1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fenerbahçe USA - İkinci Lige Yükseldi

Hybrid View

Nesil
    2006

Default Fenerbahçe USA - İkinci Lige Yükseldi

Fenerbahçe USA futbol takımı ABD´de tarih yazdı. New York birinci amatör kümede son iki yıldır mücadele eden Fenerbahçe USA takımı‚ ABD ikinci futbol liginde mücadele etme hakkı kazandı. New York eyaleti birinci amatör ligde şampiyonluğu garantileyen ve şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe USA‚ grubunda en yakın rakibine 11 puan fark attı. Fenerbahçe USA futbol takımı 2011 sezonunda tamamen profesyonel olan USL(Amerikan Futbol Ligi) ikinci liginde mücadele edecek.

Amerikan Futbol Federasyonu´nun‚ üstün başarıları ve iki yılda yakaladığı büyük çıkış nedeniyle takdir hakkını kullanarak ikinci lige dahil ettiği Fenerbahçe USA futbol takımı‚ iki yılda amatör ligden profesyonel lige yükselişiyle ABD´de tarih yazdı.

Fenerbahçe USA´nın‚ Amerikan ikinci liginde New York eyaletini ve ABD´de yaşayan tüm Türkleri ve Türkiye´yi temsil edeceğini belirten Fenerbahçe USA yöneticileri‚ "Hedef ABD birinci ligi" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu takimin Fenerbahce ile bi baglantisi var mi acaba biliyo musun

Nesil
    2006

Fenerbahçe Derneği tarafından kurulduğunu biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Acaba ordan oyuncu almada oncelik opsiyonu ya da amerikada ki altyapisi diyebilir miyiz?

Nesil
    2006

Kim bilir olabilir. Mesala Ajax'ın G.Afrika'da bir kulübü var. Aslında bizim kulüplerimizde böyle liglerde kulüpler kurup, oradan çıkan oyuncuları alabilirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay fenerbahçeyle alakası olmasa bile ki olduğunu düşünüyorum,Fenerbahçe ismi yeter

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında bizim A2 oyuncularını göndereceksin orada bari oynasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında bizim A2 oyuncularını göndereceksin orada bari oynasınlar
    A2 Liginde zaten bütün oyuncular oynuyor hemde yaşları ufak oyuncular oynuyor..
    Öyle bir sıkıntıları yok Fenerbahçe Alt yapısının önemli olan oradan Türk vatandaşlığı olan iyi terbiyesi olan ve Türkiyenin yaşam tarzına uya bilecek gençleri buraya alırsalar çok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok Tr'de A2 takımından çıkıp, A takımda oynayan oyuncular az o nedenle söylemiştim.. (Büyük takımlar için)

ABD'li genç yetenekleri keşfedebilirsek iyi olabilir aslında..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben şimdi bir eleştiri yapmak istiyorum.

Ancak konu Fenerbahçe değil, Türkiye ve Türk'lerle ilgili.

Biz neden gidip basketbol ülkesi olan ve zilyon tane Basketçi yetiştirmiş, yıllardır adam gibi bir futbolcu yetiştirememiş bir ülkede böyle bir takım kuruyoruz ki ? Madem Fenerbahçe'liler böyle birşeye girişmiş bunu git Brezilya'da yada Arjantin 'de yap. Amerika'da kiler de Basketbol takımı kursunlar bu kadar basit.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Biz neden gidip basketbol ülkesi olan ve zilyon tane Basketçi yetiştirmiş, yıllardır adam gibi bir futbolcu yetiştirememiş bir ülkede böyle bir takım kuruyoruz ki ?
    Çünkü Amerika'da futbol o kadar popüler değil. Amerika'da da Brezilya kadar yetenek vardır ama Brezilya'da bütün fakir ailelerin çocukları para kazanmak için futbolcu oluyor ama Amerika'da spor olarak futbol oynayan bile çok az kişi var. Eğer burada insanlar futbolla ilgilenirse buradan da yıldızlar çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer varsa abi Brazilyada böyle yaşan Türk aileleri..

Sadece Fener değil, FenerbahçeBeşiktaşGalatasarayDiğer SK diye bir kulüp açsınlar..

hatta benide alsınlar kiralık olarak , bildiğim kadarıyla oynayanların alayı Türk.

Mesaj Yetkileri