1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: "Beşiktaş'ın çocuğu olmak güzel..."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Smile "Beşiktaş'ın çocuğu olmak güzel..."

"Beşiktaş'ın çocuğu olmak güzel..."

Beşiktaş'a geri döndüğünden beri beklenenden uzak bir pertformans sergileyen Nihat Kahveci, Lig TV'ye çok özel açıklamalar yaptı.

Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu, bu sezon şanssızlıklar yaşadığını belirterek "Örneğin son Eskişehir maçında golümü de attım ve her şey güzel gidiyordu. Ancak bir sakatlık yaşadım ve o dönemde takım olarak da beklenenden uzak kaldık. Buna rağmen tribünlerin benden 'Beşiktaş'ın çocuğu Nihat' olarak bahsetmesi benim için tarif edilemez bir duygu" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren deneyimli oyuncu "Ligde çok önemli virajlara giriyoruz. Kalan bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O maçta golü attıktan sonra sakatlanması çok kötü oldu gerçekten.Ben Nihat'tan Emre Belözoğlu'nun yaptığı gibi bir çıkış yapmasını bekliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Saike View Post
    O maçta golü attıktan sonra sakatlanması çok kötü oldu gerçekten.Ben Nihat'tan Emre Belözoğlu'nun yaptığı gibi bir çıkış yapmasını bekliyorum.
    Evet önümüzdeki sezon Emre'nin yaptığı gibi bi çıkış yapmasını bekliyorum bende...Umarım Eski Nihat'ı tekrar görürüz...

Nesil
    2006

İspanya'dan gelen oyuncular, teknik adamlar hiçbir zaman Türkiye'de iyi performans gösteremiyor. Güiza, Tayfun, Nihat, Aragones ve Del Bosque Sanırsam iki lig arasında çok fazla fark var.

Beşiktaş için ligde şuan en fazla fark yaratabilecek bir oyuncu olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

nihat bence futbola doymuş sanki ,avrupada ve milli takımda yakaladığı başarılardan sonra eski nihatı pek göremeyeceğiz gibi geliyor.

ayrıca son sezonunda vilalrrealde full sakat durdu neredeyse.

ama umarım tekrar o inanılmaz hızlı süper çevik ve harika frikik vuruşlarını atabilen nihatı tekrar izleyebilirirz.

Mesaj Yetkileri