Sayfa 1 / 22 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Default Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Milan ve Real Madrid.Bakalım Kaka eski takımına karşı nasıl oynayacak.O maçları kesinlikle izlemeliyim.Barcelona-İnter maçları da oldukça zevkli geçecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

D Grubunda Apoel'e puan kaybeden yandı

G Grubu ise evlere şenlik.Sevilla taraftarları sevinçten dört köşe olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

süpriz olmazsa gruptan çıkacaklar şimdiden belli, ama futbolun güzel tarafı süprizlerle dolu olması
    bayern - juve, milan - r.mad, liverpool - lyon, barça - inter maçları seyir zevki yüksek maçlar olacak,daha gruplardan final gibi karşılaşmalar izleyeceğiz.
    fm 2008 için 2009-2010 database güncellemesi yaparken şampiyonlar ligine kalan takımları ayarladım, deneme ligimde grup kuraları çekildi, inceledim ve baya zor oldugunu gördüm, şimdi bakıyorum da gayet de öyle imiş
    not: g ve h grubu çok basit olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çifte kupalı lgimizi şampiyon kapayan Beşiktaş'ı bu grupta göreceğiz. Wolksfburg ve CSKA dişine göre. Onlarıda yenemezse ne anlamı kalır CL'ye gitmesinin. Evinde tüm maçları kazanır diyeceğim daha ilk maç Man u ile. O nedenle CSKA maçını hem evde hemde deplasmanda almalı. Wols. ile evinde kazanmalı ve dışardada bi beraberlik almalı. Sadece Manchester a güzelbir şekilde kaybetmeli. Diğer gruplar zaten her sene olan güçlü takımlar ve güzel maçlar şeklinde olacaktır. Favorim Barça yine..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cskada zico var yani bizi avrupada farklı oynatmıştı cskada da aynısı yapamaz umarım.zhirkovu sattılar zaten en önemli silahlarıydı.wolsburgdan istanbulda 3 puan rahat alınır bence forvetlerine dikkat edilmek koşuluyla.8-10 puan arası alırız diye düşünüyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

APOEL Anorthosis'in yapabildiğini yapacak mı acaba ? Güney Kıbrıs futbolu büyük bir atak içinde bir sürpriz bekliyorum açıkcası..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ölüm grubu denilecek bir grup yok . Hepsi dengede Neredeyse 1 2 3 4 belli gibi , Bakalım süprizler çıkacak mı ...

En zor diyebileceğimiz gruplar E ve F grupları bana göre.ManU-İnter ve Milan-R.Madrid mücadeleleri zevkli olacağa benziyor

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    En zor diyebileceğimiz gruplar E ve F grupları bana göre.ManU-İnter ve Milan-R.Madrid mücadeleleri zevkli olacağa benziyor
    Yanlız Manu BJKnın Grupta Tarık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Yanlız Manu BJKnın Grupta Tarık
    Takas yapmışlar heralde

Dogru..Barca-Inter diyecektim karistirmisim

Gecenin sonuçları:

Juventus 1-1 Bordeaux
    Maccabi Haifa 0-3 Bayern Münih
    Zürich 2-5 Real Madrid
    Marseille 1-2 AC Milan
    Chelsea 1-0 Poro
    Atletico Madrid 0-0 APOEL
    Wolfsburg 3-1 CSKA
    Beşiktaş 0-1 Manchester United

Normal sonuçlar olmuş Juve dışında sürpriz yok.Juve şaşırttı beni evinde berabere kalarak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon bir de At. Madrid..
    Last edited by tarikko : 16.Eylül.2009 at 03:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Marsilyanın en azından 1 puanı koparacağını düşünmüştüm yaşlı milan karşısınnda ama tecrübe kazanmış Juve yine Fransa şampiyonuyla oynuo ama At.Madrid garip oldu yaw

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Grafite 3 goL birden yoLLamış CSKA ağLarına.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Zürich kalecisi cok komik hatalar yapti. Ronaldonun frikiklerini cikartabilirdi ve son golde kalenin cok onunde duruyordu ve guti asirtma goluyle atti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ronaldo'nun ilk frikik golünü de kaleci kurtarabilirmiş fakat o gol için pek fazla da kızılmaz diye düşünüyorum. 2. gol ise şaka gibi olmuş, hiçbir hamle yapmayıp yerinde beklese top kafasına çarpar yine girmezdi ama kaleci özel çaba gösterir gibi topu içeri almış. :} Guti de kalitesine yakışır bir gol atmış.

Atletico Madrid - Apoel maçı baya güzel bir maç olmuş. İki tarafında cömertçe harcadığı pozisyonlar olmuş. Atletico Madrid kaliteli kadrosuna rağmen istediği sonuçları bir türlü alamıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet Hakan özgüveni iyiydi. İlk başta çıkardığı o top maçıda etkiledi bence. Bir yan topta elinden kaçırdı ı kötüydü birde bir iki kez topu rakibe vurdu. Geri paslarda ben tedirgi oldum her an rakibe yanlış pas atcak diye. O yönlerini geliştirirse iyi bir kaleci olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

A.madrid maçına üst verdik adamlar yenemedi bile.Maresilya maçına 1 dedim Milan aldı.man utd maçına üst çektik ordada yattık.kalan iki maçta tuttu :d

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ronaldo'nun frikik golleri bence tamamen kaleci hatası o maçın klas golü Guti'nindir..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Seedorf'un Filippo'nun önüne attığı 2 topu gördükten sonra bu adam 45 yaşına kadar oynar dedim Bi oyuncu yaşlandıkça daha iyi oynar mı yahu Bu adam gençliğinden daha iyi oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gençliğinden daha iyi diyip ayıp etme adama Bu adam gençliğinde de müthiş oynuyordu.. Fazla birşey kaybetmemiş diyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Gençliğinden daha iyi diyip ayıp etme adama Bu adam gençliğinde de müthiş oynuyordu.. Fazla birşey kaybetmemiş diyelim..
    Bana öyle gelmiş o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Marsilya ofsaytan yediği golle yenik duruma düştü daha sonra çok etkili oynadı ama sonuca ulasmadı..Karsı takımda Inzaghi gibi bir bitirici varsa her zaman dikkatli olmak gerekli...

Real Madridli oyuncular birbirlerine alısmıslar gerçekten korkulan bir rakip oldular.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Marsilya ofsaytan yediği golle yenik duruma düştü daha sonra çok etkili oynadı ama sonuca ulasmadı..Karsı takımda Inzaghi gibi bir bitirici varsa her zaman dikkatli olmak gerekli...

Real Madridli oyuncular birbirlerine alısmıslar gerçekten korkulan bir rakip oldular.
    Hadi canım hadi Diğer konuda yazdın Marsilya 3 puan alır diye şimdi ofsayt falan diyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ofsayt değil miydi arkadasım ilk gol

Lucho neler kacırmıs

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Değildi tabi Golü gördüm ama bakmadım ofsayt mı değil mi diye Olsun sonuçta kazanamadı Marsilya

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İddaa'da Standart'a karşı banko diye Arsenal'e oynadık dakika 16 Standart 2-0 önde..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    İddaa'da Standart'a karşı banko diye Arsenal'e oynadık dakika 16 Standart 2-0 önde..
    Bence Arsenal çevirir maçı, Art arda 2 mağlubiyet fazla gelebilir

Sayfa 1 / 22 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri