1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Ezelden Beşiktaşlıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Ezelden Beşiktaşlıyım

Beşikteş ve F.Bahçe forması giyen Tümer Metin'den çarpıcı açıklamalar.
    “F.Bahçe’ye şartlar iyi olduğu için imza atmıştım. Ama ben çocukluğumdan beri Beşiktaş’ı tutuyorum.”

BEŞİKTAŞ ve F.Bahçe forması giydikten sonra futbol hayatına Larissa’da devam eden Tümer Metin, Lig TV’deki ‘2’ye 1’ programına çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Yunanistan’da yılın en iyi 18 futbolcusundan biri seçilen eski milli yıldızdan inciler: “Sezonun en iyi kadrosu için ülkede oylama yapıldı ve 18 kişinin içinde yer aldım. 2 sene daha oynayacağım ama Yunanistan’da mı olur bilmiyorum. Başkanla görüşeceğim.

YUNAN Ligi Türkiye’ye göre daha kolay. Oyuncu bazında baktığınızda kalite Türkiye liginde daha fazla. Yurt dışına geç açıldım. Eğer 22’li yaşlarda Avrupa’ya açılsam, Real Madrid, Liverpool gibi takımlar oynayabilirdim. Bence Arda ve Semih biran önce Avrupa’ya gitmeli. Olympiakos başkanının Fatih Terim’i senelerdir istediğini hepimiz biliyoruz. Son 15 gündür de çok ciddi yazılar var bu konuda.

BENİM hangi takımı tuttuğumu herkes merak ediyor. Hangi formayı giyersem o takım için savaşırım ancak ben Beşiktaşlıyım. F.Bahçe’ye ise bir tek para için gitmedim. Türkiye’de şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. 1 puanlık fark önemli. Avantaj F.Bahçe’nin elinde şu anda. Ben diyorum ki F.Bahçe bu saatten sonra şampiyonluğu vermez.”

‘TURCO GİT’ DEDİLER

Yunanistan’da ilk günlerde istenmeyen adam ilan
    edildiğini söyleyen Tümer, daha sonra taraftarlar ile kaynaşıp, takımın en önemli yıldızı oldu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

O zaman ben Beşiktaşlı değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tümer'in Fenerbahçe'ye gitmesinin sebebi Beşiktaş'ın kendisine kapıyı göstermesidir Fenerbahçe ile görüşme yaptığı için.Ben böyle biliyorum.Tümer küçüklükten beridir Beşiktaşlıymış,başka takımlıymış önemli bir şey de değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu açıklamaların modası geçti artık ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Bu açıklamaların modası geçti artık ..
    Daha da önemlisi Tümer'in modası geçti artık..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu açıklamaları Tümer yapmıyorki 2'ye 1'de soruyorlar oda cevap veriyor. Durduk yere demiyor yani merak etmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tümer Türkiye'ye geri dönmek istiyo galiba. 2 gündür medyada Tümer haberleri var...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tümer Telegol'de "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam,bu çok net" demiştir...

Akabinde Aziz Yıldırım evine görüşmeye çağırır.Bunu duyan Beşiktaş yönetimi Tümer'i çekip sorar.Tümer görüşmeyi doğrular.Yönetimde "biz sana kaptanlığı verdik senin yaptığına bak" diyerek kapıyı gösterir.Başka çaresi kalmayan Tümer'de F.Bahçe'nin teklifini kabul etmek zorunda kalır...

Olay bundan ibaret...

Kimse ona Beşiktaşlı değilsin falan demiyor zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kemal Sunal'ın bir filmi var. Fener'e gidiyor damarlarımı kesseniz sarı-lacivert akar diyor, Galatasaray'a gelince öyle diyor.. Tümer de aynı işte, ne farkı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tümer'in Fenerbahçe'ye gitmem dedikten sonra Fenerbahçe'ye gelmesi falan tartışılır ama işine olan saygısı tartışılmaz. Fenerbahçe'ye geldiğinde en iyi Fenerbahçeli gibi savaşacağım dedi ve önemli katkıda bulundu. Daha erken keşfedilmiş olsaydı kimbilir belki de dediği gibi Avrupa'nın devlerinde oynayabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şu ben ezelden beri, küçükken .... takımlıydım açıklamaları ne zaman son bulacak acaba... Bende büyüyünce dicem küçüklükten beri GS'liyim diye
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tümer'in Fenerbahçe'ye gitmem dedikten sonra Fenerbahçe'ye gelmesi falan tartışılır ama işine olan saygısı tartışılmaz. Fenerbahçe'ye geldiğinde en iyi Fenerbahçeli gibi savaşacağım dedi ve önemli katkıda bulundu. Daha erken keşfedilmiş olsaydı kimbilir belki de dediği gibi Avrupa'nın devlerinde oynayabilirdi.
    Katılıyorum. Tümer bizde iken ruhunu ortaya yansıttı.

Bjkye transferi falan söz konusu heralde Tümerin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tümer'in adını dahi duymak beni inanılmaz rahatsız ediyor. Bu forumda başlığını görmek bile beni utandırıyor.

Beşiktaş'a mı gelmesi ? Asla sözkonusu olamaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen sene 10.5 numara aranırken Tümer'in geleceği iddiası atıldığında taraftarlar, "İnönü'yü başınıza yıkarız." demişlerdi. Zaten bu yaştan değil 3 büyüklere, Anadolu takımlarına bile gelemez. Bu yüzden bu sözü dürüstçe buluyorum, her ne kadar Tümer'i hiç sevmesem de.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tumer Turkiyeye gelirse ligimize yeni katilan takimlarda oyniyabilir Yoksa 10cu siradan yukarisi onun icin imkansiz

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adam keyfine göre aciklama yapmiyorki sormuslar oda besiktasliyim demis.. fenerbahce'ye gitti diye kiziyor olabilirsiniz fakat profesyonel futbolcular zaten takim tutmazlar para icin oynarlar bizim ülkemizde taraftarlar bir türlü anlayamiyor bunu..

Mesaj Yetkileri