1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Bobo Erman Toroğlu'nu mahkemeye veriyor!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Bobo Erman Toroğlu'nu mahkemeye veriyor!

Beşiktaşli Bobo Fenebahçe maçında neden penaltıyı atamadı? Erman Toroğlu'nun iddiası çok konuşulacak? Beşiktaş'ın golcüsü Bobo Fenerbahçe maçında penaltıyı bilerek mi kaçırdı? Yorumcu Erman Toroğlu'nun bu iması ortalığı karıştıracak gibi...

20 Nisan 2010
    Fenerbahçe maçında kaçırdığı penaltı ile takımının yenilgisinde başrolü oynayan Beşiktaşlı Bobo, futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nu mahkemeye veriyor.
    Toroğlu'nun bugün gazetede yazdığı ''Alex'in arkadaşına penaltı attırılır mı?'' başlıklı yazısında kendisine hakaret edildiği ileri süren Brezilyalı yıldız olayı mahkemeye taşımaya karar verdi.
    Beşiktaş Kulübü avukatlarına bu konuda talimat veren Bobo'nun, ''Alex'in arkadaşı olmamla penaltıyı kaçırmamın ne alakası var.. Ben Türkiye'ye geldiğim günden bu yana Fenerbahçe maçlarında hep gol atıyorum.. İlk kez bir Fenerbahçe maçında gol atamadım. Penaltıyı da bilinen sebeplerden dolayı kaçırdım. Alex yakın arkadaşım, ama sahada rakibim'' dediği öğrenildi.
    İşte o yazı
    Bobo ile Alex'in sıkı arkadaş olmaları ve Bobo'nun hafta içinde "Penaltı olursa ben atacağım" diye ısrar etmesi ve sürekli penaltı çalışması Toroğlu'nu huylandırdı..Toroğlu Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinde Alex'in arkadaşına penaltı attırılır mı? diye soruyor.. Toroğlu'nun çok konuşulacak iddiasını dinliyoruz.(...)GALATASARAY maçından önce Baroni’nin ateşlediği olaylar. Beşiktaş maçında da Bilica’nın... Bir de Bobo’nun penaltı kaçırması. İsterseniz tersten başlayalım. Mustafa Denizli’nin maçtan sonraki beyanatlarını dinlemedim. Daha sonra Hürriyet’teki yazımda sevgili Mustafa’ya seslendim. Dedim ki: “Penaltıyı Brezilyalı Bobo’ya değil, Şilili Tello’ya attırırdım.” Dün bu konuda çok sayıda telefon geldi. Söyleyeceğim çok açık ve nettir. Bobo Brezilyalıdır. Beşiktaş’ta oynayan yine Brezilyalı arkadaşı Nobre vardır. Fenerbahçe’nin Brezilyalı kaptanı Alex bunlarla çok samimi arkadaştır. Bunlar ailece görüşürler, gece gündüz beraberlerdir.
    Öncelikle Bobo’nun kasıtlı bir şey yapacağı fikrinde değilim ama Mustafa Denizli’ye hafta içinde “Penaltı olursa ben atacağım” demesi ve sürekli penaltı çalışması biraz tuhaf geldi. Mustafa Denizli de bu konuda rahatsız olmuş ki, “Önce karar veremedim, sonra çalıştırdım” demiş.
    Mustafa’ya şunu söylerim. İnsan hayatta her gün yeni bir şeyler öğreniyor, ders alıyor. Tecrübeli bir hocasın ama kararsızsan yapmayacaksın. Ne dersin sevgili Mustafa. Başkasının ipiyle kuyuya düşmektense kendi ipinle asılmak daha iyi. Bakınız size iki tane maçtan bahsettim. Hep assolist Brezilyalılar. Baroni ve Bilica. Arsene Wenger’in o sözü müthiş: “Bir Brezilyalı yarar, ikisi karar, üçü zarar...”

Kişisel olarak Bobo'ya katılıyorum, bence Erman Toroğlu çok çirkin ve saygısızca bir açıklama yapmıştır, arkadaş diye nasıl penaltı attığını mı anlatacak? Ayrıca Bobo Fener'e 6 gol atmış bir adam, atarken de Alex'le arkadaştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Erman Toroglu'nun LigTV'den kovulmasi onu psikolojik olarak bayagi bir etkilemis anlasilan.. Bir insan nasil böyle bir iddiada bulunabilir ki? Isterse Bobo Alex'in amca oglu olsun yinede para kazandigi yere ihanet edecek zihniyete sahip degildir. Sadece Bobo icin gecerli degil bence profesyonel futbolda iki takim oyuncularida sahaya ciktimi arkadaslik dostluk biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Erman Toroğlu menopoza girmiş kadınlar gibi. Sürekli olarak olmadık laflar söylüyo. Böyle ithamda nasıl bulunabilir insan yahu. Bobo, Beşiktaş kulubunden para alıyo Alex atma dedi diyemi atmadı yani. Saçmalık.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Goz var Nizam var , penaltiyi kaciricak adam bu sekilde sag alt koseye sertce mi vurur topu? Bobo cok iyi penalti atti ama Volkan daha iyi bir sekilde cikartti topu , Erman Toroglu gundem olusturmak icin , gundemde kalabilmek icin sacmalamis

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

İşte böyle geçinenlerde var....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Toroğlu kendisini işten attıranın Aziz Yıldırım olduğunu düşündüğünden artık Fenerbahçe'ye gol atmış olmak için böyle saçma sapan yazılar yazar hale geldi. Fenerbahçe'ye gol atayım derken Bobo'yu da karalıyor.

Yazı üzerine yorum yapılamayacak kadar saçma.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öncelikle Bobo’nun kasıtlı bir şey yapacağı fikrinde değilim ama...
    Kendi yazdıklarına inanmayacak bir adamın iddialarına kaale almamak lazım. Kasıtlı bir şey yaptığına inanmıyorum ama Bobo arkadaşları var Fener'de diye penaltıyı bilerek atmadı.

Biraz mantıklı ol be Toroğlu. Ya da bırak bu işleri sen derdini böyle anlat;

http://www.medyaloji.net/haber/erman...eklaminda_.htm

bu boru başka boru...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa bu adam yorumculuktan başka herşeyi yapıyo gereksiz bi yorum daha yapmış patavatsızın teki zaten.Ümit Karan'a yaptığı yorumuda hatırlıyosunuzdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yazısından Bobo Brezilyalı arkadaşları için bilerek kaçırdı manası çıkaramadım.Zaten böyle bir iddiayı 3 yaşındaki çocuk ortaya atmaz.Bobo'nun Alex'e penaltı olursa ben atacağım demiş olsa bile herhalde nasıl atacağından bahsetmez.Valla yazıda ne söylemek istemiş Erman Toroğlu hiç bir şey anlamadım ben.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Fenerbahçe ile artık uğraşamıyor, şimdi başka kulüplere sardı... Bobo'yu destekliyorum, umarım kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İç çamaşırına kadar alırsın İnş. Bobo =) Lig Tv'den ayrıldıktan sonra andrepoza giren erkeklere döndü Erman Bey Allah acil şifalar versin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erman Hoca gündemden düştü diye mi böyle oyunlara başvuruyor anlamak mümkün değil ..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Türk futbolunda Erman ve benzerleri bulunmaz hint kumaşı muamelesi gördüğü müddetçe bu memleket bir arpa boyu yol almaz... Bu adam kendimi bildim bileli belden altına vurur ve nedense hep itibar görür... Şimdilerde reklam yıldızı oldu... Pek yakında Orta Oyunlarında meddah, hemen ardından Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü gibi türlü entrikalar etrafında kurulmuş dizilerde de oyuncu olarak göreceğimizi sanıyorum... Ama öyle bir laf etmiş ki; gerçekten de "bu boru başka boru..." Bobo ne dese haklı...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten anca böyle saçma bir şeyi Erman Toroğlu düşünebilirdi..Hiç mi penaltı kaçıran futbolcu görülmedi yahu Bobo'ya nazar değdi belki ondan atamadı illa Alex'in arkadaşı diyemi atamadı tövbe tövbeee..Bobo inş. sonuna kadar kazanır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erman hocayı severim ama bazen saçmalıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kovulurken doğruları söylüyordu.Bıraktı heralde doğruları

Bobo inşallah Osman'ın dediği gibi iç çamaşırına kadar alır.Ona buna iftira atmaya başladı.

Bu Erman'in sorunlari var yahu..Kesinlikle var..

Bobo'da en iyisini yapmis..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah kazanır Bobo...Osman'ın dediği gibi donuna kadar alsa yeridir

Mesaj Yetkileri