Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kim ne derse desin; Fenerbahçe hem moral olarak, hem de taraftardan aldığı güçle bir adım önde...

Yani bu Fenerbahçe kadrosu isteyince öyle rakiplerini paramparça edecek, kalitesini ortaya koyunca kimsenin durduramayacağı bir kadro filan değil... Hani son birkaç haftada öyle yorumlar var da... "Gerçek gücümüzü yansıtırsak filan" gibi... Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum ve bu yolun sonu şampiyonluğa çıkar... Ama bu demek değil ki; "sahaya gerçek gücümüzü koyunca" ligin tozunu dumanına katarız... Öyle birşey yok ve malesef övünecek kalitede bir futbol takımı kurmadılar bu sezon...

Peki neye güveniyorum? Bu tür kırılma maçlarını genelde iyi oynuyoruz... Artık oyuncularda zihinsel bir "pişkinlik" var... İş, böyle kritik derbilere kaldığı zamanlar o düğümü çözecek olumlu neticeyi genellikle alıyorlar... Üstelik taraftar öyle itici bir güç olarak oyunun içine giriyor ki, nerede alkış, nerede ıslık... Sürekli maçın içinde ve oyunu yaşıyor... Susacağı, bağıracağı noktayı iyi biliyor...

Elbette futbol bu... Ama Beşiktaş ilk golü bulamazsa Kadıköy'den beraberlik dahi çıkaramaz...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayatımda hiç bir maç için bu kadar emin olmadım. Mustafa Denizli faktörü ile tarihe geçecek bir maç ile kazanacağız.Düşüncem ilk maçtaki skor gibi birşey olur
    Last edited by Ahmet Göktaş : 15.Nisan.2010 at 19:33

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Her yerde Fenerbahçe'nin galibiyet için ön plana çıkarılması, Fenerbahçe'li arkadaşların kendilerinden baya emin olması benim baya hoşuma gidiyor.Biz hiç şans verilmeyen zamanlarda gidip o staddan galip gelmesini de bildik.Yine kazanırmıyız bilmiyorum ama , kazanırsak şampiyon oluruz bunu söyleyebilirim.

Tello, Ferrari, Toraman, Rüştü gibi önemli oyuncular da çok büyük ihtimalle oynayacaklar.Sevindirici haberler aldık son günlerde.O zaman ne diyoruz Saldır Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu bizim için son viraj. Aslında söylenecek çok şey var, ama kısa kesmek gerekirse tek amaç 3 puan. Başka alternatifimiz yok.

SALDIR BEŞİKTAŞ'IM OOOOOOOLEEEEEEEY...!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu raddeden sonra fenerbahçe'nin yenilmesi çok zor. takım ayrı bir motive olacaktır zaten. şans faktörü de yanımızda olursa kesinlikle 3 puanı alırız.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Galatasaray-Fenerbahçe maçında herkesin GS'yi favori göstermesi, ve galatasarayın daha formda olması beni rahatlatıyordu. Favori olmamak her zaman için daha kolaydır. Ancak bu maçta Fenerbahçe favori ve ben Fenerbahçe'nin kolay bir galibiyet alacağını sanmıyorum. Herşeye rağmen derbilerde Fenerbahçenin GS ve BJK ye göre favori olsa dahi daha rahat oynadığını biliyorum. O sebeple yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Bence maç 0-0 ya da 1-1 biter. Skor da kısa vadede Bursaya uzun vadede Fenerbahçeye yarar
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Nisan.2010 at 19:06
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de işler yolunda gidiyor. Yarıştan koptu denilen takım tekrar dirildi ve Bursaspor'la puan farkını 1'e kadar indirdi. Bursaspor maçının derbiden önce olması nedeniyle, Bursaspor'un olası bir puan kaybında son haftalara girilirken takımımız liderlik koltuğunu almak isteyecektir.

Daum bu maçta, Mehmet-Selçuk-Emre-Vederson ortasahasıyla başlayıp hem kenarda Özer gibi bir joker tutmuş olacak hem de sol kanatta defansif açıdan daha iyi olan Vederson'u kullanmış olacak.

Beşiktaş'ın yarıştan kopmamış olması bizim lehimize diye düşünüyorum. Yarıştan kopmuş Beşiktaş bu maça daha rahat hazırlanırdı, kafa olarak daha rahat çıkardı. Ek olarak beraberliğin Beşiktaş'a da yetmemesi nedeniyle Beşiktaş baştan sona kadar defansa kapanıp Fenerbahçe'nin fazla adamla yüklendiği hücumları kontraya çevirme şansına sahip olmayacak. Maç 0-0 devam ederse belli bir süre sonra Fenerbahçe gibi Beşiktaş da risk alacaktır.

Derbi canavarı takımımıza güveniyorum. 3-1
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ligin kaderini belirleyecek maçlardan birisi.Bursa'nın maçından çıkacak sonuçta derbinin durumunu etkileyecek.

Sami Yen'de kazandığımız maçtan bu yana yakaladığımız olumlu bir hava var.Kayseri maçıyla birlikte iyice bütünleştik.Şampiyonluk yolunda 2 rakibimizden öndeyiz,bu maçı kazanarak avantajımızı korumamız gerekiyor.

Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanırsak bir adım öne geçeceğimizi düşünüyorum.Maçı kazanmamız durumunda şampiyonluk için çok önemli bir avantaj yakalamış olacağız.

Tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde,takımıma güveniyorum.Umarım maçın sonunda kazanan taraf oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Takımıma çok güveniyorum bu maçta...Fenerbahçe derbilerini (genelde) boş geçmeyen Bobo yine gol(ler) atar ve maçı kazanırız düşüncesi ve umudundayım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son 4 haftada önemli puanlar kaybettik.Ancak kredimiz hala bitmedi.Fakat bu maç son şampiyonluk için son şansımız.Mutlaka kazanmamız gerekiyor.Kazanırsak şampiyonluk şansımız çok artacaktır.Takımın motivasyonu artacaktır.

Maç hakkındaki düşüncem Fenerbahçe'nin favori olduğu yönünde.Son haftalarda bizden daha formdalalar.Kendi sahalarında oynuyorlar.Ve bu tür maçları oynamayı iyi biliyorlar.Bu maçı kazanmamız için ya çok iyi bir oyun sergilemiz gerekiyor ya da şansın bizden yana olması...

Umarım ilk maçtaki gibi güzel bir sonuç alabiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir ton insanla iddaaya girdim bu maç için. Saldır fenerim
    Beşiktaşın ortasahasını yıkabilirsek yeneriz gibime geliyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Kazanacağız inşallah.Takıma güvenim tam.Maçta bir aksilik olmazsa tribünde olacağım.Takımımıza en iyi sekilde destegimizi vereceğiz.Olası bir Bursaspor'un puan kaybı macı çok daha önemli hale getirir.Ben saha ve seyirci avantajımız ve son haftalardaki formumuz ile kazanacağımızı düşünüyorum..

Bizim için saldır Kanarya !! Basarılar Fenerbahce'm..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Zor maç fakat bir o kadar da kolay maç.Zor maç olma sebebi derbi niteliği taşıma sebebi kolay maç olma sebebi kendi sahamızda şampiyonluk için tıka basa tribünle formda halimizle formsuz rakibimizle karşılaşacak olmamız.

Daum'un çıkaracağı kadro çok önemli.Umarım gs maçlarına çıktığımız psikoloji ile çıkarız maça ve güle oynaya bir galibiyet elde ederiz.

Haydi derbi canavarı Fenerbahçe'm başarılar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Şampiyonluk yolunda en kritik maçlardan biri.Bursaspor maçında olası bir puan kaybı bu maçın önemini 2 kat artırır.2 takımda kazanmak için çıkacak maça , umarım saha ve seyirci avantajımızla bu maçı alırız.

Başarılar Fenerbahçem.. Skor tahminim 2-0

Nesil
    2006

Türk Telekom C Blok'dayım, gelecek var ise görüşelim?

Fenerbahçe'nin derbide ki üstünlükleri ve kusursuz defans anlayışı ile zafere ulaşacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nasıl Fenerbahçe, Galatasaray maçlarında daha iyi oynuyorsa Beşiktaş da Fener maçlarında daha iyi oynuyor. Bence Beşiktaş Bobo'nun ve Fink'in golleriyle 2-0 kazanacaktır.

Nesil
    2006

Biz geliyoruz,goruselim kim isterse. Mactan sonra da goruselim. Umarim sans bizim yanimizda olur.

Bir galatasaraylı olarak derbide iyi oynayan kazansın..

Sheriff Misafir

Her zaman derbilere ayrı bir motive olmuşuzdur. Bu maçıda kazanacağımızı düşünüyorum.

Bursaspor macindan sonra mutlaka kazanmamiz lazim.Kaybedersek sampiyonlugu kaybederiz bana gore.Kazanmaktan baska caremiz yok.Allah yardimcimiz olsun..

Evet,şampiyonluk için tek yol.Mutlak kazanmamız gerekiyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı olarak gönlümden ya Beşiktaş ya da beraberlik geçiyor saldır beşiktaş,gollerin yağmur gibi gelsin beşiktaş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bana kalırsa bu maç gollü berabere bitecektir..Fenerbahçe her zamanki kontr-atak sistemi ile oynarsa rahat gol atar Beşiktaş'da ilk dakikalarda gol bulacaktır diye düşünüyorum..Maç 1-1 biter gollerde Bobo ve Guiza'dan...Guiza Beşiktaş'ı hiç boş geçmiyor nedense ondan bu maçtada boş geçmez

Her ne kadar sevmesemde bende Beşiktaş'ın puan almasını isteyenlerdenim Fenerbahçe'yi bu yıl İtalya'da şampiyonluğu kovalayan Roma'ya benzetiyorum. Roma'da şampiyon olacakmış gibi, her karşılaşmada rakibini ezerek kazanmıyor ama bir şekilde galip geliyor maç sonunda. Takımda istek, hırs var. Fenerbahçe'de o şekilde getirdi buraya kadar. Bekleyip görücez, temennimiz güzel, seyir zevki yüksek bir karşılaşma olması yönünde tabiiki.

Del Piero_10 Misafir

Tansiyonu yüksek, güzel bir maç olmasını bekliyorum. Skor tahminim 2-2.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

iki takiminda mutlak 3 puan almasi gereken bu tip derbi maclari genelde berabere bitiyor , ama Besiktas bir surprizde yapabilir deplasmanda , Fener'in galibiyeti haric her skor Bursa'nin isine yariycak

Nesil
    2006

Yarın Sarı Melekler'de sahada bulunacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yarın Sarı Melekler'de sahada bulunacak...
    Şampiyon olan Erkek Voleybol Takımı da muhtemelen stadda olacak. Maç öncesi 2 takımın tur atması seyirciyi iyice havaya sokacaktır, bu atmosferde, son 20 derbi maçın 15'ini kazanma başarısı gösteren Fenerbahçe, bu zorlu maçı da kazanacaktır. Volkan gol yemeden bu maçı da geçirir diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bayan voleybolcularımızın yarın Ankara'da maçı var... Umarım hava yollarının bir azizliğine uğramaz ve proğrama yetişirler... Erkeklerin de bu proğrama dahil edileceğini düşünüyorum... Çok güzel bir atmosfer olacak...

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri