1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: İlhan Mansız ve Goooool !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default İlhan Mansız ve Goooool !

http://www.facebook.com/video/video....10141715695201

Hala izlediğimde tüylerim diken diken oluyor yahu 00:41'de spikerin sesine dikkat..

Nesil
    2006

Bu yıl Dünya Kupasında olup bunları yaşamayı arzulardım. Bu maçın ilk yarısını evimde izlemiştim. Annaneme gitmemiz gerekiyordu, devre arasında 25dklık yolu sokakta hiç araba olmama avantajını kullanıp 15dk dolmadan Annaneme varmıştık. Geri kalan dakikaları modada o sıcak havada izlemiştim. Hala o dakikayı o anı hatırlıyabiliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yorumlayan yine Üründül. Kaledeki isimde bizim Sylva..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Unutulurmu. Hakan Şükür neleri kaçırmıştı. O zaman dükkandaydım bağırıp çağırıyordum. Babam aşağıdan şşt sakin ol diyodu sürekli : ) Gol geldikten sonra arabaya atlayıp nasılda tura çıkmıştım.. Hey gidi günler heyy.. Nede hızlı geçiyo..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Mayıs.2010 at 16:55

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim de tüyler diken diken oldu.Olmaması mümkün değil zaten.Spiker ve yorumcularımızın milli takım maçlarında gol olduğunda kendilerinden geçmeleri çok hoşuma gidiyor benim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu gol atıldığı zaman ben 7 yaşındaydım ve annemin halasına gitmiştik ve maçın bitmesi bizim çıkmamıza denk geldi ve sokakta her yer tıklım tıklımdı ve eve çok ulaşmıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1.sınıftım ben Bu golü maç esnasında izlemiştim ama maçı pek hatırlamıyorum.Ama çok ekerdim okulu bu kupa yüzünden

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hatırlamam mı ya. Daha dün gibi aklımda. Maçtan sonra Bafra bile bayram yerine dönmüştü. Her yer kırmızı-beyaz konvoylar falan. Maç sonrası yengemde pide ısmarlamıştı yenmemizin anısına çok iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz organizasyonlara katılmaya başardıktan sonra organizasyona büyük renk katıyoruz. 2002 Dünya Kupası'nda şampiyon Brezilya'yı en çok zorlayan takımlardan biriydik. Rivaldo gibi bir oyuncu bile bize karşı sahtekarlık yapmak zorunda kaldı, o hareketiyle milyonlarca izleyiciye rezil oldu. Euro2008'de yine Türk Milli takımı otobüse binmeden maç bitmemiştir tarzında sözlerin üretilmesini sağlayacak maçlarımız oldu. Bu tip videoları izleyince 2010 Dünya Kupasına gidememiş olmamız daha da üzüyor insanı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

-altın gol altın... unutulacak bir gol değil bu...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Asla unutulmayacak bir goldü...

Sheriff Misafir

Çokta şık bir gol : )

ben de gol olunca arkadaşımı sırtıma alıp evin içinde dört dönmüştüm
    okula da gitmiyordum zaten maçlar var diye. bütün maçları izlemiştim. Notlarım iyi diye torpil yapıyodu hoca.

Nesil
    2006

2002 Dünya Kupasında ilk maçta Brezilya ile oynuyorduk. O yıl 6. sınıftaydım. Çiftehavuzlarda arkadaşlarla ilk yarı için Zeynel Dondurmacınsına gitmiştik(şimdi bir otobüs firmasının bilet sattığı yer oldu.) İkinci yarıda dersimiz başlıyordu. Gittiğimizde sınıfımızda bulunan TV'den izlemiştik. O Koreli hakeme o yaşta neler demiştim, hala aklımda.

Mesaj Yetkileri