Eskişehirspor kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
So what?
Saike
Ligde durumumuz ortada kazanmamız lazım bence kazanırsakta Beşiktaşıda geçme olasılığımız artıyor kupanın yanında ligide düşünmeliyiz.
Kazanırsak ilk 6'ya giriyoruz. Muhakkak kazanmalıyız. Şu an müthiş bir yağmur var Eskişehir'de. Yağmurlu havalarda şimşekler çakar umarım.![]()
I'm back...
Bence Eskişehirspor kazanacak,hatta Ümit Karan gol atacak...
Cok guzel bi mac bekliyor herkesi bu gece dunki GS-Bursa maci kadar olmasada bu gece yagmura ragmen cok guzel mac olcak
Umut'a teşekkürler 1 dk içinde iki sarı görmek çok güzel marifet.
ES es iyi oynuyordu yenerlerde şimdi bizi.
Allahım ya gelde günaha girme işte.İtraz ediyor sarı görüyor alakasız bir yerde faul yapıp yine sarı görmez mi insan ister istemez sinirleniyor ya.
Bütün oyun düzeni bozuldu mafoldu takım atak yapamıyoruz of be
Bu takimda bide kaptanlik veriliyorHey Allahim sen bize sabir ver
Yonetim herkesi yolluyor ediyor disiplinsizlikler yuzunden bunada guzel bi ceza verin artik lutfen, belki boylece ayrilmak ister ve sozde onu isteyen Bundesliga ekiplerine gider![]()
Karşı karşıya pozisyonda Onur iyi kapadı.
Onur şov başladı yine.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Harbiden müthiş çıkardı Sezer'in şutunu.
İlk yarı bitsin ikinci yarı kartın şokunu üzerimizden atıp oyunu dengelemeliyiz.Eskişehir bastırıyor.
Umut Bulut bu sezonu kapatir InsAllah hem dirsek attiyor hemde itiraz ediyor
Kırmızıyı görmeden maç dengeliydi biraz olsun ama kırmızıyı görünce takım fena dağıldı.Gabriç etkisizdi.2.yarı değiştirilmeli.
Burak veya Tosun girmesi lazim Gabricin yerine. Colman yerine takima daha cok defansif katki sagliyabilcek Ceyhun veya Sezer lazim
Aman allahım ya Alanzinho'yu aldı oyundan kimle hucum edecez ya biz Şenol hoca arada bir saçmalıyor.
Böylece 3.lk şansımızıda elimizin tersiyle ittik.
Adam ellerini arkasında bağlıyor top çarpıor eline penaltı diyorlar nasıl zihniyet ya.
Alanin cikmasi dogru karar fizik olarak zaten yarim adam9.5 kisi devam edemezdik
O pozisyona penalti bekleyen Riza hoca sana sadeceyapiyorum
5 mi ben kazansak 2 puan kalıyor sanıyordum
Ama BJK 58 biz şuan 53 sanıyorum kazansak 56 oluyor arada 2 puan kalıyor işte ben mi yanlışım sen mi
İki takım taraftarıda süper görüntüler veriyor.
Itiraz ediyorlar versene hakem![]()
![]()
Suna penalti isteniliyor![]()
http://fanatik.ekolay.net/Super-Lig-...umu_11_155.htm
Bak burda puan durumu var kaznasak 56oluyordu işte sonra geçme şansımız bile olurdu.
pardon ya ben 4 yazacaktım sinir başıma vurunca kafa gidiyor bende.