1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Terim'in müthiş planı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking Terim'in müthiş planı

Komik Tuncay ve Semih olurda Arda

Fatih Terim'in Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü ile yaptığı transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Anlaşmanın sağlanması halinde Semih, Tuncay ve Arda da beraberinde gidecek

Milli Takımlar eski sorumlusu Fatih Terim’in Yunanistan’ın Olympiakos Kulübü ile anlaşması halinde Fenerbahçeli Semih Şentürk, İngiltere Premier Ligi takımlarından Stoke City’de top koşturan Tuncay Şanlı ve Galatasaraylı Arda Turan’ı da beraberinde götüreceği öğrenildi.

Adı Avrupa’da birçok ünlü kulüple anılan Terim’in, Yunan kulübü yetkilileri ile birçok kez görüştüğü ve olumlu gelişmeler yaşandığı bildirildi.

Yunanistan şampiyonluğunun yanı sıra, Avrupa’da da ses getirecek bir kadro garantisi isteyen tecrübeli teknik adamın, bu talebinin olumlu karşılandığı kaydedildi.

Terim’in Olympiakos’un başına geçmesi halinde Semih ve Tuncay’ı kesin olarak alacağı, Arda Turan için de Galatasaray’a astronomik bir teklifle gideceği ifade edildi.

Şu anda bu üç futbolcu da kendi kulüplerinde sıkıntı yaşıyor. Semih ve Arda buruk ve küskün. Tuncay ise Stoke City’de mutlu değil.

Nesil
    2006

Konuyu komik bulduysan neden açtın merak ediyorum?

Neyse konuya gelelim, dünyada ki hiçbir kulübün dört Türk'ü aynı anda kadrosunda bulunduracağını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post

Neyse konuya gelelim, dünyada ki hiçbir kulübün dört Türk'ü aynı anda kadrosunda bulunduracağını sanmıyorum.
    Forumdakilerin ne düşündüğünü merak ettim

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

haber bastan sona yalan kokuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyiymiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda gitmek istese Yunanistan'a değil Premier Lig yada İtalya'ya gider sanırsam.. Diğerlerini bilemem ama sallayan Arda'yı eklemese daha iyi bi sallama olacakmış..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beni de götür Sinyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Haber doğrulanırsa şayet;

Arda spekülasyonunu ortadan kaldırırsa Terim'i sevebilirim belki.
    Ayrıca Arda bu haliyle ispanya italya premier lig falan oynayamaz anca almanya ya da böyle yunanistan falan filana gider.
    Semih ve Tuncay için iyi olur bence, eğer burdan başka bir limana demir alırlarsa yine beraber giderler.. Olmadı Semih, U.Davala gibi sağda solda oynar rap albüm yapar..
    Bu adamın hiç dünya görüşü yok mu ya dışardan takip ettiği hiç mi futbolcu yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post

Hele bu takım bir Yunan klübü ise.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda ve Olympiakos Adamın peşinde onlarca kulüp var, biraz aklı varsa gitmez Olympiakos'a filan. Burada kalsa daha iyi be...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Biricik Emre'sini de alır
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

emresine parası yetmez hem dünya üzerindeki en iyi 2 türk oyuncunun(emre arda) aynı formayı milli takım dısında giymesi imkansız artık.en fazla semihi alabilir bu 3 isimden olimpiyakos
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Zaten bu oyuncular mevcut takımlarından kalkıp yunanistana giderseler aptallıktan başka bişey olmaz

Mesaj Yetkileri