1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: İskoçya'da 12 gollü nefes kesen maç

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default İskoçya'da 12 gollü nefes kesen maç

İskoçya Premier Lig'de Motherwell ile Hibernian'ı karşı karşıya getiren mücadele 6-6'lık rekor bir sonuçla sona erdi..

Çarşamba günü İskoçya Premier Lig'de evinde Hibernian'ı ağırlayan Motherwell , 6-2 geriye düştüğü karşılaşmada 1 puanı kurtarmayı başardı.

Avrupa Kupaları'na katılmak için mücadele veren iki ekibin karşılaşmasında Hibernian 65. dakikaya 6-2'lik avantajlı bir skorla girdi. Ancak son 25 dakikalık dilim içerisinde tam 4 gol bulmayı başaran ev sahibi ekip, bir puanı kurtarmayı başardı. Ayrıca Motherwell, bir de penaltı kaçırdı.

Bu karşılaşma, İskoçya Premier Lig tarihine en gollü karşılaşma olarak geçti. Önceki rekor, 1999 yılında Motherwell ile Aberdeen arasında oynanan ve 6-5 sona eren mücadeleye aitti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

6-6 neyse de Hibernian 65. dakikaya 6-2'lik avantajlı bir skorla girdi. Ancak son 25 dakikalık dilim içerisinde tam 4 gol bulmayı başaran ev sahibi ekip, bir puanı kurtarmayı başardı. Nedir ya Nasıl başarmışlar atmayı ve yemeyi çok şaşırdım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu ligde zaten her şey beklenir arkadaş ama 6-6'yı 25 dakikada yapmak yuh yani Hibernian taraftarları şoke olmuştur Mahalle maçı gibi geçmiş 12 gol

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önceki rekorda da Motherwell takımının adı var.Demekki bu takımın maçlarına rahatlıkla +7 verilebilir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    6-6 neyse de Hibernian 65. dakikaya 6-2'lik avantajlı bir skorla girdi. Ancak son 25 dakikalık dilim içerisinde tam 4 gol bulmayı başaran ev sahibi ekip, bir puanı kurtarmayı başardı. Nedir ya Nasıl başarmışlar atmayı ve yemeyi çok şaşırdım
    Cidden yahu 25 dk'da bu avantajı nasıl kaybettiler yaa taraftar şok olmuştur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu maç bağlanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

6-2'den sonra taraftarlar stadı terkediyo zaten 6-6 bittiğini duyunca yüz hallerini merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dün altyazıda geçince şoke oldum zaten

Mesaj Yetkileri