1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Trabzonspor Değerlendirmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor Değerlendirmesi

2009 - 2010 sezonunun analizini bu başlık altından yapabilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

şu sezona keşke şenol güneş ile başlasaydık diyorum.genel olarak takımımız kaliteli.takım içindeki sorun bence önemli futbolcuların form düşüklüğü oldu colman,selçuk,alanzinho,umutta özellikle bir aralar baya bir form düşüklüğü oldu.bu takımı biraz etkilledi.sezonun tartışmasız en iyi kazancı kalecii onur oldu.trabzonsporun ve milli takımın kalesini uzun yıllar koruyacak bir kaleci bulduk sonunda.defans olarak trabzonspor idare eder ama kesinlikle iyi bir lider bi stoper lazım.cale iyi bir fiyata satılmalı bence iyi bir futbolcu ama yabancı kontejyanını bir bek oyuncuyla harcanmaması lazım takımın.orta sahaya gelirsek genelde pas yapan teknik oyuncularımız var evet var ama sezon içinde çok iniş çıkışlar sergiliyolar gereken anlarda maçı kurtaramıyorlar.ağırlıklarını koyamıyorlar oyuna.önümüzdeki yıl alanzinhodan büyük bir patlama bekliyorum aynı şekilde yattaraddan.unutmayalım yattara en iyi sezonunu şenol güneşin zamanında yaşamıştı yani şenol hoca yattaranın dilinden anlıyo:P.burak yılmazda öle şaşalı bir futbolcu değil çok iyi bir yedek olur kendisi.forvet hattına gelirsek buraya kesinlikle iyi bir yabancı forvet lazım.defelarca söledim umut bulut ile başar gelmez.iyi koşuyor mücadele ediyor ama sadece o var başka bi özelliği yok.çalım atamıyo,top süremiyo en önemlisi topa vurmadan haberi yok.umut iyiy niyetli bi futbolcu ama biraz kendisini geliştirmesi lazım hemde çok
    bu sene şenol hocanın gelmesiyle trabzonspor iyi kurtardı.önümüzdeki yıl be çok ümitliyim takımda yeterki faydasız gereksiz transferler yapmayalım lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sezon başı bir hayli hoca arayışı ile geçti.Birçok isim yazıldı çizilidi.Şenol hoca'yı sezon başı ikna etmeye çalıştılar ama takımı bırakıp gelmek istemedi.Sonra Bros ile anlaşıldı.Adam ülkesinde başarılı bir hoca ama lke dışına çıkmamış ve Türkiye gibi bir yerde çalışmamış birisi olarak yanlş seçim oldu.

Sezona Uefa kupasından elenerek başşladık bu bizi biraz olumsuz etkiledi.Sonra Umut,GökhanAlan(Yanlış oyun oynatmak yüzünden)Colman gibi takımı süreklemesi beklenen isimlerde form düşüklüğü olması takımı olmusuz etkiledi.İlk yarıda inişli çıkışlı grfik sergiledik.Beşiktaş maçında iyi oyun ama mağlubiyet Galatasaray maçı keza öyle.İlk yarıyı istenilmeyen yerde tamamladık.

Sonra hoca gönderildi ve uzun süreli anlaşma yapılarak istikrar sağlanacak diyerek Şenol hoca geldi ben ümitliydim hocadan.Çünkü artık belli olgunluğa erişmişti ve birşeyleri değiştireceği belliydi.Ve birçok şeyide değiştirdi.Takımın hocaya,hocanın takıma,takımın başkana yönetime,şehir'in takıma olan güveni arttı.Sonrasında başarı sağlandı uzun süre güzel sonuçlar alındı.Bir ara yine gol atma sorunu ortaya çıktı orada beraberlikler aldık.Ama uzun süre yenilmeden götürdük ve sonrasın da şansız bir anda yediğimiz gol seriyi bozdu.sonrasında kupayı düşünerek birçok puanlar verdik ama yine de ilk 5 içinde yer bulduk.Bence bu kötü bir sıra ama kötü başlayıp iyi biten bir sezon için iyi sayılabilir.

Kupa'ya ayrı prantez açmak lazım.Şenol hoca guruplardan çıktığımızdan sonra kupada şampiyonluk hedeflediğimizi sçylediğinde biraz zorlanacağımızı düşünmüştüm.Belediye bizi gerçektende zorladı.Ama adımıza yakışır şekilde yarı finale oradan da finale çıktık.

Ve adımıza yakışır bir final oynadık.Fenerbahçe'yi eze eze yenerek kupaya ulaşan tarf olduk.Fenerbahçe'yi lig şampiyonluğundan da ettik ezeli rakibe iki darbe birden vurmuş olduk.

Bu sene Onur sezonun en önemli kazancı oldu.Umarım ileride daha da kaliteli olup daha iyi yerlerde olur.Colman,Alan,Serkan,Engin,Giray,Song ,Egemen sezonda göze çarpan isimler oldu.Umut çok gol pozisyonuna girip kaçırma rekorları kırıyor.Bupozisyonlarda attıklarının yanına biraz daha eklese çok daha iyi olacak ama mücadelesi ile takıma çok şey katıyor.

Yattara,Teo,Gabric ve Tony sezonun en çok hayal kırıklığı yaratnlarından bence.Yattara sakatlıklarla boğuştu ama yinede artık yararlı olabileceğini sanmıyorum.Teo uyum sorunu dedi.Kıl tüy derken boşa sezon harcadılar.

Bu yıl yapılan hatalar seneye yapılmaz.Takım için uygun olan takviyeler yapılır ve özlenen baişarılaryeniden gelir umarım.

Önümüzdeki sezonun hedefleri Uefa'da en az 2 .tur.Ligde ilk 2 içinde yer almak.Kupada en az Yarı final oynamak .Tabi sezon başında süper kupa unutulmamalı.

Seneye kadroda

-------------------Onur--------------------------------
    Serkan-----?????----Egemen(Giray)------???(Cale)
    ---------------Selçuk --------------Colman------------
    ??????????-----------Alanzinho--------------????????
    -----------------------??????(Umut)-------------------

4 bilemedin 5 sağlam adam ile bu takım çok rahat hedeflere ulaşr ama saçma sapan transferler ile hiçbiryere varılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine ayni senaryoyu yasadik diyebilirim. Kotu bi baslangic ve ligin ikinci yarisinda bi kurtarici ile beraber yukselis.

Yanlis adamla yola ciktik, iyi niyetli biri olabilirdi ama Hugo Broos un Turkiyede isi yoktu. Turkiyeyi iyi bilmek lazim, heleki Trabzonsporu calistirirken. Sezon basina deginmicem bile, kotu seylerden bahsetmekten biktik !

Ve GUNES DOGDU

Senol Gunes bu sefer herzamankinden daha dinlenmis geldi takimin basina. Uzak doguda iyi bakmislar Gunesimize. Kafasini iyice dinlemis artik sadece futbolu dusunuyor. Zaten etkiside goruldu takimda. Kotu basladigimiz bi sezonu cok arti ile kapatik.

+ Turkiye Kupasi
    + Fenerbahce maclarimizdaki performans
    + 10 yil kalemizi koruyabilcek bi kaleci ONUR
    ve daha bi cok

Ama Senol Gunesin farkini en cok gosteren sey Engin gibi bi arkadasimizi sadece futboluna konsantre eden bi adam haline getirmesi.

Bi daha ki sezon icin Song yok Sylva yok ve bana gore hirvatlarda yok olcak
    Calenin yerine yerli bi sol bek bulunabilir ama Gabrice biraz daha sans verilmesi gerektigini dusunuyorum. Hirvatistan macinda gecen gunu golun asistini yapti, bana gore kumasi kaliteli.

Stoper (Hiz acigini kapatcak geride ve oyunu kurabilcek), Orta saha( Iki Yonlu, Selcuk ve Colmandan fizigi daha iyi olsa iyi olur) ve bi Forvet ( Pivot ) 3 iyi yabanci alirsak seneye ilk 3 derim ama kaliteli isimler olcak

Benim kadrom

----------------------------Onur-----------------------------
    Serkan--------Giray-------------YabanciEgemen---Caglar

--------Selcuk----------Yabanci----------Colman-----------
    Yattara---------------------------------------------Alanzinho(Engin)
    ---------------------------YabanciUmut-----------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aslında Engin böyle oynayacaksa Yattara'ya da gerek yok.Bir var yok Engin bu yılki performansı üstüne ekleme yaparsa hayli iyi duruma gelir.i

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TS Hugo Broos'u alarak yapabileceği en büyük hatayı yaptı ama dersini aldı ve Şenol hocayı getirdiler..Şenol hoca ile 2010'a mükkemmel başladılar belki sezon başında olsaydı Şenol hoca belki şampiyon olabilirlerdi ama ligi geride bıraktım ZTK'yı almaları harika oldu 2 kupadan çok TS Türkiye'ye bir kaleci kazandırdı..Onur Kıvrak 2-3 sene sonra onu Rüştü gibi Barça'da Real'de göreceğimize inanıyorum ama Rüştü gibi olmaz sonu bence..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engin aslinda cok meziyetli bi futbolcu, dedigin gibi futbolunun ustune biraz daha eklerse seneye cok daha iyi bi sezon gecirir ve bana gore milli formayida hak eder

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sol açıkta oynuyor forvet arkası oynuyor sağ bek oynuyor e bir sağ açık var tabi daha ne yapsın bu adam

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şenol Güneş geldikten sonra oldukça başarılıydılar bence ...

Mesaj Yetkileri