1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Beşiktaş'ta transfer atağı

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,458

    Default Beşiktaş'ta transfer atağı

    İç transferde Serdar Özkan ve Hakan Arıkan dışında sözleşmesi biten futbolcularla sözleşme imzalayan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki yılın kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını hızlandırdı.



    NTV Spor
    Güncelleme: 17:40 TSİ 13 Nisan. 2010 Salı

    İç transferde 5 futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli ile sözleşme imzalayan Beşiktaş Yönetimi, rotayı dış transfere çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören ve Asbaşkan Serdar Adalı, Almanya 'da Schalke'nin golcü futbolcusu Kevin Kuranyi için görüşmeler yaptı. Demirören ve Adalı, Kuranyi’nin yanı sıra Bayern Munih'in orta saha oyuncusu Mark van Bommel için de nabız yokladı.

    32 yaşındaki Hollandalı futbolcudan olumlu yanıt alan yöneticiler, Fenerbahçe derbisinin ardından teknik direktör Mustafa Denizli ile biraraya gelerek, transfer görüşmeleri hakkında görüş alışverişinde bulunacak.

    Avrupa’nın önde gelen menajerleriyle görüşmelerini sürdüren Başkan Demirören ve Asbaşkan Serdar Adalı, Almanya'dan İtalya'ya geçecek. Azeri işadamı Mübariz Mansimov'dan bir yıldız oyuncunun bonservisini ödeme sözü alan yöneticiler, Interli Ricardo Quaresma için girişimlerde bulunacak.

    Ntvspor

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,741

    Default

    Beşiktaş bu yaz yine boşa para saçacak gibi geliyor bana. Bu haberler gerçeği yansıtıyorsa.

    Gomes,Kuranyi,Quaresma. Beşiktaş'a zerre faydası dokunmayacak futbolcular, sadece para alıp gidecekler. En başta istikrarsızlar,sorunlular.

    Van Bommel'e gelirsek, doğru seçim.

  3. #3
    Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,458

    Default

    Gomes,Kuranyi,Quaresma.

    %100 eminim ki şu isimler diğer iki kulüp için anılsa Dünya starı denilirdi.

    Ama Beşiktaş ilgilendiği için gelecek yorumları merak ediyorum

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,253

    Default

    Kuranyi'nin Bobo'dan pek farkını görmüyorm hatta Bobo daha iyi bence Kuranyi gereksiz olur diye düşünüyorum.Quaresma gelirse inanılmaz bir katkı yapacağı kesin,kafası rahat olur uyum sağlarsa ligi tek başına domine edebilecek bir oyuncu.Tabi ben bu haberlere inanmıyorum medya 2-3 yıl önce bizim üzerimizden prim yaptı Xabi Alonso'Eto falan gelcek diye geçen sene Galatasaray'ın üzerinden çok oynadı bu senede Mansimov diye Beşiktaş'ın üzerindne prim yapmaya çalışıyorlar.

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Quaresma tam Mustafa Denizli'nin istediği tarz oyuncu ama tekrar o havayı ona yakalatırlarsa. Porto'da - Sporting'te coşuyodu ama İtalya - İspanya - İngiltere'de bu havayı yakalayamadı. Kuranyi benim ezelden beğenmediğim adam zaten. Bobo varken çok gereksiz heleki tek forvet oynuyosanız. van Bommel geldiğinde kim gidecek takımdan ?

  6. #6
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    Van Bommel gelirse Fink yolcu olur büyük ihtimalle.Bize kanat adamı gerektiği kesin, Quaresma çok iyi olur.Ama benim bu tür haberlere inanasım pek gelmiyor.Mansimov sayesinde mi olacak nasıl olacak bilmem ama bu transfer döneminde şaşırtsa ya bizi yönetim

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Şimdi hiç kem küm etmeye gerek yok. Bahsi geçen futbolcular kalbur üstü futbolcular. Ama oynarlarsa. Yani para almaya değil birşeyler vermeye gelirlerse müthiş oyuncular. Quaresma'yı bu ligde durdurabilecek bek sayısı çok çok az. O yüzden gerçekleşirse harika transferler olur...
    I'm back...

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Quaresma getirilebilirse iyi olur.Yıllar sonra adam gibi bir kanat oyuncumuz olur böylece.Bommel de çok iyi transfer olur.Kuranyi ismine açıkcası ben de çok sıcak bakmıyorum ama gelirse de neden bu adam alındı demem.İnşallah bu seneki transfer seçimlerinde fiyasko yaşanmaz.
    So what?
    Saike

  9. #9
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Van Bommel sözleşmeyi yeni uzatmadı mı ?

  10. #10
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,705

    Default

    Fink, Bommel'den iyidir. Bilmiyorum belki beğenen vardır ama şahsen takımımda asla görmek istemeyeceğim bir oyuncu. Zaten anketlerde daima en nefret edilen oyuncu çıkar Almanyada.

  11. #11
    Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,458

    Default

    Bayern'in kaptanı çamurdan olsa hertürlü gider Türkiyede

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •