söyleyecek fazla bir şey yok” dedi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ligin yeni sivası olurlar seneye o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ya saçma saçma adaylar geçiyo haberlerde adam gibi bir hocayı ne zaman getirecekler acaba bunlar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

sevmmiyorum o kafkası zaten güzel karar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kayseri'de Şota sesleri

Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ve Şota isminin ağırlık kazandığını belirtti.

Miraboğlu, yaptığı açıklamada, bir süre önce sezon sonunda görevi bırakmayı düşündüğünü açıklayan Tolunay Kafkas'ı bu kararından vazgeçirmek için girimler olduğunu belirterek, ancak bu saatten sonra yönetimin, Kafkas ile yolları ayırmayı düşündüğünü bildirdi. Miraboğlu, şunları söyledi: ''Tolunay hoca, Kayserispor'dan sezon sonunda ayrılacağını, görevini bırakacağını kendisi açıkladı. Biz de bu açıklamadan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başladık. Daha önce Trabzonspor'da oynayan Şota ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde sürüyor. Şota da teklifimize sıcak bakıyor. Artık ok yaydan çıktı, yeni teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Şota üzerinde ağırlıklı olarak duruyoruz. Bu saatten sonra Tolunay Kafkas ile artık olmaz.''
    Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki gün gazetecilere yaptığı açıklamada, Tolunay Kafkas ile görevi bırakma kararından vazgeçmesi konusunda görüşme yapacağını söylemişti.

LigTv

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şota kimdir yav. Daha önce takım çalıştırmamış adamın Kayserispor gibi bir ekipte işi ne? Neden yabancılara bu şansı tanıyoruz.. Eğer genç biriyle çalışmak istiyorlarsa Bülent Korkmaz,Hakan Şükür gibi Türklere yönelmeleri çok daha iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şota mı?

Yok yahu vallahi çok ciddiyim ben. Yabancı teknik direktör ya da futbolcu yerine yönetici transfer edelim. Türkiye'de aklı başında ve futboldan biraz anlayan bir adam Şota'nın lafını etmez ama nasıl oluyorsa Süper Lig'de ilk 5'e oynayan bir takımın yönetim kurulu Şota'yı getirmeyi düşünüyor takıma.

Arçil'i de bonus olarak veriyorlarmış Şota'yı alana. Onu da yardımcısı yaparsınız artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Ulan Şöyle Bir Kulübe Kapak Atamadım Hayırlısı Olsun Ne Diyelim. Kayseri Yönetiminden Teklif Bekliyorum Sivas'da Olabilir Neden Olmasın
    Şotayı getireceklerine Mehmet abiyi koysalar kayserinin başına Hasan Hocamla Beraber bakın neler oluyor o zaman Kayseriyi Tutamazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

El pırto'ya katılıyorum ya biz t.drektör değil yönetici getirmeliyiz bu adamalr anlamadıkları işleri karışınca takımlar ziyan oluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Şotayı getirirsek çok büyük hata yaparaız yerli hocadan yanayım ben

Mesaj Yetkileri