1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Benfica şampiyon...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Post Benfica şampiyon...

Portekiz Premier Ligi'nde Benfica, Rio Ave'yi 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Portekiz Premier Ligi'nde son haftaya 73 puanla lider giren Benfica, sahasında ligde 12. sırada yer alan Ria Ave'yi konuk etti. Rakibinin 10 kişi kaldığı maçtan 2-1 galip ayrılan Benfica 6 yıl aradan sonra şampiyonluğunu ilan etti.
    Benfica'ya şampiyonluğu getiren golleri 3 ve 78. dakikalarda Cardozo atarken, Rio Ave'nin tek golü Chaves'ten geldi.Ayrıca deplasman ekibinde Wires 11. dakikada kırmızı kart gördü.

Benfica bu şampiyonlukla 32. kez Portekiz Ligi'ni kazanırken bu alanda bir rekora da imza atmış oldu.

Bu sene Porto beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası.Şuda açık ki Benfica geçen senelerin Porto-Sporting çekişmesinin arkasında kalan Benfica olmadı bu sene.Nitekim UEFA Avrupa Liginde de başarılı bir sezon geçirdiler.Şampiyonluk yarışında, Paulo Bento'nun gönderilmesinin ardından işleri yoluna bir türlü koyamayan Sporting Lisbonda olmayınca Benfica için rahat bir sezon oldu diyebiliriz.Ben Cardozo'nun
    bu yaz iyi bir paraya Avrupanın büyük liglerinden birine transfer olabileceğini düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benfica haketmişti şampiyonluğu..Hayırlısı olsun bakalım seneye neler yapacak ŞL'de..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En iyi kadroya sahiptiler Hak ettiler .. Baklaım bu kadroyu ne kadar muhafaza edebilecekler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hakeden Benfica, beni de mutlu etti, severim Benfica'yı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Benfica bu zihniyette devam ederse önümüzdeki 3-5 yıl avrupa'da büyük işler yapabilir
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hakettiler,kazandılar,Tebrikler Benfica

Mesaj Yetkileri