Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Polat: Şampiyon Bursaspor olsun istiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Polat: Şampiyon Bursaspor olsun istiyorum

NTV Spor'un canlı yayınına konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.

NTV Spor
    Güncelleme: 15:47 TSİ 04 Mayıs. 2010 Salı
    Florya Metin Oktay Tesisleri'nin karşısında yer alan Özhan Canaydın Parkı'nın açılışında NTV Spor'a konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımın bu sezonki performansı ve gelecek yıla ilişkin planlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Polat, Türk spor ve Galatasaray tarihinde yerini alan merhum başkan Özhan Canaydın'ın adına park yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyetini de dile getirirken, kendilerinin de Canaydın ile ilgili sürpriz bir projelerinin olduğunu ve bunu zamanı geldiğinde açıklayacaklarını söyledi.

ARDA'YA SAHİP ÇIKTI
    Son 1 ayda takım kaptanı Arda Turan'ın üzerine gelindiğini belirten Polat, "Arda'nın yakasından düşsünler. Yapılan haberlerin nedenini bilmiyorum. Arda bu sezon 50'ye yakın maç oynadı. Şuanda ligin asist kralı ve ciddi bir sakatlık da yaşamadı. Sezon başında Arda'ya kaptanlık vermekle çok doğru bir karar aldım. Kaptanlık görevini layıkıyla yapıyor. Kendisine güveniyorum. Türkiye'de kaç Arda var? Medya elbirliğiyle Arda'yı günah keçisi yapıyor. Yapılan eleştirilere kesinlikle katılmıyorum" dedi.

RESMİ TEKLİF GELMEDİ
    Polat, basında çıkan transfer habelerine de açıklık getirdi. Hiçbir futbolcu için kulübe gelen resmi bir teklif olmadığını ifade eden Galatasaray Başkanı, "Transfer haberlerini ben de sizin gibi basından okuyorum. Bize gelen resmi bir teklif yok. Teklif gelmesi ve şartların oluşması halinde yönetim kurulunda görüşürüz. Arda Turan sözleşmeli futbolcumuz. Herzaman söylediğim gibi esir ticareti yapmıyoruz. Kupa kaldırmadan göndermek de istemiyoruz. Her futbolcunun transferi için şartların oluşması gerekiyor. Arda'yı satmak gibi bir düşüncemiz de yok" diye konuştu.
    FRANCO YOLCU, AYKUT'LA DEVAM
    Fenerbahçe derbisinde yediği hataları gol sonrası kaleyi Aykut'a kaptıran Leo Franco konusuna da değinen Adnan Polat, "Bu şartlar altında Leo Franco'nun Galatasaray'da kalması zor gözüküyor. Bu durum ona da tebliğ edildi zaten" dedi.

Polat, önümüzdeki sezon Galatasaray'ın kalecilerinin Aykut, Ufuk ve genç Emirhan olacağını belirterek, "Aykut'la 2 hafta önce görüştüm. Sanırım geçen hafta sözleşmesini de imzaladı" açıklamasını yaptı.
    "LİG 3'ÜNCÜLÜĞÜ BAŞARISIZLIKTIR"
    Teknik direktör Frank Rijkaard'ın açıklamalarının aksine lig 3'üncülüğünün başarısızlık olduğunu vurgulayan Galatasaray Başkanı, "Galatasaray için yarıştığı her platformda şampiyonluktan başkası başarısızlıktır. Dünyanın en iyi kadrosunu da kursanız bazen arzu ettiğiniz neticeleri alamayabiliyorsunuz. Herkes günah keçisi arıyor. Böyle bir şey yok. Nasıl ki başarıyı sahipleniyorsak, başarısızlığı da üstlenmeliyiz. Başarısızlık sadece Rijkaard'a değil tüm ekime mal edilmeli" ifadelerini kullandı.

"TÜRK YARDIMCI GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"
    Rijkaard'ın yanına Türk yardımcı antrenör getirilip getirilmeyeceğiyle ilgili soruya ise Polat, "Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Böyle bir gündemimiz yok. Yönetim kurulunda veya Rijkaard'la yapıla ngörüşmelerde hiç konuşulmadı. Teknik kadronun işine karışmayız. Türk yardımcı antrenör, Rijkaard'ın böyle bir isteği olursa göreve getirili" yanıtını verdi.

"BURSASPOR ŞAMPİYON OLSUN"
    Şampiyonluk yarışıyla ilgili ise Polat, "İki takım da şampiyon olabilir. Fenerbahçe'nin iki zor maçı var, ayrıca yarın kupa finaline de çıkacaklar. Ezeli rakibimizin şampiyonluk adedinde bizi geçmesini istemiyoruz. Sadece onlar değil, ekonomik olarak da bazı imkanlar elde ediliyor. Önemli rakibimizin bizden bu anlamda daha güçlü olmasını arzu etmiyoruz. Bu nedenlerle de Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyoruz" dedi.

"TEMİZ BİR LİG OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
    Bu sezon yapılan hakem hatalarına da değinen Polat, şunları kaydetti:
    "Hakem hataları sürekli bir takım lehine, diğer takımların aleyhine oluyorsa kafalarda soru işaretleri oluşuyor. Rakip takımlarla oynanan müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir lig olduğunu söyleyemiyorum."

RİVA AÇIKLAMASI
    Tören sonrası Adnan Polat, 3. köprünün yerinin belirlenmesinin ardından kulübün Riva arazisiyle ilgili girişimlerinin bulunup bulunmayacağı yönündeki soruları yanıtladı.
    Polat, "Riva arazisiyle ilgili olarak daha önce, 3. köprünün ihalesinin yapılmasını bekleyeceğimizi söylemiştik. Sadece bu da değil, gayrimenkuldeki konjonktürün normale dönmesinden sonra Riva'da bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu iki olgu olmadan Riva'da bir girişimde bulunmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.
    Last edited by vego : 04.Mayıs.2010 at 19:10

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"TEMİZ BİR LİG OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
    Bu sezon yapılan hakem hatalarına da değinen Polat, şunları kaydetti:
    "Hakem hataları sürekli bir takım lehine, diğer takımların aleyhine oluyorsa kafalarda soru işaretleri oluşuyor. Rakip takımlarla oynanan müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir lig olduğunu söyleyemiyorum."

Adnan Polat da diğer rakiplerimiz gibi telaşlanmış biz liderliğe geçince konuşmaya başlayanlar arasına katılmış.En azından rakiplerimize bu kadar acı vermek de önemli bir olay.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zamanında sizin başkanınızıda görüyorduk

Başka kimin şampiyon olmasını isteyebilrki normal bir yorum yapmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyin ne olduğu belli burda tartışma çıkarsa sayfalarca tartışırım boşuna ceza alırım gerek yok uzatmaya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence de normal bir yorum yapmış. ezeli rakibinin şampiyon olmasını istememesi çok doğal.
    (/s)

Nesil
    2006

Bursa'nın şampiyon olmasını istemek normal bir yaklaşımdır. Büyük takımların oyuncularına sorarlar ya, şampiyonluk şansı bittikten sonra kim şampiyon olsun diye, biz olmadıktan sonra gerisi ilgilendirmez derler. Tamamen yalandır. Kimse ezeli rakiplerinin şampiyon olmasını istemez. Geçen yıl Fenerbahçe'li oyuncular diyordu, şimdi Galatasaray'lılar diyor. Başkan doğru bir açıklama yapmış.

Ben yıllardır bu ülkede temiz lig görmedim. Kim şampiyon olamıyorsa, lig kirlenmiştir diyor. Bütün şuçu lige atıp kendi başarısızlıklarını görmüyorlar.

Birde artık kulüplerimzi yeteri kadar şampiyon oldu. Bundan sonra Avrupa'yı düşünmeleri gerek, Galatasaray, Fenerbahçe bundan sonra şampiyon olsalar onlara hiçbirşey kazandırmaz. Sadece Şampiyonlar Ligine katılmak için ligi araç olarak görmeleri gerek ve kadrolarını her zaman Şampiyonlar Liginde çeyrek, yarı final en kötü ikinci tura kalacak bir şekilde yapmaları gerekiyor. Zaten böyle kurdukları zaman ligde de şampiyonluğa oynarlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Neyin ne olduğu belli burda tartışma çıkarsa sayfalarca tartışırım boşuna ceza alırım gerek yok uzatmaya
    Tartışmak güzel bir şeydir zaten amacımızda bu değilmi bi konuyu tartışmak.. Neyse dediğin gibi neyin ne olduğu belli boşuna uzatmaya gerek yok..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Doğru bir şekilde konuları tartışmak her zaman insanlara kazanç getirir. Ama konuya, ben ceza alırım bu yazdıklarımdan diyerek başlamak zaten hatalı bir yaklaşımdır. İnsanlar kendilerini başka insanlarla ahlaki kurallar ve uygulanması gereken davranışlar ile tartışırsa mutlaka o iki insanda karlı çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En azından rakiplerimize bu kadar acı vermek de önemli bir olay.
    Bu yorum forum kuralları içerisinde midir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Doğru bir şekilde konuları tartışmak her zaman insanlara kazanç getirir. Ama konuya, ben ceza alırım bu yazdıklarımdan diyerek başlamak zaten hatalı bir yaklaşımdır. İnsanlar kendilerini başka insanlarla ahlaki kurallar ve uygulanması gereken davranışlar ile tartışırsa mutlaka o iki insanda karlı çıkar.
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tartışmak güzel bir şeydir zaten amacımızda bu değilmi bi konuyu tartışmak.. Neyse dediğin gibi neyin ne olduğu belli boşuna uzatmaya gerek yok..
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu yorum forum kuralları içerisinde midir ?
    Buyrun başka söze gerek yok heralde

Bu arada ben de Bursa'nın şampiyon olmasını istemesini doğal karşıladım zaten yazdıklarım o sözlerine değildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hakaret yok o cümlede. Kendisi rakiplerine acı verdiğini düşünüyor olabilir. Tersini düşünüyorsanız da -ki ben tersini düşünüyorum- böyle olmadığını anlatmaya çalışabilirsiniz. Sonuçta kime göre, neye göre?

Ama dediğim gibi bir hakaret görmüyorum o cümlede.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Buyrun başka söze gerek yok heralde
    Üstteki alıntılarınla yazdıklarının bir alakası var mı sence, ben seninle muhattap bile olmazken tartışma ne alaka ? Sorum kurallarla ilgiliydi, kişisel olarak algılama.

Hakaret yok o cümlede. Kendisi rakiplerine acı verdiğini düşünüyor olabilir. Tersini düşünüyorsanız da -ki ben tersini düşünüyorum- böyle olmadığını anlatmaya çalışabilirsiniz. Sonuçta kime göre, neye göre?
    Cevap için teşekkürler.

Konunun başındaki soru işareti şaşkınlık ifadesiyse eğer konuyu açan arkadaş neye şaşırdı acaba cidden merak ediyorum, ortada iki şampiyonluk adayı var Adnan Polat Fenerbahçe olsun isterim mi demeliydi acaba ?
    Gayet normal açıklamalar başkan yapmış, noktasına virgülüne katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bursa'nın şampiyon olmasını istemek normal bir yaklaşımdır. Büyük takımların oyuncularına sorarlar ya, şampiyonluk şansı bittikten sonra kim şampiyon olsun diye, biz olmadıktan sonra gerisi ilgilendirmez derler. Tamamen yalandır. Kimse ezeli rakiplerinin şampiyon olmasını istemez. Geçen yıl Fenerbahçe'li oyuncular diyordu, şimdi Galatasaray'lılar diyor. Başkan doğru bir açıklama yapmış.

Ben yıllardır bu ülkede temiz lig görmedim. Kim şampiyon olamıyorsa, lig kirlenmiştir diyor. Bütün şuçu lige atıp kendi başarısızlıklarını görmüyorlar.

Birde artık kulüplerimzi yeteri kadar şampiyon oldu. Bundan sonra Avrupa'yı düşünmeleri gerek, Galatasaray, Fenerbahçe bundan sonra şampiyon olsalar onlara hiçbirşey kazandırmaz. Sadece Şampiyonlar Ligine katılmak için ligi araç olarak görmeleri gerek ve kadrolarını her zaman Şampiyonlar Liginde çeyrek, yarı final en kötü ikinci tura kalacak bir şekilde yapmaları gerekiyor. Zaten böyle kurdukları zaman ligde de şampiyonluğa oynarlar.
    Aslında herkesin ortak paydası olması gereken yorum bu bence. Gerçekten sonuna kadar doğru. Altına imza atılası.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ünlem olacaktı yanlışlıka olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lige şaibeli diyorsa kendi kazandığı senelerde de şaibe vardı o zaman, madem ki her şampiyon olduğunda şaibe varsa. Yok Fenerbahçe'nin şampiyonluklarında şaibe varsa, neden Fenerbahçe sürekli şampiyon olamamıştır ve bu sene ancak Galatasaray sayesinde liderliğiğe bu kadar geç oturmuştur. Galatasaray o gün kazansa, Bursa liderliğe devam etse tüm şaibeler ortadan kalkacak mı?

Ama dürüstlüğünden dolayı da tebrik ederim kendisini fakat üzgünüm ki bu isteği gerçekleşemeycek. Çok isterse Fenerbahçe müzesine gelip kupayı görebilir sezon sonunda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adnan Polat'ın Bursaspor'un şampiyonluğu istemesi normal de hakem hataları hep bir takım lehine olmuyor, oluyorsa da o takım Fenerbahçe değil. Kaleci hataları konusunda rahatsızlığımız var demiş; Reha Muhtar kariyeri tepetakla olan ve bu tip şeyleri ortaya atarak gündemde kalmak isteyen bir kişi; ortaya saçma şeyler atabilir. Erman Toroğlu Ligtv'den kovulduktan sonra bir şekilde gündemde kalması lazımdı, o da ortaya saçma şeyler atabilir. Hıncal Uluç'tan bahsetmeye bile gerek yok. Ahmet Çakar benim Erman'dan ne eksiğim var tadında ortaya ilginç şeyler atabilir, normaldir. Ama Adnan Polat atamaz. Adnan Polat bu ülkenin en önemli kulüplerinden birinin başkanı, gündemde kalmak gibi, aykırı olmak gibi derdi, tasası olmaması gereken bir kişi. Çamur at izi kalsın mantığıyla bir yere varılmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Üstteki alıntılarınla yazdıklarının bir alakası var mı sence, ben seninle muhattap bile olmazken tartışma ne alaka ? Sorum kurallarla ilgiliydi, kişisel olarak algılama.

Cevap için teşekkürler.

Konunun başındaki soru işareti şaşkınlık ifadesiyse eğer konuyu açan arkadaş neye şaşırdı acaba cidden merak ediyorum, ortada iki şampiyonluk adayı var Adnan Polat Fenerbahçe olsun isterim mi demeliydi acaba ?
    Gayet normal açıklamalar başkan yapmış, noktasına virgülüne katılıyorum.
    Ben tartışmak istemedim işin nereye geleceğini bildiğim için.Alıntılarda özetle birşey olmayacağı yazıyordu.Sen daha ortada birşey yokken hiç birşey demeden benim yazdıklarımı alıp sormuşsun kurallara uygun mu diye.Bu arada "ben senle muhattap bile olmazken" lafıyla hakikaten beni oalyın dışında tuttuğunu mu söylüyorsun alıntı benden değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Adnan Polat'ın Bursaspor'un şampiyonluğu istemesi normal de hakem hataları hep bir takım lehine olmuyor, oluyorsa da o takım Fenerbahçe değil. Kaleci hataları konusunda rahatsızlığımız var demiş; Reha Muhtar kariyeri tepetakla olan ve bu tip şeyleri ortaya atarak gündemde kalmak isteyen bir kişi; ortaya saçma şeyler atabilir. Erman Toroğlu Ligtv'den kovulduktan sonra bir şekilde gündemde kalması lazımdı, o da ortaya saçma şeyler atabilir. Hıncal Uluç'tan bahsetmeye bile gerek yok. Ahmet Çakar benim Erman'dan ne eksiğim var tadında ortaya ilginç şeyler atabilir, normaldir. Ama Adnan Polat atamaz. Adnan Polat bu ülkenin en önemli kulüplerinden birinin başkanı, gündemde kalmak gibi, aykırı olmak gibi derdi, tasası olmaması gereken bir kişi. Çamur at izi kalsın mantığıyla bir yere varılmaz.
    Aynen katılıyorum abi.Herkes aynı şeyleri diyor ilginç olansa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@MeMo

Alıntı senden fakat dikkat edersen isminle alıntı yapmadım özellikle, çünkü merakım kurallar ile alakalıydı. Yani gerçekten ciddiydim. Daha fazla uzamasın istersen konunun akışı bozuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nokta. Gerçekten çok iyi bir yorum olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bursaspor'un şampiyon olmasını istemesi çok normal birşey değilmi sizce ? Galatasaray başkanısın ve 100 yıllık ezeli rakibin şampiyon olacak sen onu mu destekleyeceksin. Tartışmak bile çok saçma. Bursaspor'un şampiyon olmasını istemesi çok doğal.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu acıklamayı 6-7 hafta önceden yapacaktı o zaman acık ara liderdik
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

öncelikle fenerbahçeyi, bursayı kendi evinizde yenseydiniz daha nicelerini de lider olabilirdiniz.her neyse yukardaki tartışmalar adnan polat başkanın bursa şampiyon olsun istiyorum demesiyle alakalı değil ki lig şaibeli demeye getirmesi tartışılmış yukarda.yoksa bende iddiam kalmadığında anadolu takımı şampiyon olsun isterim 5. farklı şampiyon gelsin diye misal fenerbahcelilerin geneli geçen sene sivas şampiyon olsun istemişlerdir, ben öyle istedim bunlar doğal büyük rekabetlerde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayırlısı olsun ...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Galatasaray Başkanının "Fenerbahçenin şampiyon olmasını isterim" demesini beklemiyorsunuz herhalde... Yani bunu sormak bile abes... Onun yerinde ben olsam da bu konuda aynısını söylerdim...

Diğer bir mesele... Temiz şampiyonluk-kirli şampiyonluk muhabbeti... geçmişte Beşiktaş "gönüllerin şampiyonu" ilan edildiğinde kiminle şampiyonluk yarışı yapıyordu, o rakibinin yönetici kadrosunda kimler vardı... Eski defterleri açmak lüzumsuz... Sadece Türk edebiyatının efsanelerinden Necip Fazıl'a ait bir teşbihin altını çizmek istiyorum:

-"HALİÇ'in NERESİNDEN BİR ÖLÇEK SU ALSANIZ LABORATUVARDA HEP AYNI TAHLİL SONUCUNU GÖRÜRÜSÜNÜZ!"

Kısacası: Yok aslında birbirimizden pek farkımız... Ki ben son yıllarda yaşadığımız mağduriyetleri, faciaları sıralamaya kalksam İLYADA destanı olur... "Neredeyse" bir tek penaltı kullanmadan ve en az dokuz penaltımız verilmeden şampiyonluğa ortağız... (sadece "ortak"...) Daha ne olacağı belli değil... Bir taraftar olarak benim vicdanım gerçekten rahat... Ucunda şaibe olan şampiyonluk gelmesin zaten...
    Last edited by yaman76hakanFB : 05.Mayıs.2010 at 18:49

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa ben konuya yorum yapacam derken bakıyorum Hakan Abi yazmış yorumu dahada yorum yazma gereği duymuyorum katılıyorum Hakan Abiye

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kimse zaten Fenerbahce'nin sampiyon olmasini istememesine tepki göstermiyor. "Temiz bir lig degil" aciklamasina tepki gösteriyor.. madem temiz bir lig degil kendi lehinize yapilan hakem hatalarindan sonra niye cikip konusmadinizda sampiyonluk yarisindan koptuktan sonra cikip konusuyorsunuz demezlermi bu adama.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bir tek penaltı kullanmadan ve en az dokuz penaltımız verilmeden şampiyonluğa ortağız...

Abi GS-FB maçında Alex'in penaltıyla alakası olmayan bir pozisyonu penaltı diye verilmişti unuttun mu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi GS-FB maçında Alex'in penaltıyla alakası olmayan bir pozisyonu penaltı diye verilmişti unuttun mu
    Evet hatırladım... Zaten sanki bir tane kullanmışız gibi tereddütüm vardı; bu sebeple "neredeyse" kelimesi ile başladım sanıyordum ifadeye... Evet, o cümlenin başında "neredeyse" kelimesi olmalı... Şimdi ekliyorum... Ama bence o maçta penaltıda bir problem yoktu, fakat ilk golde Roberto Carlos ofsayttı... Her neyse; bir penaltı kullanmışız yine de... Öyle veya böyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence istememesi lazım, Bursaspor Şampiyon olduğu zaman genel gelirler tüm şampiyon olan takımları etkileyecek. Hepsinin gelirleri azalacak.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri