Milan ve Real Madrid.Bakalım Kaka eski takımına karşı nasıl oynayacak.O maçları kesinlikle izlemeliyim.Barcelona-İnter maçları da oldukça zevkli geçecektir.
D Grubunda Apoel'e puan kaybeden yandı
G Grubu ise evlere şenlik.Sevilla taraftarları sevinçten dört köşe olsa gerek.
süpriz olmazsa gruptan çıkacaklar şimdiden belli, ama futbolun güzel tarafı süprizlerle dolu olması
bayern - juve, milan - r.mad, liverpool - lyon, barça - inter maçları seyir zevki yüksek maçlar olacak,daha gruplardan final gibi karşılaşmalar izleyeceğiz.
fm 2008 için 2009-2010 database güncellemesi yaparken şampiyonlar ligine kalan takımları ayarladım, deneme ligimde grup kuraları çekildi, inceledim ve baya zor oldugunu gördüm, şimdi bakıyorum da gayet de öyle imiş
not: g ve h grubu çok basit olmuş
Çifte kupalı lgimizi şampiyon kapayan Beşiktaş'ı bu grupta göreceğiz. Wolksfburg ve CSKA dişine göre. Onlarıda yenemezse ne anlamı kalır CL'ye gitmesinin. Evinde tüm maçları kazanır diyeceğim daha ilk maç Man u ile. O nedenle CSKA maçını hem evde hemde deplasmanda almalı. Wols. ile evinde kazanmalı ve dışardada bi beraberlik almalı. Sadece Manchester a güzelbir şekilde kaybetmeli. Diğer gruplar zaten her sene olan güçlü takımlar ve güzel maçlar şeklinde olacaktır. Favorim Barça yine..
cskada zico var yani bizi avrupada farklı oynatmıştı cskada da aynısı yapamaz umarım.zhirkovu sattılar zaten en önemli silahlarıydı.wolsburgdan istanbulda 3 puan rahat alınır bence forvetlerine dikkat edilmek koşuluyla.8-10 puan arası alırız diye düşünüyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
APOEL Anorthosis'in yapabildiğini yapacak mı acaba ? Güney Kıbrıs futbolu büyük bir atak içinde bir sürpriz bekliyorum açıkcası..
Ölüm grubu denilecek bir grup yok . Hepsi dengede Neredeyse 1 2 3 4 belli gibi , Bakalım süprizler çıkacak mı ...
En zor diyebileceğimiz gruplar E ve F grupları bana göre.ManU-İnter ve Milan-R.Madrid mücadeleleri zevkli olacağa benziyor![]()
Dogru..Barca-Inter diyecektim karistirmisim![]()
Gecenin sonuçları:
Juventus 1-1 Bordeaux
Maccabi Haifa 0-3 Bayern Münih
Zürich 2-5 Real Madrid
Marseille 1-2 AC Milan
Chelsea 1-0 Poro
Atletico Madrid 0-0 APOEL
Wolfsburg 3-1 CSKA
Beşiktaş 0-1 Manchester United
Normal sonuçlar olmuş Juve dışında sürpriz yok.Juve şaşırttı beni evinde berabere kalarak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon bir de At. Madrid..
Last edited by tarikko : 16.Eylül.2009 at 03:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Marsilyanın en azından 1 puanı koparacağını düşünmüştüm yaşlı milan karşısınnda ama tecrübe kazanmışJuve yine Fransa şampiyonuyla oynuo ama At.Madrid garip oldu yaw
![]()
Grafite 3 goL birden yoLLamış CSKA ağLarına.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zürich kalecisi cok komik hatalar yapti. Ronaldonun frikiklerini cikartabilirdi ve son golde kalenin cok onunde duruyordu ve guti asirtma goluyle atti
Ronaldo'nun ilk frikik golünü de kaleci kurtarabilirmiş fakat o gol için pek fazla da kızılmaz diye düşünüyorum. 2. gol ise şaka gibi olmuş, hiçbir hamle yapmayıp yerinde beklese top kafasına çarpar yine girmezdi ama kaleci özel çaba gösterir gibi topu içeri almış. :} Guti de kalitesine yakışır bir gol atmış.
Atletico Madrid - Apoel maçı baya güzel bir maç olmuş. İki tarafında cömertçe harcadığı pozisyonlar olmuş. Atletico Madrid kaliteli kadrosuna rağmen istediği sonuçları bir türlü alamıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet Hakan özgüveni iyiydi. İlk başta çıkardığı o top maçıda etkiledi bence. Bir yan topta elinden kaçırdı ı kötüydü birde bir iki kez topu rakibe vurdu. Geri paslarda ben tedirgi oldum her an rakibe yanlış pas atcak diye. O yönlerini geliştirirse iyi bir kaleci olacak..
A.madrid maçına üst verdik adamlar yenemedi bile.Maresilya maçına 1 dedim Milan aldı.man utd maçına üst çektik ordada yattık.kalan iki maçta tuttu :d
Ronaldo'nun frikik golleri bence tamamen kaleci hatası o maçın klas golü Guti'nindir..
Seedorf'un Filippo'nun önüne attığı 2 topu gördükten sonra bu adam 45 yaşına kadar oynar dedimBi oyuncu yaşlandıkça daha iyi oynar mı yahu
Bu adam gençliğinden daha iyi oynuyor
![]()
Gençliğinden daha iyi diyip ayıp etme adamaBu adam gençliğinde de müthiş oynuyordu.. Fazla birşey kaybetmemiş diyelim..
![]()
Marsilya ofsaytan yediği golle yenik duruma düştü daha sonra çok etkili oynadı ama sonuca ulasmadı..Karsı takımda Inzaghi gibi bir bitirici varsa her zaman dikkatli olmak gerekli...
Real Madridli oyuncular birbirlerine alısmıslar gerçekten korkulan bir rakip oldular.
Ofsayt değil miydi arkadasım ilk gol
Lucho neler kacırmıs![]()
Değildi tabiGolü gördüm ama bakmadım ofsayt mı değil mi diye
Olsun sonuçta kazanamadı Marsilya
![]()
İddaa'da Standart'a karşı banko diye Arsenal'e oynadık dakika 16 Standart 2-0 önde..![]()