1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Arkadaşlar İyi Birer Defans Ve Forvet

Arrow Arkadaşlar İyi Birer Defans Ve Forvet

ARKADAŞLAR BEŞİKTAŞTA İLK YILIM İYİ 2 TRANSFER YAPMAK İSTİYORUM BİRİ TAM BİR GOL MAKİNASI OLACAK VE AHMED HASSANLA İYİ OYNIYACAK DİERİDE DEFANSTA ÇOK İYİ BİRİ OLACAK... BANA GOL MAKİNASI OLARAK KİMİ ÖNERİRSİNİZ NEREDEYSE HER MAÇ GOL ATMASINI İSTİYORUM! Bİ ADAM VAR 'CLAUDİO PİZARRO' DİE ADAMI KLUBUNDEN KOPARAMIYORUM SİZDEN YARDIM PLS

Cesar delgado tam bir gol makinası defansa ise younes kaboul'u al taş gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

hayir cesar delgado ck gol kaciriyo forvetine rosenberg i al cidiiden hem senin takimina gelir hemde harika bir forvet

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

fred kikin fonseca porcelis f.genro , defasn olrakta borre besagno cabral

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

serkan gedik, furkan bastan bu adamlar süper.

yabancı ise benim banko adamım ::tevez

bi de genç olarak:chamakh,vitti,mokoena(orlando pirates),zalayeta(pek genç de sayılaz ama olsun),bojinov.

bunları alırsan namağlup şampiyonsun merak etme.

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    hayir cesar delgado ck gol kaciriyo forvetine rosenberg i al cidiiden hem senin takimina gelir hemde harika bir forvet
    olur mu ya delgado tam bir gol makinası bende golden boot'u aldı bi sezonda 47 gol atıp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forvete luigi pieroni yi alabiliyorsan kesinlikle al.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

forvete paran varsa iaquinta yoksa serkan gedik,defansa paran varsa radoi yoksa gladstone

ya bi karar verin hangisi ençok gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by ermankacar
    olur mu ya delgado tam bir gol makinası bende golden boot'u aldı bi sezonda 47 gol atıp
    ama benim oynadigim oyunlarda genellikle cesar delgado 20 gol barajinin üstüne cikamiyo o yüzden ben hep rosenberg kücük akimlardada hugo almeidayi aliyorum.param varsada laquintayi aliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

tevez,zigic,fonseca,huntaler defans ise borre,kompany

Quote Originally Posted by ermankacar
    DOSTUM SEN HANGİ TAKIMDASIN BU ADAM HANGİ TAKIMDA 47 GOL ATTI

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    ama benim oynadigim oyunlarda genellikle cesar delgado 20 gol barajinin üstüne cikamiyo o yüzden ben hep rosenberg kücük akimlardada hugo almeidayi aliyorum.param varsada laquintayi aliyorum
    SEN HANGİ TAKIMDASIN ASLAN KARDEŞ

SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ CESAR DELGADO MU? YOKSA İAQUİNTA MI?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FuLL_MaNiAc
    SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ CESAR DELGADO MU? YOKSA LAQUİNTA MI?
    LAQUİNTA değil İAQUİNTA

arkadaşım bunların ikiside iyi zaten.senin nasıl birine ihtiyacın varsa ona göre al.iaquinta havadanda etkilidir delgado ise daha çok yerden.ilk mesajında a.hassanla iyi bir ikili olsun demişsin o zaman iaquinta yı al.alamazsanda benim dediğim pieroni yi al.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

abicim defansa gioda forvetede deivid
    gerisi boş

tamam delgado iyi ama havadan toplarda etkili forvet istiosan al zigici hiç affetmio ama ben hala delgado da ısrarcıyım yani o golleri de fenerde attı bu arada delgado

ARKADAŞLAR DEFANSA DL DE İYİ OYNİYAN BİRİ SÖLERSENİZ İYİ OLUR ŞİMDİ FARKETTİM DL OYNAYAN ADAM GİBİ BİRİ YOK TAKIMDA YAWS ACİL DL LAZIM DEFANSA

Tim de cler ve tobias rau dlye bu arada kimi aldın forwete?

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

ben ayrica rosenbergi galatasarayda ve ajaxda denedim harika bir forvet gercekten cesar delgado kötü demiyorum ama özlellikeri gibi bir futbolcu degil co gol kaciriyo.ama rosenberg ve iaquinta harika forvetler bunlar harikalar delgad havadan birsey yapamiyo ama yerdende inanilmaz gol ata teke tekte cok kacirir ama iaquinta öyle degil yerden havadan frikikten kaleciyle karsi karsiya düsünemeyecegin kadar cok gol atar rosenberg de aynisi kafadan ve kaleciyle karsi karsiya cok gol atar.ama türkiye ligini almak isteyenler hugo almeida ve cesar delgadoyu alabilirler ve tabiki rosenberg.ama avrupada oynayanlarda iaquintayi alsinlar.bu arada cook konustum pardon

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

forvet için hurmete katılıyorum deivid tam bir gol makinesi hem yerden hem havadan...sol bek için mehmet polatı al türk olarak yada erkan atılgan var ama biraz vasat o adam.defans olarakta palletta yı öneririm arjantinli

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

elinde saten ibrahim uzelmez var, gelcek hayata kotu ama oyunda iy oyniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

DL mevkiine Gustavo Nery yi Al.Güzel adam

BENİM FORVETE DROGBA GİDER Mİ?? ADAM 19 MAÇTA 15 GOL ATMIŞ YAWS VERİLERDE BEYAĞI İYİ

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

defans sol==deschacht , orhan ak , yaw drogba dıosun ona bakarsan shewchenko'nunda werılerı baya iii ronney onunkıde iii ama bjk kım gelırmıdrogba bjk ye sana onerıcem forwetler sergey kisli,carıgnano,vitti,ümit karan,rodic

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Arrow

arkadaşım defansa alacağın oyuncular için "anderlect" takımına bakman yeterli,orda her defans süper oluyo.

forvete gelince ben kerlon dan başka tanımam ama park you jang ıda öneririm.
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Mesaj Yetkileri