1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Dinlenme Sorunu

Default Dinlenme Sorunu

slm arkadaşlar ben fm 2006 da maçtan sonra oyunculara bir gün dinlenmeyi nasıl verebilirim tüm takıma aynı anda otomatik olarak ???

menejer den seceneklere gir orada bulursun

ewet fm 2005 te öyle oluyodu ama fm 2006 da girdim oraya öle bir secenek yoktu.. kaldırdımılar yoksa ??

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

oyuncularin profilinin asagisinda hani secenekler varya orda antreman diyo oraya gir ve orada mola var 1 gün,2 gün,3 gün ve 1 hafta mola diyo oradan istedigini yap

tmm kardeş sölediğini anladım ama benim anlatmak istediğim oyuncuları öle tek tek değilde hepsini aynı anda nasıl dinlendirebilrim? öle senin dediğin gibi cok uzun olur otomatik olarak nasıl olur... ?

abi bence yorgun olanı dinlendir moladan

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by Re_SouL
    tmm kardeş sölediğini anladım ama benim anlatmak istediğim oyuncuları öle tek tek değilde hepsini aynı anda nasıl dinlendirebilrim? öle senin dediğin gibi cok uzun olur otomatik olarak nasıl olur... ?
    ozaman antreman programi var orada hani orada oyuncular ve asistan managerler yaziyo iste oyunculara giriyorsun sonra bütün futbolcularin oldugu bölüm var orada en altta bir secenek var onu tikla orada mola var onu istteedigin gibi ayarla.(cok karisik oldu valla)

walla cok karışık oldu bir şey anlamadım ? ama yine sölediğin yeri bulmaya çalışacağım... tşkler..

bak şimdi antenmana giriosun .tüm oyuncularının oldugu proga geliosun.altta tümünü deiştir mi ne öle bişi war ordan işini görebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Umarım yardımcı olabilmisimdir...

Nesil
    2006

iyi antlatmış inşallah anlamışındır

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

ben ce de kesinlik le süper anlatmıs anlasılmıcak gibi deil yani

Nesil
    2005
    Yer
    ev

valla ben anladım güsel ama bunu her maçtan sonra tekrar tekrar yapmak gerekiyormu yoksa bi kere yapınca her maçtan sonra dinleniyorlarmı ?

Quote Originally Posted by dnz498
    valla ben anladım güsel ama bunu her maçtan sonra tekrar tekrar yapmak gerekiyormu yoksa bi kere yapınca her maçtan sonra dinleniyorlarmı ?

Guzel Bır Soru Sormus Arkadas Bnce Her Mactan Sonra Ayarlıcaz Bunu Eger Bunu Unutursak Da Adamlar Maca Genel Idman la Cıkıcak Buda Takımı Kotu Etkıler....

uyurtsever arkadaşa cokk teşekkür ederim cok acıklayıcı anlattın emeğine sağlık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by dnz498
    3-4 günlük aralarda pek fazla izin verme oyuncuların bazılarına izin vermelisn fakat 6 ve 7 günlük aralarda mactan sonra bir gün ara ver yoksa sezon sonunu getiremezsin sezon sonuna yaklastıgında takımın revire döner.biriken yorgunluktan dolayı adamlar sezon sonuna dogru sakatlanıyorlar

Mesaj Yetkileri