1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Oyuncuya Ne Yapsam Etki Etmedi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default Oyuncuya Ne Yapsam Etki Etmedi

Arkadaşlar Igor Akinfeev Adlı Oyuncuyu Ben Serbest Transfer Olarak Almıştım...Aradan 1-2 Sezon Geçmesine Rağmen Hala Aynı Sorunları Bulunuyor Ama Çözemiyorum Sorunu Bir Türlü...

SS'de Aldım Birde Siz Bakın

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Benden Hoşlanmıyor İyi Güzelde Adam İlk 11 de Yer Buluyor Kendini Ve Daha Önce Sorun Yaşamamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Rakip takımlardan transfer teklifi alıyor da sen de kabul etmiyorsan olabilir?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Yo öyle bişe yok...bunu aldığım zaman transfer gününün sonlarıydı ve bunu ben devrede almıştım...kaydetmeyi unuttum oyuncuyu ve mutsuz oldu onu kaydetmedim diye...yarım sezon böle geçti sonra kaydetim hep ilk 11 ama hep mutsuz...şimdi sattım sorunda cözüldü 20 milyon pounda sattım : )

her sezon başında toplantıda akinfeev ile ilgili soru soruluyordu...hen oyunu orda kaydettim ve hangi seçeneyi söylersem söylüyüm yorumlarımdan dolayı üzgün olduğunu söylüyordu...ama galiba oyunum bozuk olduğu için düzelme olmuyor...

Aynısı dün gece yeni açtığım GS kariyerinde oldu. Ochoa'yı 6 m ye aldım. UEFA listelerine kaydetmeyi unuttum. Benden nefret etmeye başladı. Çok saçma olmuş. Kıytırık bir UEFA maçına kaydetmedim diye takımdan gitmek istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by barpolla View Post
    Aynısı dün gece yeni açtığım GS kariyerinde oldu. Ochoa'yı 6 m ye aldım. UEFA listelerine kaydetmeyi unuttum. Benden nefret etmeye başladı. Çok saçma olmuş. Kıytırık bir UEFA maçına kaydetmedim diye takımdan gitmek istiyor
    Kıytırık UEFA'yı ve ardından Süper Kupa'yı alınca Avrupa şampiyonu oluyorsun birazcık.

Mesaj Yetkileri