Anket Sonuçlarını Görüntüle: Konferans şampiyonu kim olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Orlando Magic

7 50.00%
  • Boston Celtics

7 50.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Dogu Konferansi Finali: [2]Orlando Magic - Boston Celtics[4]

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Default Dogu Konferansi Finali: [2]Orlando Magic - Boston Celtics[4]

[2]Orlando Magic - Boston Celtics[4]

Konferans yari finalinde Lebronlu Cleaveland' i geride birakan Boston Celtics ile play-off maclarinin
    yenilgisiz ekibi Orlando Magic karsi karsiya gelecekler.

Normal sezondaki 4 macin 3 unu kazanmayi basaran Orlando Magic lige katildigi 89-90 sezonundan
    bu yana play-off maclarinda da Boston Celtics' e karsi toplamda 2-0 ustunlugu bulunuyor.
    Gecen sezon 7 maclik cekismeli Bulls serisinden sonra Konferans yari-finalinde Orlando ile eslesen Boston,
    K.G. nin sakatligi, onceki turun gerginligi ve yorgunlugu ile yine 7 maca uzayan seriyi kaybetmislerdi.
    Bu tura kadar rahat gelen Orlando icin bu seri sampiyonluk yolundaki en onemli test olarak gorunuyor.
    2008' deki sampiyonlugun mimarlari K.G.-Pierce-Allen ile bu sene play-offlarda harikalar yaratan Rondo
    Boston Celtics'in kilit isimleri olurken, Orlando' da Carter, Howard ve Jameer' in performanslari merak konusu olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Umarım Boston turu geçer...Bu serinin 4-3 biteceğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Garnet'ın dünkü maçta ve maçtan sonra hırsını gördükten sonra Boston şampiyonluğu alacak diyorum ve istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Büyük çekişme olur ama Orlando'nun finale çıkacağını düşünüyorum.Gönlüm Lakers'tan yana ama bana öyle geliyor ki bu maçı alan şampiyon da olacak...

Boston gececektir Orlando'yu..

Nesil
    2006

Boston'ın Clevland önündeki zaferinden sonra, Orlando bu maç için daha iyi motivasyon yaşayacaktır. Orlando sezon başından beri müthiş bir performans gösterdiler, bunu doğu konferansı şampiyonluğu ile taçlandırırlar.

Nesil
    2006

Maç Programı:

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Boston sezonun en iyi takımı cavs ı yenerek tecrübenin ne kadar önemli olduğunu tekrar gösterdi.Orlandonun gücünün yeteceğini sanmıyorum.Finalde iki ezeli rakip tekrar karşılaşır. lakers-celtics finali izleriz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Rondo-Jamaar Nelson eşleşmesi çok kritik...

Perkins çember altında Howard'a ne kadar dayak atabilecek; Howard bu yediği dayaklardan sonra ne kadar oyunda kalabilecek... Bu da çok kritik..

Vince carter açık ara tüm zamanların en keyif veren, en estetik hareketlerine imza atan muazzam bir süperyıldız; her ne kadar Raptors, hatta Nets günlerindeki Carter'ın yakınından bile geçemese de... Ama o da kariyerinin hiçbir döneminde "kazanan" tarafında yer almadı... Playofflarda hep kabuğuna çekildi... Onun durumu çok kritik...

Boston cephesine gelince... Bazı zaafları olduğu aşikar... Her ne kadar Heat ve Clevand bundan faydalanamasa da... Üçlük savunmasını çok iyi yapmaları lazım... Burada yenilirlerse Howard'da çember altında nisbeten rahat eder... Bunun dışında rashad Wallace'ın motivasyon düzeyi olumlu ve olumsuz belirleyici olur...
    Süper üçlü zaten belli bir standartı yakalar...

Bu serinin altı maçtan önce bitmesi şaşırtıcı olur... Van Gundy yerinde müdahaleler yapan bir koç... Ben şahsen 4-3 Boston diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Orlando evinde 2-0 yaparsa deplasmandan bi galibiyet daha cikartacaktir. Benim favorim Orlando Magic. Perkins yasli Shaq ile savasabilir ama Howard ile boy olcusebilecek gucte ve duzeyde degil. Gecen sezonun tekrari olursa hic sasirmam. K.G. nin savunmasi en kritik nokta Boston icin, varligini hissettirirse gecen sezondan farkli bi sonuc cikabilir ancak. Orlando yine supururse final cok ilginc olacaktir yalniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok zevkli bir seri izleyeceğiz anlaşılan ancak Boston gerçekten çok istekli oynuyor ve Cavs'ı eleyerek iyi bir iş başardılar.. 4-2 veya 4-3 kazanır bence seriyi Celtics..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Boston - Suns finali izleriz inş. Orlando'yu geçerler umarım..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Oralndo nun geçmesini umuyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

92-88 Boston kazandı..

Pierce,ALLen müthiş oynadıLar. Savunmada harika durdurduLar OrLando`yu, dış atışta da düşük yüzde de kaLınca OrLando, Boston çok büyük avantaj eLde etti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Default Orlando Magic(0) 88-92 (1)Boston Celtics

Kim "yaşlı" dedi!
    NBA Doğu Konferansı finali ilk maçında Boston Celtics, Orlando Magic
    deplasmanında coştu. Celtics, "çok yaşlandılar" diyenlere ilk maçta cevap
    verdi ve Magic'in büyüsünü kaçırdı.

NBA'de Doğu Konferansı finali ilk maçında Orlando Magic, Amway Arena'da
    17 bin 461 taraftarı önünde Boston Celtics'i konuk etti. İki sene önce
    yaşadığı son şampiyonluktan beri yaş ortalaması biraz daha artan,
    saçlarda hafif beyazları çıkan Celtics, bu kadroyla çok rahat şampiyon
    olabilecek bir güce sahip olduğunu Orlando Magic'i deplasmanda
    92-88 yenerek gösterdi.

Ray Allen 25 ve Paul Pierce 22 sayıyla galibiyetin mimarlarından olurken
    Celtics'in sert ve başarılı savunması da elde edilen galibiyette
    önemli bir rol oynadı.

Celtics antrenörü Doc Rivers maçın ardından yaptığı açıklamada,
    "Sezon içerisinde sakatlıklarla çok boğuştuk. Bir ara kendimizi kaybetmiştik
    ama şimdi yeniden bulduk" dedi.

Konuk ekipte Rasheed Wallace da 13 sayıyla oynayarak çift haneli rakamlara
    ulaşan 3'üncü isim oldu.

Orlando'yu yüzde 41'lik şut yüzdesinde tutan Celtics, rakibinin evindeki
    13 maçlık galibiyet serisini de sonlandırırken Ray Allen maçın ardından,
    "Her maçta daha da iyi oynuyoruz. Sezonda bir takım sıkıntılar oldu ama
    her geçen maç daha da iyi oluyor" dedi.

Magic'te Vince Carter 23 ve Jameer Nelson 20 sayıyla maçı tamamladı.
    Dwight Howard 13 sayıda kalırken 12 ribaund alarak double-double yaptı
    ancak bu performanslar Magic'in evinde 1-0 yenik duruma düşmesini engellemedi.

7 maçlık final serisindeki ikinci maç salı günü Orlando'da oynanacak.

NTV Spor
    Güncelleme: 07:42 TSİ 17 Mayıs. 2010 Pazartesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Finale emin adımlarla ilerliyoruz

Rajon Rondo müthiş bir guard olma yolunda ilerliyor ..Tebrikler Celtic..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Celtics...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Doğu Konferansı Final Serisi 2.maçının ilk yarısı biraz önce Celtics'in 53-51 üstünlüğü ile sona erdi...

Paul Pierce ilk yarıyı 22 sayılık muhteşem bir performansla tamamladı... Garnet ve Ray Allen'ın skor anlamında toplam beş sayıda kaldığı (Ray 3, Garnet 2) kocaman bir devrede takımını skorda aldı ve taşıdı... Eğer Celtics bu maçı kazanacaksa birazdan başlayacak 2.yarıda Garnet ve Ray Allen ikillisinden en azındanbirisinin Pierce'a skorda eşlik etmesi lazım...

Garnet defans anlamında Rashad Lewis'i sahadan sildi... Orlando koçu Van Gundy baktı olmayacak; Howard'ın yanına 2.uzun olarak Gorta'yı koydu... Yani bu ikisini yanyana oynattı ve kumarı ilk yarı adına tuttu... Yoksa Celtics aldı başını gidiyordu... Oyunu bu şekilde dengeledi... Bir de Carter faul problemine girip kenara geldikten sonra onun yerine giren J.J.Redick gerçekten iyi iş çıkardı...

Şimdilik maç dengede... Celtics aslında ilk maçı kazanarak iki maçlık deplasman serisinden istediğini aldı... Mutlaka kazanmak zorunda olan ve baskı altındaki takım Orlando... Ama şimdilik işler Celtics'in istediği gibi gidiyor... Boş şutları sokamadıkları bir devreyi önde kapattılar...

Bu arada... Fiziğine rağmen NBA'in en sempetik oyuncularından birisi olan HOWARD bir faul yaptı ki Paul Pierce taaa buralardan ben bile yerimden fırladım... Önce Pietrus vurdu Pierce'ın kafasına, ardından formasını asıldı.. Pietrus formayı asılmaya devam derken Howard doğrudan kafayı hedef alan sert bir darbe vurdu, vurduktan sonra da elini çekmek yerine yüzüne doğru iteleme hareketiyle sertliği devam ettirdi... Gerçekten çok çirkin bir görüntüydü... Howard'a hiç yakışmadı... İşin diğer tarafı: Pierce bunlardan geri adım atmaz ve kızdırmaya gelmez...

Bakalım; birazdan 2.devre başlayacak...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ve Celtics doğu finalinde 2-0 öne geçti : 95-92

Boston deplasmandaki iki maçı da kazanarak kendi evine çooook büyük bir avantajla dönüyor... Gerçi Boston bu sene kendi evinde eski yılların aksine deplasmandaki kadar etkili değil ama NBA finalinin ucu göründü... Buradan dönüş olmaz artık...

Orlando 10 sayı geriden gelip maçın son 3 dakikasında bir sayı öne geçmeyi başardı ama bu andan sonra maç sonunu o kadar acemice oynadı ki... Hele son hücum... Böyle kritik bir maçta böyle önemli bir hücum ancak bu kadar felaket oynanabilir...

Belki biraz erken konuşuyorum ama galiba NBA finalinde doğu yakasını temsil edecek takım sanırım belli oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Maci izlemedim ama Howard gibi genis bi adami bile cileden cikartabildiklerine gore Boston herzamanki sert ve yildirici oyununa devam etmis demek ki. Boston cok agresif bi takim, bu yonden avrupa basketboluna benzetiyorum onlarin oynadiklarini. Once defans diyolar sonra da bitirici sutlari sokuyolar. Hic tahmin edemezdim seriye 2-0 baslayacagini, Boston finalde gibi ki cikarsa Lakers i yine safdisi birakir gibi bu arzusuyla.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Boston geçen senenin öcünü alıyor baksanıza..Final yolu gözüktü onlara artık sahasındaki 2 maçıda kazanırlarsa 4-0 iş bitti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Burada tecrübe konuşuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Orlando'da takımı kritik anlarda sırtlayacak adam yok.Howard dün pota altını domine etti.Aynı şekilde Pierce'de ilk yarıda çok etkiliydi ve 22 sayı attı.Son saniyelerde Boston'daki tecrübeli isimler alıp götürdü maçı,Orlando ise Jameer Nelson'la kullandı bu hücumları ve sadece birinden sayı çıkarınca iş orada koptu.Orlando bitime 3:36 kala 90-89 öndeydi buradan maçı verdiler.Garnett-Rondo-Pierce son hücumlarda etkiliydi ama Garnett maç içinde pasif kaldı diyebiliriz.Benim için Rondo diğerlerinden ayrı bir yere sahip.Bir Boston taraftarı olarak seriyi buradan vermeyiz diye düşünüyorum.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen seneki 2 takımla bu seneki 2 takım arasındaki tek fark Hidayet Türkoğlu.. Ama bu sene Hidayet yerine "süperstar" Carter'ı getirdi Orlando Hido'nun arkasından iş çevirerek. Carter'ın oyunculuğuna laf edeceğim yok ama maçı izleyenler görmüştür ki Orlando'nun eksiğinin kırılma noktalarında ortaya çıkan kimse olmamasıdır. Hido bunu yapıyordu işte geçen sene. Onun için adı "Bay 4. Çeyrek"ti. Takımı oynatıyordu,kendi oynuyordu. Takımını yücelttikçe kendini de yüceltiyordu. İşte şimdi anlayın Hido'nun değerini bu da size ders olsun,takıma marka isimler getirmekle başarılı olunmuyormuş demek ki. Helal olsun Boston'a!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Dediklerine ilave olarak Hido nun takim savunmasina katkisi da cok ust duzeydeydi demek isterim. Sanki Orlando, Boston karsisinda biraz yumusak kaldi Hidosuz. Fizik olarak da esitlik oluyodu bi nebze iki takim arasinda. Hidoyu bu kadar aratacaklarini pek dusunemezdim acikcasi ama eksikligi cok bariz ortada. Torontoda harcandi garibim, bi de burun kivirir oldular adama ellerindeki cehveri gormezden gelerek. Orlandoya olan inanacim kalmadi. Dis sutlarla bi yere kadar gidebilirlermis demekki, Boston gibi saglam bi kayaya carpinca ne oldugunu anlayamadilar.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Boston süpürmüş yaa öyle devam edeceğe benziyo.Söylendiği gibi Hidosuz takım savunmasından yoksunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Howard - Barnes - Lewis - Carter - Nelson. Bu takımın nasıl defans yapması beklenirki zaten. Hedo varken böyle oluyodu kadro. Ama o zaman sorun olmuyodu. Hedo boyuyla savunduğu adamı yıldırıyodu zaten. Hep kısa adamları savunuyodu. Eğer markaja aldığı adam içeri girse bile ona blok riski oluşturuyodu (bkz: Kobe ). Zorlama şut attırıp aldığı Ribauntları gördük zaten seneler boyunca. Carter tamam süper yetenektir. Her an skor yükünü taşır. Ama hedo kadar defans yapmaz. Herşeyi geçtim artık Jameer Nelson hiç defans yapmıyo. Buda Rajon Rondo gibi guard'ı olan Boston'un ekmeğine yağ sürüyo zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

geçen sene garnett sakat olmasaydı boston yine şampiyon olurdu zaten. herhangi bir sakatlık olmazsa yine boston'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. artık garnett, pierce ve allen'ın muhtemelen son üst düzey seneleri. bu sene şampiyon olamazlarsa önümüzdeki bir yirmi sene boston'ın adı nba'de geçmez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sadece Garnett - Pierce - Allen'a yıkmak olmaz bence. En basitinden bundan 2 sene önceki Play Offlar'da Leon Powe diye bir adam çıktı 2 maç kazandırdı takıma.

Bu sene Rajon Rondo inanılmaz performans gösteriyo. Kimse böyle birşey beklemiyodu Rondo'dan. Genelde asist yapan arada bir parlayan oyuncuydu. Ama Play Off'larda tek başına götürüyo. Tony Allen - Kendrick Perkins takıma çok iyi katkı yapıyolar. En basitinden Cleveland takımı bana göre Boston'dan çok daha iyi takım. Benchleri olsun ilk 5 oyuncuları olsun. Ama Cleveland takım olmaktan uzak.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri