Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Sivasspor kazanır
So what?
Saike
Derbiyle beraber yarıştan tamamen koptuk...Bu rahat kafayla Sivas'ı 2-0 gibi bi skorla yeneriz diye düşünüyorum...
BJK'nin lige havlu attigi bu doneme denk gelmesi bu macin sivas icin buyuk sans , gecen hafta BJK yenilmeseydi bu maci alir derdim ama hal boyle olunca ve Sivas'inda hala tehlike li bolgede olmasi bu macin 0-0 yada 1-1 biticegini gosteriyor
Beşiktaş için maçın zor geçeceğini düşünüyorum.Sivas halen düşme hattında,bu maçtan 1 puan bile alsalar onlar için iyi olur.Beşiktaş kazanırsa 1-0,2-1 gibi bir skorla kazanır.
Ben bu maça yorum yapmamışmıydım ya :S allah allah.
Yenileceğiz diye yorum yapmıştım ama yorum silinmiş. Demek ki yenecekmiyiz ne![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
aLdık biLetimizi yarın bursa'dan çıkıyoruz yoLa...
Sivas kazanacak gibi bir his var içimde.
Sivastan supriz bekliyorum ama BJK 3 hafta ust uste puan kayiplari yasamaz gibi geliyor bana
sivas çok zorlayacak bence beşiktaşı. çünkü son haftalarda baya mücadele ediyorlar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hiçbir önemi olmayan maçlara çıkıyoruz. Bunlardan ilki de Sivas. Zevkli, gollü ve de 3 puanı alacağımız bir maç olur umarım.
Şu anda inanılmaz bir topluluk Beşiktaş meydanında takım otobüsüyle birlikte...
Bu arada sahanın çizgileri tamamen boyanmış sadece penaltı noktaları yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet NTVSPOR dan canlı olarak izlyebilirsiniz. Meşale şov olacaktı olmadımı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Taraftarlar meydanı kilitledi! Otobüs yol değiştirdi...
Beşiktaşlı futbolseverlerin Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na karşı tepkileri devam ediyor.
Siyah-beyazlı taraftarlar Sivasspor maçı öncesinde Beşiktaş meydanında toplandı ve yaklaşık 2000 kişilik kalabalık meşaleler ile Beşiktaş otobüsünü karşıladı.
Yanan meşaleler ve yoğun protesto gösterisiyle birlikte Beşiktaş otobüsü meydanda bir süre durmak zorunda kalırken, protestolar coşku ile birleşerek Beşiktaş takımına sevgi gösterisine dönüştü. Siyah-beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde Bobo başta olmak üzere çeşitli futbolculara da tezahüratlarda bulundu. Beşiktaş otobüsü yoğun taraftar desteği ve kilitlenen yol sebebiyle rotasını değiştirdi ve Akaretler yokuşundan stada gitmeyi tercih etti.
Geçen haftaki maçtan sonra kafa olarak ligden koptuk.Bu maça rahat konumda çıkacağız.Rahat olacağımız ve sahamızda oynayacağımız için bizden daha güçsüz bir kadroya sahip olan Sivasspor'u yeneceğimizi düşünüyorum.
İlk 11 miz şu şekilde;
Rustu
Sivok
Ferrari
Ridvan
Uzulmez
Necip
Fink
Ugur
Bobo
Holosko
Tello
So what?
Saike
Kaş'ın olmamasına ve Rıdvan'ın oynamasına sevindim, keza Necip'de öyle ancak Uğur fazlalık olmuş bence.
Beşiktaş taraftarı coştu 15 dakikadır aralıksız küfür ediyolar yawTV'den izliyorum maçı yarım saattir taraftarın sesi kısılmış durumda
![]()
2 spikerin sesine kaldık sürekli küfür..Özgener Allah belanı versin Özgener dertlerin hiç bitmesin. -Pozisyon aut Allah belanı versin -Eyyamcı Kuddisi Başın öne eğilmesin .. Aldırma kartal, aldırma en büyük sen değilmisin ... birde Aziz yıldırım'a çok ağır küfür
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Küfürlerin neticesinde hakemin anons yaptırması gerekmiyor mu? Yoksa değişti mi o kural?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Katılıyorum 2 sipkerin sesine kaldık 30 dakika oldu bu arada küfür ettikleri süre![]()
o değil bi ara hızlarını alamayıp cem yılmaz'a bile küfür ettiler..yazık..
maç başlamasına kısa bir süre kalana kadar sadece penaltı noktaları çizilmemiş
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Sezon sonunda Galatasaray'a gidecekmiş o yüzden.
Bu arada penaltı ve aut posizyonlarında taraftarın tepkisine bayıldım.
Beşiktaş taraftarı malzemeyi bulmuş.Yönetim,teknik ekibin hiç suçu yok ona buna küfret.Sonra gelip ahlaktan bahsederler![]()
Sivas attı...