1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Alman Milli Takımı

Default Alman Milli Takımı

Merhaba arkadaşlar. Bildiğimiz gibi, her sene olduğu gibi yine sanırım bazı isim hakkı problemleri var sigames ve Alman futbol federasyonu arasında. Bu da Alman milli takımını tamamen hayaletlerden kurulu bi takım haline getiryo.

Bunun çözümü vardır her versiyonda. Nasıl düzeltiyorduk bunu?

Teşekkürler.

Ben aşağıda basit bir yol anlatmıştım ama bu tamamiyle düzeltmedi sadece regenlere alakalı çözümü oldu. Regenler seçilebildi Alman milli takımına.

http://gngr.wordpress.com/2009/12/16...na-can-vermek/

Teşekkürler. Ama hatrlıyorum ya 2009da tüm takımı normal hale getiren, Ballack lı , Kloseli, Fringsli Alman milli takımı bişey yapıyoduk. Neyse bakalım çıkar bi çözüm.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Teşekkürler. Ama hatrlıyorum ya 2009da tüm takımı normal hale getiren, Ballack lı , Kloseli, Fringsli Alman milli takımı bişey yapıyoduk. Neyse bakalım çıkar bi çözüm.
    Onu bulabilirsek çok iyi olur ama ben araştırdığımda bir sonuç alamamıştım, umarım çözümü çıkar. Çünkü eğer Almanya'yı seçmezseniz, milli takıma yeterli regen çıkmıyor ve dolayısıyla yine saçma sapan oluyor bu çözümde. Kolay gelsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

http://www.zshare.net/download/7226423748b7be90/

Buradaki dosyayı al aşağıdaki yola yükle...

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1020\db\1020\lnc\all

Sonra da

C:\Documents and Settings\*********\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010

Klasörünü sil düzelir.

Yapıcam teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eski serilerde C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\db\1000\lnc\all içindeki fake dosyasının içeriğini değiştirerek yapılıyordu.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eski serilerde C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\db\1000\lnc\all içindeki fake dosyasının içeriğini değiştirerek yapılıyordu.
    silmek daha avantajlı patch yüklü ise ise 1020 klasöründen değiştiriyosun.

Gerçek isimlerle ilgili eklenti yapanlar da genelde düzeltiyolar. O tür eklentilerle de bu sorunlardan kurtulabiliyorsunuz.
    Nleague.lnc yi de silebilirsiniz. O da japonyayı düzeltir.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Yalnız yama yüklerken aman dikkat edin.. "Aray acces out of bounds" hatasıyla çok karşılaşabiliyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

http://www.zshare.net/download/7226423748b7be90/

link ölmüş kardeş tekrar koyabilirmisin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben Fm09 için aşağıdaki linkte yazanları Fm2010'da da uygulayarak sorunsuz bir şekilde, hata mesajı falan almadan oynuyorum.

Alman Milli Takımı Düzeltme Rehberi: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70289

SiR ToMaSRoSiCkY1'den alıntı (Fm2010'a uyarlanarak):

Patch'siz için
    C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\db\1000\lnc\all klasörüne girip, içindeki dosyaları silmek.

10.1.0 için
    Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1010\db\1010\lnc\all klasörü girip içindeki dosyaları silmek.

Aynı şekilde 10.2.0 için
    Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1020\db\1020\lnc\all klasörü girip içindeki dosyaları silmek.

Aynı şekilde 10.3.0 için
    Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1030\db\1030\lnc\all klasörü girip içindeki dosyaları silmek.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

programa şuna buna gerek yok, yukarda yazdıklarımı uygulayıp sorunsuz oynayabilirsin. Ancak sadece yeni bir oyuna başlarken geçerli, onuda belirteyim.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    programa şuna buna gerek yok, yukarda yazdıklarımı uygulayıp sorunsuz oynayabilirsin. Ancak sadece yeni bir oyuna başlarken geçerli, onuda belirteyim.
    Aynen öyle oluyor teşekkürler

Mesaj Yetkileri